Sunday, 12 April 2015

RAHSIA MILIKI TUBUH BADAN IDEAL

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hai semuaaaa...!!!

Ok, disebabkan tak lama lagi nak raya.. dan banyak plak wedding dan fuction perlu attend jadi ramai lah juga yang datang carik mas bertanyakan set selim melim ni... Berkesan ker atau poyo-poyo jer...??


Okay ni mas nak up lagi testimoni yang hangat... Boleh ternganga mulut tu.. Eh kasi tutup sikit okay..!! ehhehe



Jangan tak percaya, 4orang di atas adalah orang yang sama ye... See..! kuruskan amizing..!!!!

Siapa kata dah gemuk tak boleh kurus..?? Kak mai boleh sure korang pon boleh.. Nekad dan jangan give up..!

U olss pon boleh juga dan hubungi mas lekas ye.. Boleh la kurus lekas.. Let me help u



Ni lah rahsianya.... CINCH, lecithin dan herblax sahaja



Kenapa protin? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

Kenapa kena detoks? Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. :)
tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)

Kenapa perlu Lecitin?  Ia berfungsi untuk memecahkan lemak2 …Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.


3item dan 3 cara mudah ni sangat mudah untuk di ikuti dan berkesan,,,! Anda mesti dapatkannya untuk kurus..


Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..







Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...