Thursday, 23 April 2015

TESTIMONI & 14 Kebaikan Program Super Detox Dengan Vivix Shaklee





Assalamualaikum semuaaa.. Manis2 semua kesayangan ni.. Ok, here mas nk sharekan kepentingan DETOX DENGAN VIVIX.. Dan YOU ALL jangan terkejut dengan apa yang bakal mas share kan ni... ISsshhhh.. teruja sangat..! Makin lama study pasal vivix ni.. makin teruja geram..! camni lah hasilnya memang tak boleh miss amik.. heheheeee



Program untuk MENYAHTOKSIN yang dilakukan selama 14 hari berturut-turut untuk tujuan “PEMBERSIHAN” organ, darah dan sel-sel badan.

Ia bukan sahaja semata-mata untuk membuang toksik, 
malah Vivix Shaklee membantu membaiki sellular DNA kita, melambatkan penuaan tahap sellular, menggalakkan pembentukan mitochondria (pusat yang menghasilkan tenaga untuk sel) serta melambatkan pembentukan protin AGE yang boleh menyebabkan kerosakan dan menganggu keutuhan sel sedia ada.


14 Kebaikan Program Super Detox Dengan Vivix Shaklee

1. Mengeluarkan dan membersihkan kotoran termasuk bahan toksik dan beracun dari sistem tubuh.
2. Memperbaiki aliran darah ke organ-organ dalam badan.
3. Kulit wajah lebih cerah, bersih dan berseri ‘glowing’.
4. Memperbaiki masalah penglihatan dan penghadaman.
5. Mendapat tidur yang baik dan berkualiti.
6. Membantu menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama merendahkan paras kolesterol LDL.
7. Memperbaiki dan memperbaharui sel dari tahap sellular. Kulit kelihatan lebih bermaya dan segar.
8. Kelihatan lebih muda dari usia sebenar ‘Awet Muda’.
9. Memberikan perlindungan anti oksidan serta melambatkan penuaan.
10. Badan berasa lebih ringan, sihat dan bertenaga dari sebelumnya.
11. Menyokong kesihatan otak, jantung dan sendi.
12. Meningkatkan tahap imun badan dari serangan penyakit.
13. Mengurangkan simptom lelah, batuk, selesema dan sesak nafas.
14. Menggalakkan kesihatan yang lebih baik secara menyeluruh.


TESTIMONI DETOX DENGAN VIVIX


Testimoni 1


Testimoni 2



Testimoni 3




Testimoni 4

Testimoni 5



Testimoni 6




Testimoni 7

Ini baru sebahagian dari Testimoni Program Super Detox Dengan Vivix Shaklee..
Nanti Mas akan sharekan di next entry ye...

Bukan sahaja dari kecantikan MALAH boleh mengembiskan perut yang buncit tu... Best kan Kesayangan sekalian... If YOU ALL nak perubahan bergini... Marilah segera dapatkan VIVIX dengan kadar segera sebelum terlambat... Lebih-lebih lagi yang dah  give up cuba pelbagai product untuk kempiskan perut atau masalah kecantikan.. Ini jalan terakhir untuk anda...!

Jangan pernah ragu ATAU was-was untuk membeli ditempat kami, VIVIX yang kami jual 100% asli dari SHAKLEE. Silakan cek membership saya No.id 869907  atau hubungi terus mana-mana branch untuk pembelian...

Jika masih bertanya atau ragu akan kualiti produk Shaklee, silakan browsing di google atau youtube. Shaklee adalah produk yang telah bertahan selama 50 tahun di US Amerika dan 25 tahun di Malaysia. VIVIX SHAKLEE juga direkomendasikan baik oleh peneliti ataupun para ahli.



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...