Thursday, 30 January 2014

KESAN BURUK AKIBAT HORMON TIDAK STABIL BAGI WANITA

Kesan buruk akibat hormon tidak stabil kepada wanita
====================================================

Hormon tidak stabil?
Kenapa nak risau bila hormon tidak stabil?

Sebelum kita cerita lebih lanjut, kena tahu dulu la kan hormon ni apa.
Hormon adalah utusan kimia yang mengawal proses badan banyak, termasuk metabolisme, mood, kelaparan, keinginan seksual dan kesuburan
Banyak masalah kesihatan timbul disebabkan hormon yang tidak stabil ni. 
Tambah buruk kalau pengambilan diet yg tidak seimbang, kurang bersenam dan stress.


Bagaimana hormon yang tidak stabil boleh bagi kesan buruk kepada kaum wanita?

Ada banyak bukti bahawa ketidakseimbangan hormon wanita seperti estrogen yang berlebihan boleh memberi kesan negatif kepada kesihatan wanita. Bagi wanita, salah satu hormon utama untuk memastikan fizikal dan emosi dalam keadaan baik adalah estrogen
Estrogen bukan hormon tunggal tetapi sekumpulan hormon yang dihasilkan secara semula jadi dalam badan. Pada wanita, estrogen dihasilkan terutamanya oleh ovari dan sebahagian kecilnya oleh kelenjar adrenal dan sel-sel lemak, terutama selepas menopaus. 

Estrogen mengawal banyak aspek perkembangan seksual dan pembiakan. Estorgen juga penting untuk kesihatan jantung, saluran darah, tulang, payudara, kulit, rambut, otak dan saluran kencing.

Tu hormon yg dihasilkan dalam badan..ada juga estrogen yg terhasil dari luaran. Bunyi mcm mustahil kan tapi tahu tak kita hari ini terdedah kepada sebatian seperti estrogen dari dadah, alam sekitar dan juga makanan. Ini dikenali sebagai xenoestrogens.Ketidakseimbangan hormon ini di kalangan wanita daripada lebihan estrogen boleh membawa kesan serius untuk kesihatan dan risiko penyakit yang dihadapi oleh wanita hari ini.

Ketidakseimbangan hormon juga boleh menjejaskan kesuburan!


Apabila paras hormon turun naik, ini boleh menjejaskan mood anda, keinginan seks, kesuburan dan ovulasi. Dalam erti kata lain, ketidakseimbangan hormon boleh memberi kesan negatif kepada bagaimana sistem pembiakan anda bertindak balas. Bagaimana tu??

Tiap-tiap bulan, hormon wanita iaitu estrogen dan progesteron yang dihasilkan. Apabila hormon estrogen dan progesteron tidak seimbang, ini mungkin mempunyai kesan dramatik pada kesihatan anda. Gonadotrophin yang berfungsi untuk melepaskan hormon, juga memberi kesan kepada fungsi hipotalamus yang seterusnya memberi kesan kepada kelenjar pituitari, yang kemudiannya memberi kesan juga kepada ovari, tiub fallopio dan rahim.

Fizikal dan emosi yang tidak stabil! Pendek kata stress memanjang


Ketidakseimbangan hormon bermula dengan kelenjar adrenal. Kelenjar adrenal terletak di atas buah pinggang. Semasa dalam keadaan stress, kalenjar adrenal bertanggungjawab untuk melepaskan hormon penting yang perlu ada bila anda stress. Apabila kelenjar adrenal bekerja terlalu kuat akibat drpd stress yang tinggi, ia menyebabkan keletihan adrenal.
Apabila kelenjar adrenal anda terpaksa bekerja lebih masa, ketidakseimbangan hormon ini boleh menyebabkan sistem badan yang lain menderita...

==================================================

BAGAIMANA SUPPLEMENT SHAKLEE DAPAT MEMBANTU ANDA..


GLA membentuk prostaglandin untuk mengawal selia hormone lelaki dan wanita.
Sumber terbaik omega-6 yang digabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.



Antara lain manfaat GLA COMPLEX SHAKLEE:

1. Mengawal selia estrogen dan testosteron.
2. Melambatkan menopaus.
3. Memperbaiki masalah prostat lelaki.
4. Menentang kanser.
5. Memperbaiki imflamasi kulit.
6. Menghalang komplikasi diabetea.
7. Pelangsingan dan menghalang tambah berat badan.
8. Menghalang tekanan darah tinggi.
9. Memperbaiki tekstur rambut.
10. Memperbaiki kanak2 hiperaktif dan autisma.

**********************************************

Antara perubahan ketara akibat hormon yang tidak seimbang ini ialah perubahan dari segi:


1. Berat badan atau bentuk badan
2. Daya ingatan menjadi lemah
3. Berkurangan tenaga
4. Kulit wajah cepat menjadi kedut, hilang seri, kusam, kurang anjal
5. Rambut gugur, tidak bermaya
6. Penyakit dan berbagai-bagai lagi masalah kesihatan yang timbul

Ini lah SEBAB nya anda perlu DAPATKAN GLA SHAKLEE dengan kadar segera..!!

SET ESP DENGAN PENJIMATAN BERGANDA


 
TESTIMONI PENGGUNA ESP SHAKLEE 

 ESP SEMEMANGNYA  
MEMBERIKAN PELBAGAI KHASIAT & KEBAIKAN UNTUK SEMUA  
GOLONGAN KHUSUSNYA WANITA

--> SET MILKBOOSTER IBU MENYUSU
-->. SET KURUS & CANTIK
-->. SET KULIT CANTIK
--> SET GASTRIK
--> SET BERPANTANG / PEMBEDAHAN CESAREAN
--> SET SET IBU HAMIL & BAYI BIJAK
--> SET TAMBAH BERAT BADAN
--> SET KESUBURAN / INGIN HAMIL




==========================================

Jom dapatkan SET ESP anda!!♥♥♥

ESP - Energizing Soy Protein Shaklee yang berasaskan non-GMO soya boleh memberi manfaat kepada pelbagai golongan. Dari gadis remaja, wanita berkahwin, ibu hamil, ibu menyusu mahupun golongan berusia! Gabungannya dengan supplement tertentu boleh membantu anda mencapai apa yang anda impikan!

Antara kebaikan ESP adalah:

-->‘MILK BOOSTER’ bagi ibu yang menyusukan anak
-->‘ENERGY BOOSTER’ bagi ibu hamil, menyusukan anak serta mereka yang ingin menurunkan berat badan
-->Menganjalkan badan menggeleber ibu lepas bersalin
-->Mengembalikan kepejalan otot; membentuk bentuk badan yang cantik
-->Membantu ibu yang ingin re-laktasi
-->Memperbaiki kesan ‘stretch mark’ & luka cesear selepas bersalin
-->Menjadikan kulit gebu & licin
-->Mengekalkan rasa kenyang berpanjangan bagi yg ingin menurunkan berat badan
--> Memelihara kestabilan hormon wanita& menganjalkan payudara

TUNGGU DULU! Anda juga boleh jimat hampir 30% bagi setiap produk Shaklee sekiranya anda MENDAFTAR MENJADI AHLI! Hanya dengan RM75 ( semenanjung) ,
 anda boleh menikmati penjimatan ke atas setiap produk Shaklee bagi SEUMUR HIDUP ANDA!

Jom hubungi saya untuk konsultasi, pesanan SET ESP anda mahupun pendaftaran keahlian anda untuk penjimatan berganda!


 Jom, Pilih set anda sebelum terlambat!

Tuesday, 28 January 2014

HOT ITEM!!!! -->> ESP : ENERGIZING SOY PROTEIN

HOT ITEM!!!!

ESP : ENERGIZING SOY PROTEIN
===========================================

Kalau tak cukup protein apa akan berlaku?

.rasa lemah, lesu, tak bermaya.
.kolesterol tinggi, tekanan darah rendah.
.punca ulser perut + ulser usus.
.luka lambat sembuh.
.ganggu penglihatan / lama kelamaan jadi kabur.
.antibodi tak kuat. Bila kurang protein, badan tak boleh nak lawan penyakit yang datang.





KEBAIKAN : ESP SHAKLEE

Untuk wanita yang ingin pregnant atau plan untuk pregnant : ESP pulihara dan pelihara rahim kita.


Untuk wanita yang sedang pregnant macam saya sekarang : ESP kuatkan rahim kita dan bantu pembentukan otot bayi. Protein kan bagus untuk tumbesaran.


Untuk wanita yang menyusu anak bertuah dan anak kesayangan : ESP bantu banyakkan pengeluaran susu. Bila kita cukup protein, means kita cukup tenaga. Susu pun berkhasiat.

Untuk sesiapa yang nak stabilkan hormon : ESP mengandungi kacang soya, yang kaya dengan isoflavon, ia bantu memulihkan hormon wanita. Keluarkan darah kotor dan gantikan protein yang diperlukan.


Untuk sesiapa yang mahu kurus : ESP buat kita rasa kenyang. Nafsu nak makan sokmo pun kurang.


Untuk sesiapa yang ingin kekal sihat : ESP beri ketahanan badan dan pelengkap nutrient dalam badan kita. Bila semuanya cukup, haruslah boleh lawan penyakit yang datang, insyaAllah.


Untuk sesiapa yang nak cantik : ESP buat kulit kita anjal, jadi gebu dan lebih cerah. Nampak berseri gitu. Bila dah cantik, tak perlu la nak tepek makeup tebal-tebal kan. Natural Beauty you!


Untuk sesiapa yang bercadang untuk puasa : ESP bekalkan tenaga, jadi walaupun puasa kita tak rasa lemah.






 Jom, Pilih set anda sebelum terlambat!

Saturday, 25 January 2014

KENALI ALFALFA & BANYAK KELEBIHANNYA

PROMO HEBAT ALFALFA...
==============================


 
APA ITU ALFALFA

ALFALFA adalah Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
      sebagai minuman herba semulajadi.
Apakah kebaikan Alfalfa?

Terkenal untuk merawat 3A :
• Arthritis
• Asthma
• Allergy

Berkhasiat untuk membantu masalah:
• Penyakit Usus (Colon disorder)
• Buah pinggang
• Kencing manis
• Melawaskan usus
• Ulcer
• Fluid retention (sembab)
• Kurang selera

Mengandungi 8 enzim yang boleh membantu masalah :
• Penghadaman
• Pencernaan
• Flatulence
• Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa

Terkaya dengan klorofil yang dapat membantu masalah
• Gastrik
• Penyakit kulit (Eczema)
• Kurang darah (Anemia)
• Sembelit
• Badan, nafas dan kaki berbau

Promotes pituitary gland function
Meneutralkan asid dalam badan
(Alkalize’s the body and detorities the body especially the liver)

Merawat masalah keputihan pada wanita.
Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, 
maka, membantu dalam "hubungan" suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.
Memang sangat bagus diambil oleh wanita & para isteri.

As a galactagouge.
Bagus diambil oleh ibu menyusu, kerana ia meransang dan menambah pengeluaran susu ibu

===================================================
 BEST EVER SELLER...!!!

 
 Pasangan Alfalfa yg PALING HANGAT DI PASARAN:

♡ Alfalfa + Lecithin = Slimming
♡ Alfalfa + ESP = Milkbooster
♡ Alfalfa + Herblax = Lawas Buang Air
♡ Alfalfa + GLA Complex = Kencing Manis
♡ Alfalfa + Vitamin E = Keputihan & Perapat Wanita
♡ Alfalfa + Omega + Lecithin = Kolesterol & Darah Tinggi
♡ Alfalfa + Vitamin C = Allergy & Eczema

 Jom pilih Set Alfalfa anda dengan HARGA RUNTUH sepanjang Januari 2014!


====================================

TESTIMONI ALFALFA





Promo Sepanjang Januari 2014:
BELI 6 PERCUMA 1!

==================

ALFALFA S 330 BIJI
ALFALFA L 700BIJI


Untuk pembelian terus sebanyak 6 botol ataupun 1-2 botol dengan
HARGA SUPER ISTIMEWA
 berserta 
KONSULTASI PERCUMA, hubungi SEGERA:

Friday, 24 January 2014

NUTRIWHITE GENTLE DEEP FOAMING CLEANSER

KECANTIKAN SEMPURNA. SUMBER ALAM SEMULAJADI. DISEMPURNAKAN OLEH SAINS
==================================================================



NutriWhite™ Gentle Deep Foaming Cleanser, adalah pembersih yang lembut dan menyegarkan, dirumus khas untuk membersihkan kulit muka anda.

Fakta rigkas NutriWhite™ Gentle Deep Foaming Cleanser:

-->    Membersih dan menyegarkan kulit
-->    Unsur Rumpai Laut berfungsi menghilangkan kekotoran dan Alga Hijau pula bertindak pantas menyahtoksik sambil melembapkan kulit
-->    Unsur Strawberry Begonia mencerah dan menghilangkan pigmentasi
-->    Bertindak lembut dan merangsangkan

Dipatenkan dan mengandungi bahan White N-16™, gabungan 16 nutrien semulajadi.

TESTIMONI
======================
"  Saya rasa agak terkejut ketika saya berjaya miliki pencuci muka Nutriwhite Shaklee ini. Apa taknya saiznya agak besar 150 ml. Tapi berbaloi-baloi. Guna sedikit saje tak sampai pun sebesar kacang hijau dah berbuih banyak. Macam ni bolehla guna sampai setahun.

Rasa segar dan nyaman sebaik sahaja wajah ni dicuci dgn Nutriwhite Shaklee. Kulit pun rasa lembut dan licin. Kalau semut lalu pasti jatuhlaa... huhuhuhu... Cuma satu saja yang tak best sebab tiada haruman wangian. Saya rela abaikan haruman wangian ini kerana pencuci muka Nutriwhite Shaklee ni bebas dari bahan kimia dan sintetik berbahaya. Memang selamat untuk kulit muka kita. "

============================

Kepada anda yang memang memilih sesuatu produk kerana jenama janganlah risau. Produk Nutriwhite Shaklee ini memang setanding dengan Estee Lauder dan SKII. 
Ia dihasilkan dari sumber semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan.


Orang katalah bukan saya kata, "Tak kenal maka tak cinta! Sudah kenal pasti bercinta-cinta!" Betul tak? :)

Thursday, 23 January 2014

VIVIX BANTUAN TEPAT UNTUK KULIT MUKA BERMASALAH

Assalamualaikum.. Haii semua.. macamd ah lame jer tak bercerita pengalaman sendiri kan.. ecehhhh..!!! heheheh



Okayy.. kepada sesiapa yang follow my insta my fb... Mas lebih suke cerita pasal VIVIX.. sebab ia betul-betul membantu masalah yang mas hadapi beberapa bulan lepas.. ape lagi.. jerawat lah..
 MUSUH UTAMA kot..!!!


Terjebak dan tertarik nak try vivix sebab d sorang cust laki ni die claim jerawat die makin ok.. sebenarnye jujur kat hati nak beli pikir banyak kali jugak.. sebab harga nya yang mahal.. TAPI semua tu ketepikan.. sebab nak cantik.. xmo la muke penuh jerawat.. maluuuu cheq!! hehehheheheee
wanita sanggup berhabiss duit tau untuk cantik..! serius ni...

Kebetulan time tu dapat bonus lebih... Mas teros rembat 2 botol vivix.. hehehee.. 1 botol bagi mak yang d diabetis.. 1botol lagi of cos mas punye lah.. tok jerawat ni...Tak habis sebotol lagi en.hubby da tego muka makin elok.. dan jerawat da macam xd jer... eh ye ke... sorri xd pic mase muke terok tu.. muke terok sape la nk bergambarr kan.. heheh.. g mana-mana termasuk lah shooping, wedding, even balik kg pon.. terpakse tebalkan muka... perasaan??? malu +sedih... tapi nak wat camner... mak & bapak mentue tego byk kali dah.. wat muke cantik j lah... hahahha

Tapi skang.. g mane2 xd nak tebal muke cam sebelum ni... Mak & bapak mentue pon kate dah ok.. hahahhaaa... bukan nak bangge diri tapi perasaan rendah diri tu da makin kurang la.. atleast xd malu nk g mana2 kan.. Alhamdulillah sangat..


Vivix yang mahal ni dah menyelamatkan daku dari jerawat yang tumbuh bak cendawan tu... 
Harge yang mahal tapi hasilnye sangat puas hati.. Mas amik vivix sebelum preggy.. 
ni ade lagi xabis lagi.. 
Nak bg en. hubby?? tak lahhh.!!. hahhahaa.. kedekut sikit.. hahha.. skang tak boleh minum.. so, mas wat masker jer...setitis j cukup tok 1 muke.. serius.. sangat moist pas basuh.. white head pon makin kurang... Hari-hari bermasker pon tak jemu.. lelagi nak raye ni.. oahhh..! nak cantikkkkk....

for those yang masih berkire-kire nak pilih kolagen o vivix.. mas suggest kan.. pilih lah vivix.. sebab ia sangat berbaloi.. dan berkesan..

jom nengok apa kelebihan vivix yang menjadikan ia sangat berkesan tu..

*************************************************************


 Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penemuan pada tahap selular...


4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP  SELULAR

//\\ Kerosakkan DNA
//\\ Ppengawalan genetik
//\\ Pengeluaran Tenaga yang Kian menurun sel-sel
//\\ Penimbunan Protin AGE

Di dalam satu penemuan UTAMA, kajian klinikal  terkini menunjukkan ramuan aktif VIVIX berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang MELAMBATKAN PENUAAN pada tahan selular...

MELAWAN PENUAAN pada tahap selular dan LEBIH DARI ITU

//\\ Melindungi dan memperbaiki selular DNA
//\\ Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
//\\ mengalakkan biognesis (pembentukkan baru) mitochondria
//\\ MELAMBATKAN pembentukkan protin AGE (Advance Glycation End product)

# juga menolong membantu / memelihara :

- kesihatan jantung
- kesihatan otak
- kesihatan imun
- kesihatan sendi
- perlindungan antioksidan
- peningkatan tenaga pada tahap selular
- kesihatan dan kesejahteraan

TESTIMONI



 Kulit Muka licin & moist... tu yang best... yang penting tak de jerawat.. tak de jeragat.. putih bersih...
Dapatkan penyelesaian bagi masalah anda...
Untuk mendapatkan VIVIX.. Boleh teros hubungi saya...

♥♥♥ DAPATKAN 2botol VIVIX DAN ANDA LAYAK DAPAT :
#FREE MEMBERSHIP
#FREE POSTAGE
#BONUS

Wednesday, 22 January 2014

OMEGA MEMBANTU ANDA & KELUARGA ANDA


~NAK SLIM?
~NAK ANAK BIJAK?
~ANAK ANDA MENGHIDAP ASTHMA?
~ANAK ANDA ISTIMEWA (AUTISME / ADHD/ SINDROM DOWN)?

OMEGA GUARD PASTI DAPAT MEMBANTU ANDA & ANAK ANDA!
========================================

Antara kelebihan Omega Guard Shaklee yg mengandungi Omega-3, DHA & EPA adalah:

1. Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita.
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan.
3. Mencegah salur darah dari tersumbat.
4. Omega 3 dapat mengelakkan strok.
5. Mengekalkan tekanan darah yg normal.
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher.
7. Mengurangkan sakit kepala. 8. Merendahkan kolestrol.
9. Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan.
10. Mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL.
11. Mengawal masalah obesiti.
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung.
13. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin.
14. Meningkatkan perkembangan memori janin & kanak-kanak.
15. Meningkatkan sistem imun tubuh & sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak.
16. Membantu menyihatkan paru-paru.
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll.
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis & SLE (lupus erythematosus).
19. Omega 3 membantu memperbaiki penyakit buah pinggang.
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan.
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik.
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi.
24. Mencegah penyakit gout.
25. Mengurangkan keradangan/kesakitan pesakit sendi/tulang.

***********************
Saya sangat sukekan omega sebab Ia membuat sy senang untuk ke toilet.. Tak perlu la nk tunggu melangut lama kat toilet tu.. hehehee.. senang citer tak de lah masalah sembelit... sepanjang preggy ni pon sama.. alhamdulillah sangat.. 

Mase belum kawen dan sebelum preggy, saya adalah antara penDIET tegar.. semua makanan yang di ambik dalam kuantiti sikit tapi makan tak hinggat dunia... yup..!! selagi perot tak meletop.. selagi tu lah makan saja.. sebba tu saya perlukan bantuan.. iaitu set diet shaklee.. yang saya dah amik sejak sebelum kahwen lagi.. alhamdulillah hasilnye positif..! berkesan.. hehheee.. 

Pas delivery ni.. of cox laa saya akan teruskan pengambilan set diet tu... wajib..!! 
POMPUAN ni.. bukan j mase anak dare kine jaga badan.. TAPI sepanjang masa.. lelagi bila dah bergelar isteri dan mama.. of cox nak jadi hot mama n isteri yang cantik... heheheh.. insyallah..

sebenarnya, supplement shaklee bukan sahaja untuk kecantikan dan kesihatan.. malah lebih dari itu... ia memberikan sy sumber pendapatan bulanan yang semakin bulan semakin bertambah angka nya.. seronok rasenye.. kalah gaji tetap yang perlukan diploma.. hehehehh

sebarang Pertanyaan & pesanan boleh terus menghubungi :

Tuesday, 21 January 2014

SET PENYUSUAN PILIHAN IBU-IBU MODEN

 Kenapa Saya Mesti Pilih 3M
=======================

Set 3M ni mengandungi banyak juga vitamin di dalamnya, begitu juga faedah serta kebaikannya. (^_^)

--> Vitamin C <--

Berupaya meningkatkan sistem imun ibu dan baby, di mana badan ibu dan baby lebih kuat dan sukar dijangkiti penyakit. Jika demam sekalipun, akan cepat sembuh. Sangat penting untuk membentuk kolagen, menganjalkan kulit.

--> Vitamin B <--
“B for Beauty”. Vitamin ini menjadikan kulit anda berseri dan pada masa yang sama bertindak sebagai pelega stress dan menstabilkan emosi pemakannya.Ianya mengandungi Biotin, yang membezakan B complex Shaklee dengan jenama lain.

--> Vitalea dengan Iron <--
Multivitamin terbaik yang mampu memberi tenaga kepada ibu, mengurangkan masalah cepat letih dan lesu, dan menjadikan ibu segar bertenaga sepanjang hari. Serta memastikan ibu dan bayi dalam keadaan sihat.

--> Alfalfa <--
adalah galactagogue yg turut membantu menggalakkan penghasilan susu ibu secara natural dan alfalfa juga berfungsi utk keintiman wanita.Ianya sangat bagus dalam menyelesaikan banyak masalah wanita termasuk keputihan,”kering” ketika bersama, mampu melawaskan dan juga membuang toksin dalam tubuh, serta membantu mengurangkan eczema

--> Kalsium <--
Juga bertindak sebagai milk booster, dimana ia baik untuk tulang dan gigi ibu dan bayi, serta mampu mengurangkan sakit belakang dan lenguh-lenguh sendi yang dialami oleh ibu.

--> Energizing Soy Protein (ESP) <--
Merupakan protein soya yang sangat penting untuk setiap sel badan, bertindak sebagai milk-booster terbaik, mampu mencantikkan kulit, megatasi eczema, menganjalkan payudara yang kendur serta meningkatkan sistem pertahanan badan ibu dan bayi itu sendiri. Ianya juga melangsingkan tubuh ibu dengan cepat dengan diet yang betul.

Pesanan dan pertanyaan tentang set penyusuan yang sesuai, sila hubungi saya (^_^)

SET PENYUSUAN 3M SHAKLEE DAPAT SAMBUTAN MENGALAKKAN

 SET 3M YANG LENGKAP UNTUK PENYUSUAN
======================================


SET Tripple M sememangnya menjadi pilihan untuk kebanyakan ibu menyusu.. Lengkap dengan 6 jenis supplement hasil gabungan vitamin untuk kesihatan ibu serta anak dan juga milk booster.

Anda pasti tidak menyesal dengan pelaburan yang anda lakukan dengan pembelian set 3M ini.
Kenapa set 3M ini perlu menjadi pilihan anda juga??

© Badan lebih bertenaga. Tambahan pula tidur yang kurang lena sebab sering berjaga untuk susukan anak.

© Susu menjadi lebih pekat kerana nutrisi yang ada serta membuatkan anak lebih cepat kenyang (kurang mengempeng atau bergayut).

© Breast cepat penuh selepas sesi pam atau direct feeding kerana protein dan kalsium merupakan komposisi utama di dalam susu badan. Kilang penghasilan susu badan memerlukan protein serta kalsium dan juga serat sebagai makanan untuk menghasilkan susu dengan cepat.

© Kulit muka menjadi cantik, mulus,anjal dan lebih berseri kerana B-complex, Vitamin C dan ESP adalah antara vitamin yang mencantikkan kulit. Vitamin C penting untuk pembentukan kolagen. Protein pula merupakan bahan asas untuk pembentukan sel kulit yang sihat serta sempurna.

© Mengurangkan masalah sembelit dengan pengambilan OsteMatrix. OsteMatrix adalah gabungan calcium, magnesium, Vitamin D dan banyak lagi. Calcium tanpa magnesium menjadi punca sembelit dan kehadiran magnesium melembutkan najis.

© Hubungan suami isteri lebih mantap dengan Alfalfa. Alfalfa berfungsi sebagai kacip fatimah. Alfalfa akan mengetatkan kembali vagina wanita malah dapat membantu mengatasi masalah keputihan.

© Sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengalami masalah penyusuan seperti susu merudum, mahupun ibu-ibu yang ingin membuat stok EBM.

Teruja tak?? hehe.. pas delivery confirm kine amik set ni... Jom dapatkan set 3M anda segera!!


Untuk pesanan vitamin anda dan konsultasi secara percuma, hubungi saya:

Thursday, 16 January 2014

SET KURUS BUDGET HARGA RUNTUH..!!

~SET KURUS BUDGET~
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Selain HARGA YANG MAMPU MILIK, Set ini memberi kebaikan berikut kepada anda:

1. ALFALFA COMPLEX
# Membantu menyahkan toksin dalam badan yg menyebabkan anda gemuk.
# Toksin juga menyebabkan badan anda tidak menyerap nutrisi makanan harian dengan baik.
# Alfalfa membantu melancarkan perkumuhan & melawaskan/memudahkan membuang air.
# Senang buang, baru senang kurus!

2. LECITHIN
# Membantu membakar lemak degil dalam badan dan dalam pembuluh darah.
# Melancarkan peredaran darah bagi mengelakkan & meredakan tekanan darah tinggi.
# Membantu merendahkan paras kolesterol.

psssst:
-->> SET BUDGET HARGA RUNTUH sepanjang Januari 2014! Dari RM1XX - kini HANYA RMXX. Jom Whatsapp/SMS/PM "SET BUDGET" kepada saya laju2:

JOM JADI AHLI SHAKLEE!


 
 BAGAIMANA NAK JADI AHLI SHAKLEE?
◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆

Untuk jadi ahli ni ada 2 cara:

1. Membuat pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai sekitar RM650+ dan akan mendapat KEAHLIAN PERCUMA untuk seumur hidup.

2. Membuat pembayaran pendaftaran sebanyak RM65 serta kos pengeposan (RM10 untuk Semenanjung Malaysia, RM20 untuk Sabah & Sarawak). Pendaftaran keahlian adalah untuk seumur hidup.

KENAPA ANDA MESTI JADI AHLI SHAKLEE DENGAN SAYA?
===========================

☆ Boleh membeli SEMUA produk Shaklee PADA HARGA AHLI.
☆ Boleh mendapat CASH BONUS 2/3/4/5 ANGKA hasil pulangan dari pembelian produk walaupun cuma untuk kegunaan sendiri.
☆ Boleh berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua ahli keluarga yang lain.
☆ Walaupun mata/point anda tidak mencukupi, keahlian anda TIDAK AKAN TERBATAL. Anda masih boleh membeli produk Shaklee dengan harga ahli pada bila-bila masa sahaja.
☆ Boleh menjana pendapatan sampingan yang lebih lumayan daripada gaji tetap anda!!
☆ Boleh masuk ke dalam Special Group untuk ahli Shaklee. Group yg akan saling membantu & memberikan konsultasi tentang apa sahaja masalah kesihatan anda.
☆ Layak mendapat BIMBINGAN SECARA PERCUMA (online & offline) apabila anda berminat untuk menjadikan perniagaan Shaklee sebagai sumber pendapatan anda.


♡Duit bukan segalanya; tapi SEGALANYA MEMERLUKAN DUIT pada zaman ini♡

Wednesday, 15 January 2014

PENAPIS AIR SHAKLEE : TIDAK PERLU KAN ELEKTRIK

Adakah anda ada masalah dengan penapis air??? Nak beli beribu-ribu tak mampu... sebernarnya bukan tak mampu tapi rase ade lebih penting dari penapis air yang beribu tu kan.. hehehhehe

ni my panther yang d masalah penapis air.. dan akhirnye memilih penapis air dari shaklee dan hargenye TAK BERIBU PON.. hanya beberapa ratus sahaja.. dan yang penting mampu milik...
  
"puas cri penapis air..bru trigt shaklee de keluarkan penapis air..trus ordr..dh dpt dh get clean water pitcher..mmg sgt2 snang dipasang dan digunakan..xpayah pasang pda paip..bleh dibwk ke mana shj..murah plak tu.."

Tu beza antara pengguna penapis air shaklee... sebenarnya tak rupe penapis pon.. Nampak jag air j kan.. tu la senang di bawa ke mana sahaj.. even ke picnic... no problem...

nampak tak apa bezanya.. Yang warna  kuning tu air dari paip.. yang tak di tapis.. manakala yang sebelah nye tu, air dari jag penapis tu.. rase lebih selamat dengan air bersihkan...

KENAPA AGAKNYA RAMAI YANG MEMILIH WATER PITHCER SHAKLEE..

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM: Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.


cepat dapatkan get clean water picther tok dapatkan air yang bersihhhh... 


PROMO MENARIK 2014

HOT PROMO START : 20/1 - 31/1/2014
===================


salam semua,
sye akan buat PROMO baru yang akan bermula pada 20/1 - 31/1/2014...
sempena anniversary pertama...  ('_~)
Jadi... sape2 yang nak booking sebelum tarikh tu boleh juge..
so, meh le booking.. eehehe

Sila PM (fb : Za fair) / TEXT / WASSAP / EMAIL  untuk sebarang maklumat... 
PROMO ini sangat lah TERHAT & LIMITED.. hanya 10 orang yang terawal sahaje ye..


Tuesday, 14 January 2014

PASANGAN PALING 'COCOK' UNTUK ALFALFA YG TENGAH PROMO SEPANJANG JANUARI 2014!



BEST SALE EVER..!!!
================



Pasangan Alfalfa yg PALING HANGAT DI PASARAN:

♡ Alfalfa + Lecithin = Slimming
♡ Alfalfa + ESP = Milkbooster
♡ Alfalfa + Herblax = Lawas Buang Air
♡ Alfalfa + GLA Complex = Kencing Manis
♡ Alfalfa + Vitamin E = Keputihan & Perapat Wanita
♡ Alfalfa + Omega + Lecithin = Kolesterol & Darah Tinggi
♡ Alfalfa + Vitamin C = Allergy & Eczema

Jom pilih Set Alfalfa anda dengan HARGA RUNTUH sepanjang Januari 2014!

Promo Sepanjang Januari 2014:
BELI 6 PERCUMA 1!
==================

ALFALFA S 330 BIJI
ALFALFA L 700BIJI

Sangat membantu & memberi manfaat dalam keadaan-keadaan berikut:

» Gout
» Tekanan Darah Tinggi
» Kencing Manis
» Sukar Membuang Air Besar
» Ingin Menambah Susu Badan
» Ingin Menurunkan Berat Badan
» Keputihan (Wanita)
» Masalah Keintiman Wanita (Bertindak sebagai Perapat)
» Kolesterol Tinggi
» Alergik/Ekzema 


TIPS KESUBURAN : DENGAN VITAMIN SHAKLEE

TIPS KESUBURAN:
===============



Jika anda ingin segera hamil sebaik sahaja mendirikan rumahtangga, pastikan kitaran haid anda adalah tetap setiap bulan. Sememangnya rezeki zuriat itu di tangan Allah S.W.T. Namun, kitaran haid yg tetap memudahkan seseorang wanita untuk menentukan 'hari suburnya' setiap bulan.

Mengadakan hubungan intim bersama suami pada 'hari subur' memberikan 90% peluang kepada pasangan suami isteri untuk hamil & mendapatkan zuriat yg diingini.


P/s: 
GLA Complex Shaklee yg mengandungi Borage Oil, Vitamin E & ekstrak biji anggur sangat membantu dalam 'membetulkan' kitaran haid seorang wanita. Ia juga membantu mengurangkan senggugut serta simptom PMS yg lain. Ia juga membantu wanita menghasilkan cecair yg lebih berkualiti untuk membantu persenyawaan sperma & ovum. (^_^)

 Ini adalah SET KESUBURAN lengkap yang di syorkan semua pasangan suami isteri yang mengimpikan cahaya mata sendiri.. Insyallah dengan izin Allah semua di permudahkan.. Kite hanya berusaha yang sebaiknya... Jom Mari mencuba...!!! Insyallah pasti anda tak kan menyesal...

Saturday, 11 January 2014

VIVIX : SUPPLEMENT ANTI-PENUAAN TERBAIK DUNIA

VIVIX
====

SATU PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti-penuaan pada tahap selular..

VIVIX merupakan SUPPLEMENT ANTI-PENUAAN TERBAIK DI DUNIA yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh shaklee syarikat no.1 sepplement makanan di amerika

Di dalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penemuan pada tahap selular...

4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP  SELULAR

//\\ Kerosakkan DNA
//\\ Ppengawalan genetik
//\\ Pengeluaran Tenaga yang Kian menurun sel-sel
//\\ Penimbunan Protin AGE

Di dalam satu penemuan UTAMA, kajian klinikal  terkini menunjukkan ramuan aktif VIVIX berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang MELAMBATKAN PENUAAN pada tahan selular...

MELAWAN PENUAAN pada tahap selular dan LEBIH DARI ITU

//\\ Melindungi dan memperbaiki selular DNA
//\\ Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
//\\ mengalakkan biognesis (pembentukkan baru) mitochondria
//\\ MELAMBATKAN pembentukkan protin AGE (Advance Glycation End product) 

# juga menolong membantu / memelihar :
- kesihatan jantung
- kesihatan otak
- kesihatan imun
- kesihatan sendi
- perlindungan antioksidan
- peningkatan tenaga pada tahap selular
- kesihatan dan kesejahteraan


PENGALAMAN
============

Sy, amik vivix untuk masalah kulit muka iaitu jerawat yang terok dan hormon..Alhamdulillah sangat, tak habis lagi sebotol, jerawat pon makin kurang.. dan sy di sahkan preggy.. Bila dah di sahkan preggy, teros stop amik Vivix ni.. VIVIX ni anti oksidan.. So, preggy moms sangat tak di galakkan la.. untuk mengelakkan keguguran...

Kepada mereka yang mengalami masalah Kulit muka atau pon berjerawat terok atau tidak.... yang mementingkan kecantikan kesihatan... saya sangat galakkan anda mencuba vivix ni.. dan lihatlah hasil yang tak di sangka itu...

skang sy, tak perlu nak malu lagi nak kuar rumah atau nak g jenjalan ngan hubby... dan sejak preggy ni nak pakai cream muke punye lah malas.. tepek bedak j... hehehhe

sejak dah tak boleh nak minum vivix.. sy still bermasker ngan vivix... pas basuh jer.. moistt dan sangat soft.. i do luv it vivix

anda patut cuba

VITAMIN SHAKLEE : CARA MUDAH TAMBAH SUSU BADAN




SET YG PALING MENJADI KEGILAAN RAMAI IBU MENYUSU!!
 Pakej DOUBLE MILKBOOSTER & IBU SLIM!!
================================================================

♥♥ ESP & ALFALFA ♥♥♥

Ternyata berkesan! Selain MENINGKATKAN KUANTITI SUSU, set yang tahan selama 1-2bulan ini juga MEMBUATKAN BREAST CEPAT PENUH KEMBALI serta SUSU MENJADI LEBIH PEKAT dan bayi pun lebih kenyang!

Kebaikan lain set Double Milkbooster ini adalah:

♥♥♥ ESP & ALFALFA sangat membantu sebagai MILK BOOSTER terutamanya apabila diambil awal pagi & sebelum tidur.
 ♥♥♥Menjadi ENERGY BOOSTER dan mengurangkan kelaparan supaya si ibu lebih bertenaga.
 ♥♥♥Mengembalikan keanjalan payudara kendur dan badan menggeleber selepas bersalin.
 ♥♥♥Mengembalikan kepejalan otot; sekaligus membentuk bentuk badan yang pejal & cantik.
 ♥♥♥Meransang pembentukan kulit untuk memperbaiki strechmark selepas bersalin.
 ♥♥♥Mengelakkan masalah sembelit kerana Alfalfa membantu melawaskan perkumuhan.
 ♥♥♥Alfalfa bertindak sebagai detoks sekaligus dapat menurunkan berat badan si ibu.
 ♥♥♥Mencantikkan kulit bayi. Menjadikan kulit ibu lebih licin & gebu.
 ♥♥♥Alfalfa bertindak seperti kacip fatimah - mengetatkan faraj & mengembalikan keintiman hubungan suami isteri.

Friday, 10 January 2014

COLLAGEN SHAKLEE : BERTINDAK LEBIH CEPAT DAN BERKESAN

Assalamualaikum...

Here nak share sikit, Testimoni rakan SID jugak..  Perubahan yang sangat ketara.. 
PERGHHH..!!! tak caya..! heheheheh..

 COLLEGEN SHAKLEE BERTINDAK CEPAT
===========================================


Tengak ye.. Yang atas tu sebelum.. dan yang bawah tu selepas...
 See...!! Jeragat dan binyik hitam hilang kannn????


Mengapakah Collagen Powder Shaklee boleh memberikan kesan dalam jangka masa yang singkat? 
Kerana ia:
//\\ Mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, iaitu kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen.
//\\Diekstrak dari sisik ikan merah - kerana kolagen dari ikan laut dalam adalah yang paling menghampiri kolagen dalam badan manusia.
 //\\Molekul kolagen yang sangat ringan iairu 1,000 Dalton - membuatkan ia mudah diserap oleh tubuh manusia.
//\\ 7 bahan utamanya iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan luaran dan dalaman.
 //\\Mudah larut di dalam apa sahaja minuman & makanan kegemaran anda.
//\\ Setiap 1 hidangan telah siap dipek dalam satu uncang - memudahkan anda untuk membawanya ke mana-mana dan bila-bila masa sahaja.

# PENGAMBILAN COLAGEN SHAKLEE lebih baik pada waktu pagi.. sebelum makan apa-apa.. sebab penyeran nya lebih baik dan berkesan..!

SANGAT sesuai untuk BRIDE TO BE.. nak cantik cepat kan... hehehhe

 

Thursday, 9 January 2014

SET BERPANTANG SHAKLEE = JAMU MODEN UNTUK IBU CERGAS! BAYI BAMBAM

Assalamualaikummm.. :))

ANDA MEMPUNYAI SEJARAH BAYI JAUNDICE/KUNING? 
MEMERLUKAN / MENCARI 
SET BERPANTANG YANG BOLEH DIAMBIL SEJURUS SELEPAS BERSALIN?
INGIN MENYUSUKAN BAYI SECARA EKSKLUSIF? 
INGIN MULA MEMBUAT STOK SUSU IBU KETIKA MASIH BERPANTANG?
====================================================================

Ini adalah set berpantang lengkap untuk si ibu.. dan kelebihannya.. dapat juga kepada si baby..

SET BERPANTANG SHAKLEE adalah jawapan yang PALING TEPAT untuk anda! Set 'jamu moden' ini dijamin halal, selamat untuk ibu & bayi serta pelaburan yang berbaloi-baloi untuk ibu & bayi!

Kebaikan & kelebihan SET BERPANTANG SHAKLEE ini adalah:


[✔] Boleh diambil sejurus selepas bersalin normal/pembedahan.
[✔] Boleh diambil walaupun bayi menghidapi jaundice/kuning.
[✔] Mengekalkan kesihatan & kecergasan badan ibu.
[✔] Mengurangkan rasa mengantuk terutama ketika menyusukan bayi.
[✔] Menambah kuantiti & kualiti susu ibu.
[✔] Menjadikan breast lebih cepat penuh selepas bayi menyusu.
[✔] Menjadikan bayi cepat kenyang & tidur lena.
[✔] Membantu ibu menurunkan berat badan.
[✔] Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin & stretch marks.
[✔] Sangat sesuai bagi ibu-ibu yang terpaksa berpantang sendiri tanpa bantuan ibu/pembantu.

Selamat berpantang   :)

Untuk pertanyaan & pesanan, hubungi:

ESP SHAKLEE : SUPPLEMENT BERASASKAN NON-GMO SOYA TERBAIK!


Assalamualaikum semua!

Pernah dengar tentang ESP Shaklee? Supplement berasaskan non-GMO (non Genetically Modified Organism) soya yang terbaik dalam pasaran supplement kesihatan. V(^_^)V

Ni la ESP shaklee yang hot item.. setiap hari ade sahaja yang order.. sedapp, sihat,,!

Jangan risau sekiranya anda pernah mendengar tentang keburukan soya yang mampu menyebabkan kanser dan penyakit-penyakit lain! Kerana ESP Shaklee bukan sembarangan produk berasaskan soya ye! Sumber kacang soya ESP bukan sahaja non-GMO, malah telah diproses dan diekstrak dengan menggunakan air bagi mengekalkan isoflavones genistein dan daidzein yang kritikal bagi membekalkan anda dengan seluruh kebaikan soya.

Antara kelebihan ESP adalah:

    >>Satu-satunya produk yang menjamin penyediaan 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh manusia.
    >>Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral yang amat diperlukan oleh tubuh manusia untuk mengekalkan kesihatan.
    >>Kandungan Indeks Glisemik (G.I) yang rendah iaitu 39; menjadikan ia sangat sesuai juga kepada penghidap kencing manis. G.I yang rendah memecahkan gula perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda. Mengekalkan paras gula yang rendah dalam badan anda amatlah penting dalam pengurangan berat badan dan penjagaan kesihatan jangka panjang. Justeru, ia amat sesuai untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan juga!
   >>Satu hidangan ESP ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu.
   >> ESP adalah rendah lemak, tiada kolesterol. tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
    >>Kandungan protein yang tinggi membantu dalam pembentukan pelbagai organ dan tisu dalam badan serta merupakan komponen utama hormon manusia. Ia juga merangsang fungsi psikologi.



Antara MANFAAT ESP adalah:

>> ‘MILK BOOSTER’ bagi ibu yang menyusukan anak
 >>‘ENERGY BOOSTER’ bagi ibu hamil, menyusukan anak serta mereka yang ingin menurunkan berat badan
 >>Menganjalkan badan menggeleber ibu lepas bersalin
 >>Mengembalikan kepejalan otot; membentuk bentuk badan yang cantik
 >>Membantu ibu yang ingin re-laktasi
 >>Memperbaiki kesan ‘stretch mark’ & luka cesear selepas bersalin
 >>Menjadikan kulit anjal, gebu & licin
 >>Mengekalkan rasa kenyang berpanjangan bagi yg ingin menurunkan berat badan
 >>Memelihara kestabilan hormon wanita
 >>Menegang & menganjalkan payudara
 >>Mengekalkan awet muda
 >>Baik untuk kesihatan prostat bagi lelaki
 >>Membaiki pigmentasi kulit - membaiki masalah rambut gugur, beruban & pigmentasi kulit akibat penuaan.
 >>Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.


ESP juga boleh digabungkan dengan pelbagai supplement Shaklee yang lain bagi memberikan kesan yang lebih optimum ke atas satu-satu masalah kesihatan. Antara masalah kesihatan yang disarankan bagi pengambilan salah satu Set ESP adalah:

    >>Penyusuan bayi
    >>Penghidap gastrik
    >>Ibu hamil dan inginkan bayi yang bijak
    >>Mereka yang inginkan kulit yang cantik
    >>Mereka yang ingin menurunkan berat badan atau mengekalkan berat badan sihat
    >>Ibu yang baru melahirkan anak sama ada secara normal atau cesearean
    >>Mereka yang baru menjalani pembedahan
    >>Mereka yang ingin hamil, meningkatkan kesuburan ataupun mempunyai kitaran haid yang tidak teratur
    >>Mereka yang ingin menambah berat badan


TESTIMONI ESP SHAKLEE



 KENAPA AGAKNYA ESP NI PENTING???


Harga Retail Normal ESP: RM150
*Hubungi saya untuk SPECIAL PRICE!



Jom, Pilih set anda sebelum terlambat!



Wednesday, 8 January 2014

ALFALFA L :LEBIH MURAH LEBIH RAMAI PEMINAT DI BULAN PROMOSI


Alfalfa Complex Shaklee terbahagi kepada 2 jenis packaging iaitu Small (330 biji) dan Large (700 biji).


PROMOSI ALFALFA COMPLEX SHAKLEE (SMALL - 330BIJI)
==========================================

PROMOSI ALFALFA COMPLEX SHAKLEE (LARGE - 700BIJI)
==========================================

7 BOTOL Alfalfa large 700 biji dah dipos semalam..kemain berat smpai putus beg I... hahaha...
 time2 promo ni memang yg besar lg menjadi PILIHAN RAMAI..lagi UNTUNG maa~

--》Set menyusu: ALFALFA+ESP

--》set slimming: ALFALFA+OMEGA/LECITHIN (TERBAIK!!)

--》set resdung: ALFALFA + VIT C SR

--》Set gout/diabetes: ALFALFA+ OMEGA

--》Set kulit jerawat: ALFALFA+GLA

ALFALFA L lebih jadi ramai peminatnya bulan ni.. sebab lebih jimat dan lebih banyakkk... 
berganda-ganda..!
Jadi anda jangan lepaskan peluang untuk dapatkan ALFALFA L hari ini... Tah stok sampai bape bulan..
hehehhehe

 ANTARA KELEBIHAN ALFALFA
 
Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian

    Melegakan sakit sendi dan belakang.
    Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
    Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
    Merawat arthitis
    Bagus untuk elergi dan ekzema
    Merawat athma
    Mencuci usus bagi membuang toksik
    Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
    Meneutralkan asid dalam badan
    Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
    Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
    Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
    Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
    Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
    Meningkatkan stamina seorang suami
    Melegakan sembelit
    Membuang angin dalam badan
    Milk booster

Haaa tu dia... antara 1001 fungsi Alfalfa...dan berikut mari kita tengok Shaklee Alfalfa Complex

Untuk pembelian terus sebanyak 6 botol ataupun 1-2 botol dengan 
HARGA SUPER ISTIMEWA 
 berserta  


ALFALFA : PROMOSI SEPANJANG JANUARI 2014

Promo Sepanjang Januari 2014:

BELI 6 PERCUMA 1!
=========================



Alfalfa Complex Shaklee terbahagi kepada 2 jenis packaging iaitu Small (330 biji) dan Large (700 biji).


PROMOSI ALFALFA COMPLEX SHAKLEE (SMALL - 330BIJI)

==========================================

Beli 6 botol - (RM2XX.00) Percuma 1 Botol!
Beli 1 botol - RM5X.00
Beli 2 botol - RM1XX.00 SAHAJA!


PROMOSI ALFALFA COMPLEX SHAKLEE (LARGE - 700BIJI)
==========================================

Beli 6 botol - (RM4XX.00) Percuma 1 Botol!
Beli 1 botol - RM7X.00
Beli 2 botol - RM1XX.00 SAHAJA!

♥♥♥  Untuk Best price.. PM SEGERA..! ♥♥♥

MANFAAT ALFALFA:
=================

Sangat membantu & memberi manfaat dalam keadaan-keadaan berikut:

» Gout
» Tekanan Darah Tinggi
» Kencing Manis
» Sukar Membuang Air Besar
» Ingin Menambah Susu Badan
» Ingin Menurunkan Berat Badan
» Keputihan (Wanita)
» Masalah Keintiman Wanita (Bertindak sebagai Perapat)
» Kolesterol Tinggi
» Alergik/Ekzema
» Detoks


Untuk pembelian terus sebanyak 6 botol ataupun 1-2 botol dengan HARGA SUPER ISTIMEWA berserta KONSULTASI PERCUMA, hubungi SEGERA:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...