Wednesday, 8 April 2015

ANAK BISNES DI PLENTONG JOHOR

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..



Okay, hari mas nak perkenalkan my "anak".. hehheeee.. Our bisnes iaitu bis shaklee ni kami menerapkan konsep famili.. so sesiapa downline otometik akan jadi anak la...ehhehe

Ni kak Miz BJ my anak bisnes shaklee



Kak BJ ni dari plentong johor... So sesiapa yang rase nak COD kat area sana boleh la hubungi Kak BJ ni.. Pantas, tangkas dan cepat servis nya... Ni pon Hari-hari ke branch.. terbaikkk..!!

Usia bukan penghalang untuk maju ke depan.. Anda juga boleh jika RAJIN, kuat semangat dan hati kental.. YANG penting TIDAK BERALASAN... Jika ciri-ciri tu ada kat diri anda, Serius mas akan bimbing...

Belum lagi akhir bulan, Kak BJ ni dah confirm dapat bonus tau.. Makna nya tiap-tiap bulan la shaklee akan bagi reward bonus by cash.. syukur, seronok rasa bila dapat bantu someone ni...

Anda juga boleh dapat bonus ni.. Caranya mudah sahaja, mendafta sebagai ahli shaklee.. Yuran seumur hidup.. No renew..! dan jimat boleh beli barangan shaklee off 15-25% setiap product dan kumpul UV point bagi melayakkan dapat bonus monthly..


Shaklee bukan offer bonus monthly sahaja tau...

Ni antara bonus yang shaklee offer

1) Personal bonus
2) Net personal bonus
3)Leadership bonus
4) cash intensive (naik rank)
5) cash bonus
6) coordinator cash intensive (naik rank)
7) master cash intensive
8) convertion


Bestkan.. siapa lah mampu nak lepaskan peluang... Dan siapa lah senang senang nak bagi duit even RM200-500 setiap bulan... 

Anda juga boleh.. Just hubungi mas dan layakkan diri untuk bonus ye... Eh nak tahu macam mana nak dapatkan KEAHLIAN FREE..??? Pembelian hanya RM800 ke atas atau kumpul 200UV point..

Jimat lebih jika anda mendaftar sekarang dan buat duit untuk simpanan atau keperluan.. 

Hopefully, dengan cara ni membantu mana yang kurang..




boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...