Thursday, 20 July 2017

DOLL SAREE MAKIN MERECIK

Assaalamualaikum semua.. happy day . happy n ceria selalu what ever pon yang chuolls buat.

ok berita baik. lepas raya ni serius makin ramai pulak yang mengoder baju baju hot dari kami ni.. alhamdulillah. baju raya lain baju open house lain baju kenduri lain chuollsss.. moga kaya berjaya happy selalu supaya dapat shopping ngan hakak jemah ni selalu.... amin amin aminnnn.. hihiiii
.
.
okies panjang nau kan mukadimah kite...  to be honest our DOLL SAREE yg super letops ni kak jemah dah restock. siap pakej datang dengan new design lagi tu tauuu
so ade 3 design yang in stock. jadi chuolls takyah ler nak tunggu lelama nak bergaya sakan dengan baju letuppps hot hot ni.. 
.
nak share pic sikit kasi tak senang duduk




kalau tanya suka yang mana. nak yang mana. mestilah nak semua color jika ade yang seponserr.. hihiii
tapi kan.. jujor je la. chuolss paling paling berkenan yang kat mana satu ???

soklan spm boleh tentukan hari esok nij..heheheh
.
.
kak jemah nak terus terang ja ni. chuolss Jangan lengah-lengah  tau . bukan apa. takut tetiba habiss pulak kalau lambat-lambat. maklong paklong lah. orang yang dok order + payment rase nak raya esok . hakak pon pelik bin hairan kejap.. heheheh
.

lagi nak gtau awal2 la... design letopsss and quality top notch abad ini, kalau nak jahit sendiri pun tk dpt cost price mcm ni kak jemah tell you 😜
.
Colour apa yang available lagi.. buat mase dan tarikh hakak jemah korang menaip ni.. color ni available lagi okies... ehheheh
NAVY BLUE / YELLOW / MINT GREEN / BLACK / WHITE / MAGENTA
.
nak tau Material jugak.. kot panas ka, keras kejung ka. material selesa pakai la senang cite sampai hakak pon planning nak amik color lain lagi..hahaha.  Chiffon Embroidery Saree with full lining
Feature --> ada Hidden Zip for Wudhu Friendly
nak lagi best.. siap full lining tau .. seriuss kata lah. mana nak dapat harga cenggini kalau pi hantar kat tailor ???
mau mau cas rege 2x ganda sebab ade lining kan. maca dah buat 2helai baju. so chuolls PK lah sendiri. zaman kegemilangan gst yang serba serbi harga boleh buat mata terbeliak. ade lagi baju design hot top letupss ni cenggini
.
eh nak tau berapa sepasang. mai la lelaju wassap hakak jemah mas korang ni. kot kot lepas ni boleh ahakak shopping emas bertingkek tingkek pulak. hehehehhe

lepas tu akak gtau sesiap la ye.. chuolss wassap aje lah. kalau tak boleh nak wassap telegram pon boleh. rase kredit banyak nau mesej aje tapi kalai mesej ni akak reply lambat sikit lah. biase nya terlepas pandang.
cumaaa nak gtau. jangan nak rajin sangat menelepon akak sudah la. tau la kredit banyak . nak nunjuk kat hakak wat apa ??? hahahahaha
ha jangan lupa tau 
.
.
016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Thursday, 13 July 2017

OOTD RAYA KARISMA DOLL SAREE


Assalamualaikum loverss :)

harap semua sihat alhamdulillah.. makin selim dengan adenya open house di saat akhir ini.. 
hihiiiii

ok mas nak share feedback lovers pakai baju rayaaa. nak tengok ke idak 
ya allah tak leh move on tau tengok pic korang ni
cun habisss even simple je . terbaik lah








in our Karishma Doll Saree, cantikkkk gilosss. Thank you so much dear. Cannot move on, cantik sgt 💕
.
suka design simple yet gorgeous, boleh grab our Karishma Doll Saree yg cun melecuns ni.
Hihi super comfy bila pakai taknak buka seminggu 😜
.








Banyak color and size dah susut. dah nazak dah niii
chuolls tunggu apa lagi ??? grab cepat tau
.
.
whatssap 016 6810 844
whatssap 016 6810 844
whatssap 016 6810 844


Tuesday, 11 July 2017

MALU MAKAN BANYAK NAMPAK PERUT NAN CUMEL. DIVYA SAREE DOLL PILIHAN TEPAT

Assalamualaikum semuaaaa

korang jangan tengok sampai tak kedip kedip mata.. tau la 

new colection lagi  Divya Doll saree 💖

hehhehehhe

merecikk hawauuu .. kembang setaman mengelibass orang sebelah jangan jeling jeling tau..

Itu tagline kite ye yam 
Hehrhe😍
cantik sgt kenzzzs 😘😘
.

royal blue + navy blue

(navy blur sold out)

magenta , black, mint


white , red



check your size here


korang camna... juling mata dak ???
korang yang hak selim melim pakai color apa pon lawa. jangan pilih navy blue. dah habiss dah.. heheheh

maap na akak lambat update.. maklong la lupa daratan lepas raya ni ha.. ehhehe
.
chuolls nak gtau gud news ni
sarung jer divya ni terus rase selim sebab apa... perut nan cumel tu dah tersimpan tersorok rapi 
terbaik tak ???
.
.
punya perut cumel tak risau nampak ??? eh divya ni sangat memahi tau
makan banyak mana pon dapat cover baik punyeeee
.
.
mesti la grab sepuloh pasang !! ehhehe
hadiahkan kat mak n adik beradik lain



WASSAP 016 681 0844
WASSAP 016 681 0844
WASSAP 016 681 0844

TERBARU : SHEESHA KURUNG SAREE

Assalamaualaikum semua.. salam sejahtera. selamat pagi selamat hari raya maaf zahir batin. maap ye chuoolssss.. hakak lupa diri setelah setengah bulan raya... ehheheheee
.
terbanyak makan ketupat rendang lemang ketupat palas wehh.. aduh rindu ketupat palas lagiii la. sape ade jual yang lemak berkrim di sukai ramai tu.. akak so ngidam tahap anak kembar 3
hehehehhee
.
okies korang semua raya ok kan. badan still menten gojes kan ? mas tak timbang tapi dah tau rase berat naik.. huhuhuuuu...
.
mas nak share koleksi terbaru ni.. nak ke idok chuolsss
last open house ni.. moh la kite melaram sakan berjalan berdua ngan cik abang. amboiiii !!!
romentiknya chuolss
.
sama lawa sama padan !

ok ok jom cikidaut 



navy blue + emerland gree

magenta

royal blue + emerland green 

.. 

okies.. sizing boleh check sini ye


mostly design ni laku keras saiz L ngan XL
korang kenapa yehhh ? 
.
makan banyak sangat kueh raya kah ???
ehhehehehe
.
.
saiz S ngan M di carta selamat.. tapi jangan tungu bulan depan. risau hakak tau.. saiz L ngan XL da nazak weyhhh. paling sikit tinggal selai. tu memang berebut2 la ngan dropship akak.. ehhehehe

.
korang punye thema weeding bridemaids ala hindustan mali
SHEESHA KURUNG SAREE ni memang lah sesuaiii sangat-sangat
.
bagi tau mak long ngan pak long sesiap tau. hot item ni
fast selling.. kumpul duit lekassss !
.
lambat habis jangan dok rayu tau.. hakak tak dapat nak tolong 

sekarng ni wassap je hakak 
nak booking pon boleh . booking with deposit tau
booking air liuq tarak laku yeee
.
.
WASSAP 016 681 0844
WASSAP 016 681 0844
WASSAP 016 681 0844



Monday, 3 July 2017

AIR DETOKS MURAH + SENANG BUAT SENDIRI

mas nak share air detox ni. senang buat. bahan pon murah jo.. cuma lemon tu ja mahai kit
kite jimat2 la ye
dari dok beli supplement nak kurus tu lagi mahalll.. ok faham ade yang belum mampu
takpa jom kite try ni
mas pon try ni ngan green apple
amik terus dua sebab gigih nak kurus .. hahahah
baju raya satu pasang dok muat
kot2 minum ni terus muat . kennzzz
.
wish me luck ya
n you all juga.. amin
moga lawa kurus stay gojes sentiasa
.
jom cikidaut resepi

.
.
bahan - bahan

1. #halia hiris . 4-5keping . tepuk dada ikut selera
2. #serai nan sebatang potong dua peh tu ketuk2 . takyah nak ketuk2 ramadhan sangat hehehe
3. #lemon . ni mas guna sebiji tapi bahagi dua ( nak jimat.) hahahhaha. lemon mahai kot !
4. #air_paip secukupnya
5. #GULA_MELAKA . ikut resepi semalam patut madu. tapi madu takda kite guna apa yang ade je
.
.
CARA MASAK
. didihkan serai , air, halia ngan lemon
. agak2 air dah berkurang . matikan api . biarkan sejuk sikit
. boleh letak gula melaka bagi manis sikit. tak letak pon takpa
. boleh minum sejuk / panas.
.
.
.
khasiatnya yang pasti mesti nak kuruskan badan lah.. ehhehehe
detox. buang segala yang tak mo termasuk penyakit tersembunyi.
bagi angin kus kus pon ikut keluar sama..
badan jadi ringgan
sakit kepala boleh kurang
.
nak sihat buat lekas
share tau bagi senang nak review semula bila nak buat nanti
.
dah kurus mai tag.. ehhehehe
jom cabar diri sendiri
nak beli supplemet kurus rase sayang was2.. wajib cube ni.
.
.
#misi_nak_kurus
#moga_kuat
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...