Monday, 31 July 2017

AKIBAT PANAU. ORANG EJEK PETA DUNIA .

Assalamualaikum . happy gud morning all.. hi silent reader. mai lah komen. nak tau jugak awak sape.. ehhehe
tau tau je wassap nak no acc. eh awak niiiii 
tanjat tau !
.
.
masa raya ni tengok anak orang cecomel ja. kulit halus mulus bak sutera. tingat zaman kecik mas. muka da macam peta dunia. takde pon gamabr comel. langsung takde. mase tu umo sekolah rendah. dan takkan pernah lupa. 
semua orang cecomel. mas idak. muka penuh panau. paling teruk sampai berdarah. sedih tau. lagi sedih bila orang dok kata dok ejek. keadaan ni berlarutan sampai lah ke sekolah menengah. eh time sekolah menengah ni tau tau je la. terasa diri hot. time cinta monyet . i is dak eh. sebba sedar keadaan diri. huhuuuuu
.
nak hilangkan panau tu ya allah azab betul. bukan my parents jaga tak betul. kalau tak betul semua 7 adik beradik kena panau. tapi tak tau la dah nasib diri kot. allah uji.
.
tak tau bila hilang. sebab makin besar makin tau nak melawa kot. tapi panau tu still ade. just boleh nak cover jer
.
tapi sekrang. senang nye lah nak hilangkan panau. serius kalau buat tak tau je boleh berdarah like me dulu mase kecik. eh sanggup ke korang nak muka badan berpanau ?? malu lah

dah tu tak nak ke ubati / rawat. sekarang ni korang sapu je ngan cream herbal blend shaklee pastu makan antibiotik shaklee bagi terus hilang lenyap. GONE ! say bye bye don ever come back.

sure hensem lawa dah korang tau. tak menyakitkan. 
kalau nak yang traditional punya. taknak keluarkan kos. nak jimat. korang tonyoh gosok kaw2 punya kat kawasan panau tu ngan tembakau rokok. sure leleh air mata. yang tu tak pasti bape lama boleh hilang. mas rase baru sekali sessi kornag dah tak sanggup tok sessi kedua. sebab azab !

.
i know lah sebab pipi yang gebus ni penah kene tonyoh tau ! hidung yang tak bape nak mancung ni pon sama. tu la sport paling teruk time tu
kini dah selamat. PANAU ??? mana de dah.. ehehehehhee

.
.
dulu kalau kene ejek muka peta dah tak heran even sakit tuh disini. sekarang nak puji sikit la, dah lawa kit la... hahahhahahaa
mekaseh die yang sudi terime cheq as wife. dulu mas sekolah mesti die pon ade ejek cheq jugak tapi tak penah nak gtau. 

korang ade masalah panau. cepat2 take action. takkan nak simpan peta malaysia pulak kat badan ? 

nak tau ke camne rupa cream herbal blend ngan antibiotik tu. ni mas sharekan.


ni cream herbal blend tu ye. pakai 1 tiub ni sorang boleh tahan ber bulan - bulan lamanya. 6-7bulan ade lah... 


ni pulak antibiotik shaklee.. garlic  nama nye. makan ni hari2 boleh bagi muka lawa. kulit lawa. eh ehhh suka plak



so dah tau kan. mana yang perlu amik untuk masalah kulit panau ni. nak hilangkan cepat amik ni secara consistent. mas dah bagi cara mudah senang dan tak menyakitkan. cuma korang sediakan fulus ja. peh tu jaga lah kebersihan diri. jangan bagi panau tu hinggap lagi

korang tak jaga diri, panau tumbuh lagi, jangan dok salahkan orang lain. tengok cermin korang betul jaga ka  idak

dah faham. boleh lah wassap mas untuk pembelian ye



016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

Sunday, 30 July 2017

BUDAK SEKOLAH DAH TERBUKAK MATA NAK JAGA ASET. AWAK BAKAL ISTERI DAN ISTERI ORANG NI. APA CER ?

Assalamualaikum. happy day chuoolss... ok hari ni mas nak tanya soklan cepuemas buat awak. terutama awak seorang wanita dan suami ehhehehe.. lain macam je kan... errrr
bace lah sampai habis. 
.
sebelum tu. naks ya hai kat silent reader. tq atas jasa baik awak.. hehehe
ok back pada soklan tadi... ni soklannya
maaf ya agak sensetif sikit.
malu nak tanya sebenarnya tapiii... ku redah jugak. 
eh banyak songeh plak. bila nak bagi soklan ni kan. ehhehe
.
ok.. maaf ya, betul ka, aset wanita (breast) memainkan peranan penting. bukan apa, (cehhhh nak cover..ehhehe) 
mas tak kesah if yang membeli bconfident pemontok aset tu awak yang dah berkerjaya, dah kawen dah bertunang. tapi lately majoriti my customer budak sekolah umor belasan tahun. rezeki kan tak kan nak tolak. cuma mas curious la. what awak baru budak sekolah kot. banyak nye belanja sekolah sampai nak beli mende alah ni. lagi for what ? nak bagis ape tergoda? boy friend? pakwe atau balaksss.. eh zaman skang ni ade lagi ke panggil balakss.. ehhehe

ok itu lah soklannya. hah apa lagi jawab lah...ehheheheheee
ade ke yang tak tau bconfident tu apa..?
.
bconfident tu camni bentuknya


hah camtu. sajalah mas amik yang hak kat tv punye. heheheheh

ia bertindak bagi membesarkan, mantapkan, upkan, tegangkan, boolatkan dan membentuk breast bagi lawa bagi cantik... besarkan mana yang kecik.. upkan mana yang dah kendur tu... 

kalau budak sekolah umur belasan tahun yang pakai. awak pakai untuk apa sayang ??? ok boleh aje nak beli. bukan tak beli tapi wajib jujur ngan soklan yang bakal akak bagi nanti tau.. jangan tipu2.. 

bukan apa. risau kalau tak cukup duit belanja ke makan. sanggup ikat perut semata mata nak melawa. eh budak zaman sekarang nih !

zaman akak dulu, dorang lagi suka kalau breast tu tak nampak tau sebab lagi aktif nak bersukan. nak jogging nak lari tak delah nampak. mata lelaki ni tau2 je lah. 

zaman da berubah. ni kes budak umo belasan tahun , yang positif nya. umo macam dorang ni dah terbukak minda nak cantikkan aset. awak yang bakal berkawen yang dah bersuami ni. tak nak tak action ke dari sekarang ???
jangan esok suami gurau kasar sikit awak dah sentap time tu baru nak carik no hp akak kan..ehhehehee.. 

sebelum en suami teguq, baik kite bertindak. lambat ke cepat tu belakang kire. kalau cepat tu rezeki awak lah. puas suami awak tau. awak keep menten jaga aset untuk die. mana yang lambat effect tu just keep teruskan jangan give up. atleast kite berusaha nak cantik untuk suami. nak suami sayang nak suami selalu ada. 
suami mana yang tak suka isteri lawa kan.
.
jika ade suami atau bakal suami yang baca ni. awak nak isteri lawa kan ?
apa lagi sponsor lah untuk die. 
eleh boleh caye ke ni. berkesan ke ?
itu up to you. niat tu kena betul . kalau ikhlas, betul nak isteri sentiasa hot like anak dare . zaman awak gilerkan die tu. dah takde lain selain die yang aku nak.
hadiahkan lah bconfident ni tok tersayang sure die senyum sampai telinga. awak pon dapat tempias nye tak gittew ???

.
nak ke mas sharekan feedback bconfident ni ? elehhh macam nak je tu.. ehheheheh
ye la ye la. mas sharekan ni... hehehehe













soooo... nak tengok ja ka ? ke nak alami sendiri ???
ok mas nak sharekan kelebihan bconfident ni pulak... sennag nak cerita kat hasben nanti kalau hasben tanye .. kan?

Kelebihan-Kelebihan 'B Confident' :

Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
Mencerahkan dan meratakan kulit payudara dan menghilangkan kedutan
Menyeimbangkan saiz payudara
Membesarkan payudara yang kecil (faktor keturunan)
Melembutkan kulit payudara dan punggung
Mengeluarkan puting yang tenggelam
Menghilangkan kerut pada puting
Mencerahkan puting yang gelap (puting pink)
Menaikkan punggung yang jatuh

Siapa yang patut gunakan 'B Confident'?

Jika anda mempunyai masalah payudara dan punggung yang kecil dan kendur, produk 'B Confident' ini sesuai digunakan tidak kira samada anda:
Gadis sunti
Wanita hamil
Wanita yang sudah berkahwin
Wanita yang menyusukan bayi
Wanita berusia 50 tahun keatas pun boleh guna


B Confident menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi, seperti Pueraria Mirifica dan Rumpai Laut (seaweed).


Menurut pakar dermatologi, Pueraria Mirifica mampu :
Membesarkan payudara.
Mengencangkan payudara.
Mengangkat payudara.
Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
Menghilangkan kerut pada puting.
Membuat payudara lebih kenyal dan kemas.
Menaikkan punggung yang jatuh.
Pueraria Mirifica

Dr Pakar mengatakan Rumpai Laut mampu :
Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
Mencegah kanser.
Anti bakteria.
Mengurangkan selulit.
Memejalkan payudara dan punggung.


acaner. clear tak ??? alhamdulillah bconfident ni selamat dan diperakui oleh KKM tau
jangan was was ye.. sapu dan urut lah dengan manja dan rileks sahaja,

pstt pssttt jom bagi suprise kat pasangan kite. dah tau kan bconfident tu apa ? jadi apa lagi wassap mas tau untuk pembelian. ehhehehe


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844 

Saturday, 29 July 2017

DESIGN BARU : MADHURI DOLL SAREE


 Assalamualaikum semua. happy good morning . tau kan tak lama je lagi raya haji pulak datang menjengah. 

yang menyambut hari raya haji macam raya puasa. celebrate besar-besar.. mesti nak ade baju raya baru kan ? takkan nak pakai baju raya puasa lagi. pusing2 pakai semula. kang ade yang tanye. kite nak berjimat its ok. tapi yang tanye tu apesal takde insurans hah ? bizibodi nau.
.
.
chuolss jangan susah hati sebab mas ade new design nak war war kan ni
design simple. tak motip corak cuma berkaki ja... bagi peminat simple but still hot ini sangat sesuai untuk awak. lagi lagi the best is . keluaran kali ni limited sangat jadi awak yang limited je lah yang berpeluang tau
.
eh tengok lah sendiri. serius hot cun
sesuai untuk anak dara , mak dare dan mom to be (mak yong)
sure super cun.






ape macam ? tergoda ke ? sweet kan.. hehehehehmas pon dah grab satu. korang camne pulak. takkan nak tengok orang lain pakai pulak. karang bernanah mata tu. naik meletop jantung... ehehhehehe
.
meh grab sorang satu tok adik beradik. pakai sedondon lain color pon melecun jugak.
dah pilih sesiap. terus ja wassap mas. check dulu ade lagi ka saiz ngan color yang chuolls nak tu. bukan pa.. kan dah kata limited. jadi paham2 la ye..

lambat habis jangan pujuk rayu hakak lagi

wassap segera tau

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Friday, 28 July 2017

RINDU NAK PREGGY . APA SUPPLEMET UNTUK PREGGY MOM ?

Assalamualaikum semua, selamat sejahtera. raya dah habis .. siri ketupat rendang dah  boleh closed rapat rapat..ehhehehe
.
sepanjang raya apa soklan paling hot meletop sanak saudare tanye kat korang? ingat tak? Mas, paling hot ermmm... "adik tok harith" 
yeahhhh rindu nak bau baby, rindu nak gomol2 baby..ehhehehe . harith pon dah 3 tahun. ehem ehem.. bila lagi ?? kalau biar soklan tu tergantung boleh dak ? ehhehe. biar allah yang terntukan. i is ikut ja flow allah dah aturkan. i is terima dengan hati yang terbuka. sapa tak mo anak kan kan kennsss ?
.
sebab rindu. rindu mase preggy di manjakan macam puteri. haruslah suami layan lebih 200% tau..ehhehehehe
mas nak share supplemet apa yang mas amik time preggy dulu dan kelebihannya.
sure bakal mamaa and apap teruja sangat kan. tapi jangan sampai lupa kesihatan juga. time preggy ni lah kene bekalkan all vitamin juga . ok jom jom kite check it da in. heheheh

Ni lahhh SET HAMIL SHAKLEE yang i is amik mase preggykan harith dulu. Kalau dberi rezeki mengandung anak seterusnya pun, Shaklee ialah pilihan pertama mas. Tak mo berpaling arah pada set mengandung lain. hehe insyallah. sebab kita dah rase dan alami sendiri.


Ramai yang tahu Vitamin Shaklee ni adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Selain itu, penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil. 



Fungsi setiap satu supplement dalam Set Hamil Shaklee

Antara vitamin yang ada dalam set mengandung Shaklee ialah :
  • Vitalea : sejenis multivitamin dan mineral lengkap yang juga mengandungi zat besi. Kebaikan set mengandung Shaklee ialah membantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia di kalangan ibu mengandung. Jika HB sentiasa rendah mungkin boleh menyebabkan komplikasi ketika melahirkan bayi. Ibu-ibu yang mudah letih serta rasa hendak pitam elok amalkan vitalea dua biji sehari. 
  • B Complex : mencegah penyakit deabetes ketika hamil. Berperanan untuk menukarkan gula dalam makanan kepada tenaga. Juga mengandungi asid folik yang elok untuk perkembangan saraf bayi. Ibu-ibu hamil yang sentiasa tertekan dengan kerja rumah dan pejabat juga boleh ambil B Complex kerana ianya vitamin anti-stress.
  • Vitamin C : membantu menguatkan sistem immune badan.Ibu-ibu yang sedang hamil kena jaga kesihatan serta mencegah diri daripada dijangkiti penyakit. Kalau ibu hamil jatuh sakit, susah hendak mendapatkan ubat yang bersesuaian ketika hamil. Ianya juga membantu pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Vitamin C yang banyak juga menggalakkan pertumbuhan kolagen, membantu ibu hamil kekal cantik, mempunyai skin yang berseri serta tidak kusam semasa mengandung.
  • Ostematrix : membantu mengatasi masalah sakit-sakit otot, pinggang serta sengal-sengal badan ketika hamil. Masalah buasir serta sembelit ketika hamil juga dapat diatasi dengan mengamalkan Ostematrix sebelum tidur. Ostematrix ini ialah bekalan kaslium dengan vitamin D yang membantu juga ibu-ibu untuk tidur lena dan berkualiti sepanjang malam supaya kekal segar keesokan harinya. Selain itu, jika mengalami msalah tekanan darah tinggi atau rendah, Ostematrix dapat membantu untuk mencegah masalah ini berulang.
  • ESP : membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Ianya juga membantu mengawal paras kolesterol ibu-ibu hamil. Paras G.I yang rendah sesuai diamalkn oleh ibu hamil diabetes kerana memberikan rasa kenyang yang lebih lama serta membekalkan tenaga berpanjangan untuk ibu-ibu.
  • Omega Guard  :penting untuk perkembangan sel-sel otak bayi. Dengan amalkan Omega Guard setiap hari berat ibu hamil dapat dikawal. Kepada ibu-ibu yang menaglami peningkatan berat badan secara mendadak boleh cuba amalkan Omega Guard bermula dari trimester kedua bagi membantu mengawal berat badan.
doakan lah ade rezeki. ehhehehehee... tak kesah gurl ke boy asalkan mom n baby sihat. mas ade gen twins. agak2 ade rezeki tak nak dapat twins.. ??? 
pehtu, first delivery by czer.. harap 2nd ni dapat lah normal.. chuolss yang baik hati . pls doakan yang baik2 ye... tau kan doa ibu mengandung ni  mustajab... doakan mas dapat twins jugak.. ehhehehehe. muah xoxo

nak dapat set preggy ni. boleh je direct terus wassap mas ye... alaaa nak risik dulu pon tak. dah ok baru lah dipinang terus. 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Thursday, 27 July 2017

AWAK BAKAL BERTUNANG / NIKAH TAPI.....

BAKAL BERTUNANG
.
.
Planning nak bertunang hujung bulan ni tapi baju pon belum ada. stress memikirkannya.. Tak tau apa yang sesuai untuk baju tunang.
.
ok mas nak share idea ni... tengok ni lawa sweet comey dak ?
nak sesweet secomey ini.. mestilah dapatkan baju #SAREE_DOLL kami.
eh serius harga murah tau dari upah hanta tailor !
jangan tanjat pulok..heheheh



ok camne.. dah lege kan ??? tapi jangan la senyum senyum sendiri dulu... ehhehehe
meh meh wassap mas, check your size n nak color apa... nak color soft lain pon ada. nak color terang / gelap pon ade... apa lagi wassap je mas tau

nak design lain pon ade.. sebab kami ade new design dah. so jangan stress dan stuck dah !
harga insyallah berbaloi untuk hari terindah awak ni

pssttt psstttt.
jangan lengah lenggah tau sebab takut habis pulak color yang berkenan kat hati tu.. lelagi yang color soft cenggini. memang sesuai sangat buat majlis tunang atau nikah. paling menakutkan. color cenggini cepat je habissss !
.
dah la nampak sopan. dalam sopan tu ade gojes pulak. meletop kalau kauuu 😘😘😘
.
.
fast respone. wassap aje ke :

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

B CONFIDENT a.k.a PEMONTOK ASET

Assalamualaikum semua jelitawan.. dah lama kan tak share bconfident.. korang ingat lagi tak dengan bconfident kite a.k.a pemontok aset atas and boobs kite tuuuu... hehehheheh


majoriti wanita akan punya masalah .. lebih labih lagi bila aset dah tak mengoda. dah tak buat en suami gerammmzzz... KENAPA ??? 
ye la dik. mana ade yang kekal kat dunia ni.. yang cantik pasti akan tua, kedut layu kecut.

isteri mana yang tak risau, tak rase tergugat, dan paling sedih rasa tak dihargai bila :
✔Punggung tak mantap
✔Suami selalu komplen payudara kecil
✔Risau suami cari lain
✔Dan tak konfiden dengan diri sendiri (tahap kritikal dah!!)

en suami semua kena ingat sikit. bila isteri berubah 360 darjah bentuk fizikal nya itu salah satu faktornya adalah die telah berkorban bemi nak melahirkan zuriat awak en suami. penyambung keturunan. 

jadi bila aset isteri dah tak semantap dulu jangan lah dok komplen ja. carikkan la sesuatu bagi mantap kembali. jika punggung dah tak pejal cam dulu.. 

alahai yang apesal punggung awak tak tonggek dah. eh kau nak ku cili gak kan... ehhehehe
tak reti reti lagi. sponsor la sikit, bawak pi gym ka.. kalau tak mampu, belikan la alatan fitness. donlodkan video zumba ka aerobik ka. boleh wife awak bersenam kat umah.. . jimat sikit. pehtu jangan lupa.. makanan dan minuman atau serum tok menaikkan aset dan isteri awak awet muda

bila dah sediakan tu semua. tapi wife hang amsih selekeh macam nak kene sekeh . time tu boleh la nak komplen. lagi satu pliss bertolak ansur la. jaga anak buat keje rumah sesama. barulah sennag hati wife hang nak melawa tok hang.

tok aset atas dan punggung ni.. boleh try bconfident. baru lah confident katanya
.

apa kandungan b confident . selamat ke?



siapa boleh pakai b confident ni ??? saya belum kawen. boleh ke ? nak jugak mantap ehhehe


selamat dan diperakui oleh KKM


semua ni bconfident punya kerja !!!


strechmark makin pudar. happy dah takde bekas bekas..ehheheee




jadilah seperti kami. yang sentiasa buat suprise untuk en suami... ehheheheee
suami suka., kami sejuta kali suka


mana nak dapatkan bconfident ni ???
jangan risau. wassap je mas .. nanti mas akan bagi cara pakai n tips untuk apply..


016 - 681 0844
016 - 681 0844
016 - 681 0844

Thursday, 20 July 2017

DOLL SAREE MAKIN MERECIK

Assaalamualaikum semua.. happy day . happy n ceria selalu what ever pon yang chuolls buat.

ok berita baik. lepas raya ni serius makin ramai pulak yang mengoder baju baju hot dari kami ni.. alhamdulillah. baju raya lain baju open house lain baju kenduri lain chuollsss.. moga kaya berjaya happy selalu supaya dapat shopping ngan hakak jemah ni selalu.... amin amin aminnnn.. hihiiii
.
.
okies panjang nau kan mukadimah kite...  to be honest our DOLL SAREE yg super letops ni kak jemah dah restock. siap pakej datang dengan new design lagi tu tauuu
so ade 3 design yang in stock. jadi chuolls takyah ler nak tunggu lelama nak bergaya sakan dengan baju letuppps hot hot ni.. 
.
nak share pic sikit kasi tak senang duduk




kalau tanya suka yang mana. nak yang mana. mestilah nak semua color jika ade yang seponserr.. hihiii
tapi kan.. jujor je la. chuolss paling paling berkenan yang kat mana satu ???

soklan spm boleh tentukan hari esok nij..heheheh
.
.
kak jemah nak terus terang ja ni. chuolss Jangan lengah-lengah  tau . bukan apa. takut tetiba habiss pulak kalau lambat-lambat. maklong paklong lah. orang yang dok order + payment rase nak raya esok . hakak pon pelik bin hairan kejap.. heheheh
.

lagi nak gtau awal2 la... design letopsss and quality top notch abad ini, kalau nak jahit sendiri pun tk dpt cost price mcm ni kak jemah tell you 😜
.
Colour apa yang available lagi.. buat mase dan tarikh hakak jemah korang menaip ni.. color ni available lagi okies... ehheheh
NAVY BLUE / YELLOW / MINT GREEN / BLACK / WHITE / MAGENTA
.
nak tau Material jugak.. kot panas ka, keras kejung ka. material selesa pakai la senang cite sampai hakak pon planning nak amik color lain lagi..hahaha.  Chiffon Embroidery Saree with full lining
Feature --> ada Hidden Zip for Wudhu Friendly
nak lagi best.. siap full lining tau .. seriuss kata lah. mana nak dapat harga cenggini kalau pi hantar kat tailor ???
mau mau cas rege 2x ganda sebab ade lining kan. maca dah buat 2helai baju. so chuolls PK lah sendiri. zaman kegemilangan gst yang serba serbi harga boleh buat mata terbeliak. ade lagi baju design hot top letupss ni cenggini
.
eh nak tau berapa sepasang. mai la lelaju wassap hakak jemah mas korang ni. kot kot lepas ni boleh ahakak shopping emas bertingkek tingkek pulak. hehehehhe

lepas tu akak gtau sesiap la ye.. chuolss wassap aje lah. kalau tak boleh nak wassap telegram pon boleh. rase kredit banyak nau mesej aje tapi kalai mesej ni akak reply lambat sikit lah. biase nya terlepas pandang.
cumaaa nak gtau. jangan nak rajin sangat menelepon akak sudah la. tau la kredit banyak . nak nunjuk kat hakak wat apa ??? hahahahaha
ha jangan lupa tau 
.
.
016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Thursday, 13 July 2017

OOTD RAYA KARISMA DOLL SAREE


Assalamualaikum loverss :)

harap semua sihat alhamdulillah.. makin selim dengan adenya open house di saat akhir ini.. 
hihiiiii

ok mas nak share feedback lovers pakai baju rayaaa. nak tengok ke idak 
ya allah tak leh move on tau tengok pic korang ni
cun habisss even simple je . terbaik lah








in our Karishma Doll Saree, cantikkkk gilosss. Thank you so much dear. Cannot move on, cantik sgt 💕
.
suka design simple yet gorgeous, boleh grab our Karishma Doll Saree yg cun melecuns ni.
Hihi super comfy bila pakai taknak buka seminggu 😜
.








Banyak color and size dah susut. dah nazak dah niii
chuolls tunggu apa lagi ??? grab cepat tau
.
.
whatssap 016 6810 844
whatssap 016 6810 844
whatssap 016 6810 844


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...