Monday, 13 April 2015

SOALAN CEPUMAS : DAPAT APA BILA JOIN BISNES SHAKLEE ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

Haaa.. bersantai-santai dihari minggu.. Kawan-kawan buat ape..???
Today berkampung ler kami kat kampung heheheee.. merehatkan minda tengok hijau-hijau ni.. sejuk mata rasa...

AIM nak stay menetap kat kg.. satu hari nanti insyallah sebab lebih tenang dan pastinya berbekalkan modal yang banyakkk.. Bukan dok kg tersadai gitu jer.. 

Okay.. Lately, semenjak shaklee offer bonus bonanza dan kerajaan dah menetapkan kadar cukai gst, ramai yang nak join bisnes shaklee.. antara sebab utama adalah nak tambah kewangan.. Iye saya tak nafikan, dengan kehidupan yang semakin mencabar dan kejam mendorong kita untuk fikir kan sesuatu diluar kotak fikiran seperti berniaga ni.. TAPI bukan semua jenis perniagaan boleh kite join gitu jer.. Contohnya para suri rumah, wanita.. tak mungkin la nak keluar rumah tinggalkan anak semata-mata nak buat side income.. So, here mas ada cara mudah nak buat duit secara online atau offline hanya kat rumah.. EH SILAP.. kat mana-mana pun boleh.. Hatta tengah baring-baring kat tilam pon. ehheheee


Soalan biasa yang akan di tanya.. DAPAT APA BILA JOIN BISNES SHAKLEE ni..???



Soalan ni memang sangat feveret oleh sesiapa saje yg baru nak jadi member atau baru dengar nama shaklee..Betul tak??

Secara ringkasnya, selain boleh beli produk berkualiti pada harga lebih murah up to 25-30% diskaun, shaklee juga tawarkan 3C :-

1. Cash bonus (ada pelbagai jenis)
2. Car bonus (dlm bentuk cash)
3. Convention (national/oversea/umrah trip)

Masa bermula dengan shaklee dulu, saya cume fikir nak dapatkan duit lebih jer.. hehhehee... Tambahan RM200 - RM500 sebulan.. ok lah kan.. Sape yang senang-senang nak bagi banyak t..?

Alhamdulillah... bulan pertama dapat lah 2angka, tapi tu tak patahkan semangat untuk terus cuma for next month... After beberap bulan dapat 4angka.. Ya Allah syukur sangat dan melebihi target.. sape yang tak suka..??? Sebab ni lah saya setia dengan shaklee... Bukan aje sebab kesan amik supplement ni berkesan.. malah dapat pulak jana income tambahan, layak dpt 3C, dikelilingi sahabat2, mentor & group Jutawan yang positif dan selalu membantu antara satu sama lain.. Best laa...

Sekarang Fokus untuk bantu orang lain plak yang memerlukan..seronok rasanya bila ade yang PM /wasap  bulan ni dapat RMxxx.. Syukur, masih ada cara untuk membantu...

jom bersama-sama kami jadi jutawan untuk lebih banyak memberi...


Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...