Monday, 6 April 2015

APA RASA CINCH SHAKLEE

Assalamualaikum.. salam sejahtera :P

Saya tahu ramai yang dah start dengan project selim melim sebab dah nak dekat nak raya lepas tu dengan macam-macam majlis, tu belum lagi yang nak kahwin.. hihiiii... Than lepas kahwin pon ade jugak.. Biasanya lepas kahwin PASTI dan MESTI berat badan akan naik.. EH ni macam tak dapat elak.. Mas pon naik jugak.. Seminggu jer.. Terasa badan dah macam belon.. Kata bahgia sangat, so makan pon tak hinggat..!

okay.. Soklan yang biasa mas dapat yang bebaru nak try Cinch ni... Mas tau perisa Choc je.. Sebab tu my febret.. So yang lain not sure camner... heehehee

Bagi Perasa Choc rasa Horlick.. Serius even tak campor horlick pon.. rasenya memang rasa orlick.. Holick choc ye..

Jadi tak perlu rasa was-was ke takut tak boleh telan... hihiii.. sedappp..!

Nak kurus punya pasal... i boleh je :)



Bagi perasa latte mungkin rasanya ala ala kopi gitu dan vanila for sure rasa vanila lah..! hehehehe\

KENAPA CINCH DI SYORKAN BAGI YANG SERIUS NAK KURUS..???

Pening, tak tahu mana nak pilih.. ESP atau CINCH..???

Jawapan: Saya syorkan anda ambil Cinch(boleh juga add on 1scoop ESP) kerana

-kandungan Leucine dlm Cinch lebih tinggi (kedua2nya ada leucine tetapi dalam cinch lebih tinggi. Leucine perlu untuk rangsang sintesis protein otot untuk kekalkan otot. Jadi kita bakar lemak bukan bakar otot, Tiadalah isu badan geleber lepas diet)

-Cinch bukan sahaja sumber protin yang sihat dan berkualiti tetapi ia cukup kalori,protein,fiber,vitamin & mineral per serving yang sesuai untukk program pengurangan berat badan. (ESP cuma ada sebahagian vitamin B)

-Cinch ada ujian klinikal berkaitan penurunan berat badan. ESP tiada 
(Kajian menunjukkan tikus yang diberikan diet yang tinggi dengan leucine mengalami penurunan berat badan, penghasilan susu badan yang lebih tinggi dan pertambahan berat badan yang ketara kat anak2 tikus tu).<< syok naa ibu2 menyusu baca

okay.. dah tahu mana nak pilih...???

Cinch sesuai untuk semua, lelaki dan perempuan termasuk ibu menyusu. Nak kesan optimum, bancuh 2scoop cinch + 1 scoop ESP.



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...