Wednesday, 15 April 2015

PAY DAY : 14HB BONUS SHAKLEE DAH MASUK

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :P

Hari ni semua SID masih happy dan bersyukur dengan nikmat semalam.. Iye semalam 14HB bonus kami dah masyukkk :)
Shaklee tak pernah lewat bayar bonus kami.. Tapi kalo terawal tu pernah la.. ehheheh


Alhamdulillah, malam tadi dah selamat penuhkan freezer dari atas sampai bawah...! orang pompuan ni kalo freezer penuh rase puas hati sangat sebab penuh makanan.. hehehehee
Hancus diet ku...!!!


Nak penuhkan Freezer tu pon mau2 dekat RM200 gak.. Tu belum masuk sampingan lain... Kopak poket hasben kalo mintak memacam mujur lah wife die ni dok umah je pon pandai gak ler carik duit.. heheheheee...


Alhamdulillah, kali ni bukan mas sorang jer merasa bonus, yang manis tu memang le kalo dapat 4angka dan ke atas... Happy gempak kate  ko..! Mase kerja full time pon tak dapat banyak camni... Kalo OT separuh mati tak nampak matahari balek tengah malam, silap2 mau nye tido kat opis, boleh la dapat monthly 4angka besar camni.. TAPI siapa mampu, dengan ada tanggungjawab kat umah...

Jom terjah sape lagi yang bertuah... :)




bestkan kalo side income SAHAJA dah banyak camni.. belum lagi termasuk salary monthly.. Agak2 kalo dah banyak camni, monthly salary tu terusik ker.. atau side income ni tok saving jer...??

Ya Allah besar nikmatnya dapat membantu orang lain dapat income sebanyak ni... Dan awak nak..?? Boleh terus hubungi saya dan jadilah seperti kami yang bertuah ni.. Insyallah tuah awak lagi berlipat kali ganda...

Saya tak menjanjikan awak dapat bonus besar sebegini tapi dengan azam dan diri awak sendiri saya yakin awak mampu dapat lebih dari ini.. 


Jangan terkejut jika gaji isteri yang duduk kat umah ni lagi besar dari en.suami ye hingga terpakse memecat suami.. ehhehehehe...
Jom sertai kami jana pendapatan dari rumah dan anda tak menyesal :)




Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...