Thursday, 23 April 2015

SKINCARE NUTRIWHITE SELAMAT UNTUK LELAKI

Hai encik-encik sado sekaliannn.... Ni haaaa, mas nak kabo Skincare Nutriwhite ni selamat untuk encik-encik sado sekalian yeee.... So, jangan risau akan perbezaan kulit wanita dan lelaki...

Penjimatan berganda if yang dah berkahwin tu boleh la share bersama wife tersayang..

sharing is caring...


Nak dahi berkilat cam dia ni.. Sila lah consume skincare nutriwhite setiap hari...





Ni set lengkap Nutriwhite dari shaklee... Jangan risau akan keberkesaannya.. Ade yang mention seawal 3hari dah rase perubahan...Alamak teruja sungguh...!!!

Jangan lambat-lambat dapatkan skincare ni tau... 

Okey here as guide kepada encik-encik sado sekalian..

Several partner asked me how to do‪#‎nutriwhite‬ "emergency Whitening mask" Emergency Whitening Masque?

1), wash your face
2) pour 5-6 Softener in your hand and Pat on the face, gently wipe the remaining neck
3) face when wet, 4-5 Essence of pump, uniform smear on the face
4) after treating skin absorption Softener+Essence, apply lotion on the line

A minute or two, take care! Effect of 



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...