Friday, 24 April 2015

VIVIX DETOX.. HAVE YOU STARTED..???

DETOX WITH VIVIX... HAVE YOU STARTED..???

They have started #vivix #detox. How about you?


vivix tu apa..?? okay masih ade yang blur2.. tak pe, mas refresh semula..

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.

* Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.




Ni lah mereka yang telah mengamalkan vivix dalam diet seharian... Minum vivix setengah gelas macam minum air biase je... Tapi tak heran lah sebab rasenya sedap.. mas sendiri pon tak cukup sehari sesudu... hihiiii


Nak tengok hasilnya...???



Nampak lebih muda kan...?? Rambut pun hitam...



Masalah perut buncit.. NO laaa..!!!



Muka lebih nampak cerah kan.... :)



BF mommies juga elok minum vivix.. YES ni mas da try.. memang susu penuh...! terbaikkkk.. sukaaa




Tengok tangan laaa... hihiiii



Bestkan mereka ni... dapat fast result dalam masa 14hari jer... YOU ALL bila lagi..??? Jom dapatkan sekarang dan jangan lupa hubungi saya atau pergi sendiri ke mana-mana cawangan shaklee berdekatan dan beli guna id saya 869907..

Harap YOU ALL tak tertipu yee.. Shaklee TIADA STOKIS ATAU KEDAI.. hanya cawangan sahaja...Boleh rujuk sini



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...