Thursday, 9 April 2015

BAGAIMANA NAK DAPATKAN KEAHLIAN SHAKLEE SECARA PERCUMA

Assalamualaikum.. Hiii semuaaa...


Ok mas mulakan dengan posteryeee.... 




Disebabkan ramai yang bertanya, bagaimana nak dapatkan FREE MEMBERSHIP SHAKLEE.. Ni yang mas sharekan...

Pilihan supplement di atas melayakkan anda untuk mendapatkan FREE MEMBERSHIP dan jimat lebih dari 30% dari harga asal.. Setra REBATE / BONUS 5-8% akan di masukkan ke acc anda bulan hadapan..

1 SET GLA (promo item)
1 ESP
1 VIT E
1 VIT C
1 HERBLAX


Anda juga boleh memilih supplement lain sebagai pilihan dengan syarat ia melebihi UV poin yang ditetapkan iaitu 200UV point...

Pilihan supplement di atas adalah set kulit untuk mendapatkan kulit yang sihat, cantik Flawless serta tak perlu lagi nak make up tebal tebal seinci untuk dapatkan kulit yang cantik..
Kini anda boleh senang-senang dapatkan kulit yang cantik dengan semulajadi..



ATAU pun... Dengan Pembelian 2 botol VIVIX anda juga layak untuk mendapatkan keahlian Shaklee Secara percuma

VIVIX di supplement paling hot dan paling best.. Dan menjaga dari hujung rambut dan hujung kaki. luar dan dalam.. serta kesannya boleh nampak dalam masa 24jam..!

VIVIX dan saya : Menyelesaikan MASALAH JERAWAT yang kronik... Dan kini tiada lagi jerawat.. Ohsem...!! Ni lah antara sebab kenapa saya setia dengan vivix...
Maaf lah, orang pompuan dan kecantikan memang tak boleh pisah.. sedangkan lelaki juga nak kan rupa yang tampan bersih tanpa jerawat.. lagilah wanita kan.. eehheheee

Dan yang best vivix ni membantu dalam penyakit kronik..






Banyakkan kelebihan VIVIX.. VIVIX ni antara product mesti ada dan wajib anda cuba... Sebab kelebihannya banyakkk,,, sampai tak terlist... ehheee.. sapa cuba die tau la... 


Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...