Thursday, 2 April 2015

REVIEW : TESTIMONI PENGGUNA CLEANSER NUTRIWHITE DAN ESP

Assalamualaikum semua..

Disebabkan lagi beberapa bulan je nak raya, then sebelum raya dah tentu banyak function and event nak join termasuklah wedding kawan-kawan, sedare-mara.. yang nak bertunang, yang nak kahwen.. eh semualah.. Dan kita semua mesti nak cantik kan...?? 

Zaman skang ni mana nak pakai mak up tebal2.. semua nak nampak nuetral, semulajadi dan dah tentu kulit cantik semulajadi...

For me, pakai make up tebal-tebal rase janggal.. rase tiruan dan kaku... ehheheeee...

Ok, Ni yang mas nak sharekan, kulit cantik bersih sihat gebus dan neutral.. semulajadi.. tak perlu nk pakai make up tebal2 dah.. hehehee.. cepat mudah dan ringkas.. dah tetu cantik..!!!

Ni testimoni terbaru dan masih panas... Ni semua orang yang same tau kecuali yang bawah sekali.. ehhehee.. Ok jom chek it da out..!





ok.. nampak perbezaan nya tak..??? nampak lebih muda dari sebelum ni kan...


Ni bukan orang yang same ok.. heheheeee

Ni lah rahsianya.. Cik akak firda ni consistent amik ESP setiap hari dengan cleanser Nutri white.. dah cukup untuk dapat kulit yang cantik.. Oh maintain cantik tau..!!!

Jika budget awak tak banyak, so boleh la try this itam..  For more info plz plz contanc mas kay.. insyallah dapat membantu semampunya.. sebab saya pernah rasa jika muka kite berjerawat terok.. malu tok sah kate dan jika awak bride to atau orang yang di rai sila take this seriusss...!!



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...