Monday, 28 April 2014

SENARAI PENGEDAR SHAKLEE SELURUH MALAYSIA

Assalamualaikum dan salam sejahtera...!!!

Anda sedang mencari supplement shaklee yang berhampiran dengan kawasan / tempat anda... 
Here mungkin boleh membantu...

Berikut adalah senarai pengedar-pengedar Shaklee berdekatan anda. 
Jika anda berminat menjadi salah seorang dari team kami,
jangan segan untuk menghubungi saya, Mas | 016-6810844 / email edmas077@yahoo.com


PENGEDAR SELANGOR

Nama: Mas
Id : 869907
Nama Fb: Za Fair
No Tel: 016-6810844
Email: edmas077@yahoo.com
Website: zafairMAS.com
Fanpage: za fair's supplement
Kawasan COD:  Klang : rantau panjang / batu belah / Jalan kapar / bukit raja
Sekinchan / tg karang / kuala selangor / sg besar / sg nibong


Nama:NOOR FARIZAH BT SABRI
Id : 887245
Nama Fb: Noor Farizah Sabri
No Tel: -19-3871808
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD:  Klang : batu belah  / bukit raja / pekan klang



Nama: SITI NAYAH BINTI RAJAB
Id : 897291
Nama Fb: Ct Nayah
No Tel: 013-3077433
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD:  kuala selangor / jeram / sg buloh



Nama: MAI SHAHIRA BINTI MIOR HAZIZI
Id : 897292
Nama Fb: Mai Shahira
No Tel: 019-5702705
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Hospital Klang / Andalas / Bandar Botanic, klang



Nama: NIK YUHANIS SAHIRA
Id : 897293
Nama Fb: Yuhanis Sahira
No Tel: 012-6063014
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Pelabuhan Klang, Bandar puteri, klang



Nama: NOOR FADZILLAH BINTI ABDUL RAZAK
Id : 897294
Nama Fb: Fazila Razak
No Tel: 012-7578002
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Sg Besar / sekinchan / sabak Bernam



Nama: NURAQILAH BINTI SAHAK
Id : 897296
Nama Fb: Nuraqilah sahak
No Tel: 019-3547994
Email:  nuraqilah06@gmail.com
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Banting / MSU Shah Alam



Nama: SERI MAS AYU BT MASHURI
Id : 897297
Nama Fb: Serimasayuwaninawi Mashuri
No Tel : 011-157252512
Email:  itik_telor@yahoo.com
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Mantin, N9 / Sekinchan



Nama: NURIAH BINTI MUHAMAD
Id : 897298
Nama Fb: Nury Muhamad
No Tel : 019-2972077
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Pasir panjang / sekinchan / MSU Shah Alam 


Nama: NOORASHIKIN MOHAMED
Id : 1071032
Nama Fb: Noorashikin Mohamed Den
No Tel :017-9138896
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Bukit kuda / Klang


Nama: MAWAHIDAYU BINTI WAHAB
Id : 1138747
Nama Fb:
No Tel :017-3851520
Email: miawasuteki@yahoo.com
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Bukit kuda / Klang



PENGEDAR MELAKA


Nama: NURUL ADILAH BINTI ZAMRI
Id : 1096215
Nama Fb: Merah Putih
No Tel : 019-5742502
Email: shah_putriey@yahoo.com
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Sg Udang Melaka




PENGEDAR JOHOR



Nama : ERMONA SIRASH
Nama Fb: Ermona Sirash
No Tel: 012-3748271
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD:  Gelang patah / Lego Land 



Nama: NORIATI BINTI ALIAS
Id : 1137581
Nama Fb: Are Yatt
No Tel : 017-7026640
Email: qalishabatrisha@yahoo.com
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Mersing, Johor




PENGEDAR PERAK


Nama: SHARIFAH NUR FARDILA BINTI AHMAD MAZLI
Id : 893521
Nama Fb: mummy deela Stokis catalyst
No Tel: 011-22210474
Email:
Website:
Fanpage:
Kawasan COD: Taiping, perak



  Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB 
 Za Fair untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Saturday, 26 April 2014

CABARAN KURUS 10KG DALAM MASA 3 BULAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaaa...!!!

KHAS BUAT MEREKA YANG NAK TURUNKAN BERAT BADAN SAHAJA...


Waaa.. malam ni betul2 tak boleh tido sebab nak siapkan PROJEK kurus online... 
Haaa...! baru di lancarkan ni.. sebab musabab nye nak membantu lebih ramai lagi mereka yang  
AIM NAK KURUS dan of cox cabar diri sendiri... 

BERAT BADAN berlebihan atau saiz besar ni betul2 buat diri sendiri tak selesa dan kurang keyakinan dalam diri... Terasa orang tu lebih layak, orang tu lebih dari segala hal la.. padahal kite mampu buat..! tapi sebab saiz badan tu la jadi effect kat semua bende...


Jadi.. mas nak war-warkan kepada semua yang berminat untuk join atau menyertai mas dalam PROJEK kurus online ni.... SILA PM / EMAIL / WASAP / TEXT mas ye...



--------------------------------------------------------------------------------
KENAPA SAYA PERLU JOIN... APA SPECIAL NYE PROJEK NI..???
--------------------------------------------------------------------------------

Apa yang special nya jika awak menyertai PROJEK ini adalah "

1 ) Awak TAK KESEORANGAN dalam memajukan diri untuk KURUS
2) Sy sendiri akan memberi galakan penuh
3) Banyak tips-tips untuk kurus akan di kongsikan
4) Banyak TESTIMONI yang telah berjaya... tunggu awak pulak...
5) Turun berat badan bersama-sama / beramai-ramai
6) Sy akan berikan konsultansi secara percuma
7) Hadiah / Reward

Haaaa... ini ANTARA special nye PROJEK ni... Rugi tau tak join... sebab sy betul2 nak membantu awak untuk KURUS.. dan of cox sy jugak nak kurus... sebab nk kurus ni.. sensorang tak best... tak bersemangat.. tak berdaya saing... So, saya nak carik geng untuk kurus..!

Sudi tak awak join...????

Jika sudi.. Sila PM / WASAP / EMAIL / TEXT untuk maklumat lanjut...

 Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Friday, 25 April 2014

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE : MASALAH PARUT JERAWAT HILANG

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua...!!!!


Sesiape pon Mahukan kulit cantik tanpa jerawat.. kan..??? Kulit bersih tanpa parut jerawat. Dulu Mas pun pakai macam-macam jenama. Ada yang ok dan ada yang tidak. Mahal murah semua dah cuba. Ada yang ok, jerawat surut tapi kulit menggelupas teruk. Perit la sangat.Lagi-lagi time panas.sangat la tak selesa.

---------------------------------



Shaklee ni vitamin semulajadi tapi tiada kesan sampingan. Yang ada healing crisis dimana tubuh badan kita tengah dalam proses pemulihan. InsyaALLAH selepas itu badan akan semakin segar, kulit bersih mulus

Vitamin C
Membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.

Vitamin E
Tahukah anda yang vitamin E dapat melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangatmembantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.

B Complex
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.

ESP SHAKLEE
- 9 Asid amino penting dalam ESP shaklee akan menjadikan kulit kelihatan lebih berseri dan anjal Anda kan kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
- ESP shaklee mengalakkan pertumbuhan semula sel-sel kulit dan mengurangkan kedutan
- Warna kulit lebih sekata
- Memabantu menghilangkan parut jerawat dimuka
- ESP shaklee rendah lemak, tanpa kolestrol
- Baik untuk kesihatan hormon  kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
- ESP shaklee membantu pembentukan sel2 baru dan percepatkan pemulihan luka selepsa pembedahan
- ESP shaklee elok untuk kecantikan kulit, kuku dan rambut

-----------------------------------------------------------------------


Testimoni customer : Nazeerah Nazar




Kulit semakin cerah n bekas jerawat semakin pudar dlm masa 1bln setengah dngan mengamal set d memang berpuas aty ♥ shaklee



---------------------------------------------------

Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Thursday, 24 April 2014

SET KURUS SHAKLEE : TESTIMONI - DULU 92kg SEKARANG 76kg

Assalamualaikum dan salam sejahtera..!!!

Ni nak share gud news from ou geng, akak ni pon salah seorang dari geng jutawan shaklee jugak... Mas nak sharekan cerita die sepanjang meng consume set kurus shaklee...

Orang kate lepas bersalin je badan naik mendadak kan.. ni ha nak habak mai... ade orang sejak dari kecik da memang badan beso.. then bile dah bersalin tu.. lagi lah berganda...

Jom ikuti cerita akak ni..

----------------------------------------------------------------------

LUAHAN HATI

Bila berbicara tentang kurus dan cantik, boleh dikatakan hampir semua kaum wanita mengambil berat mengenainya. Tidak terkecuali ibu-ibu yang baru melahirkan anak dan juga ibu-ibu yang sedang manyusukan. Bagi kaum wanita, penampilan diri yang kurus, ramping dan slim adalah kepuasan bagi diri mereka. Mempunyai badan yang agak berisi dan gempal, kadang kala mengundang rasa malu pada suami, pada kawan-kawan dan juga hilangnya keyakinan kepada diri sendiri untuk berhadapan dengan orang ramai. Makin mengjengkelkan apabila keadaan badan yang berisi dan gempal menjadi bahan ejekan dan sindiran saudara-mara, rakan-rakan sekerja dan mungkin juga daripada suami sendiri. Bertambah-tambahlah kecewa dan terguris hati.

 
BERMULA DENGAN SET KURUS SHAKLEE

Berkongsi cerita dengan anda semua tentang pengalaman saya menggunakan Set Kurus Shaklee, semoga sedikit sebanyak dapat memberi harapan dan sinar baru kepada anda supaya tidak pernah mengalah untuk berusaha mengembalikan bentuk badan anda kepada yang lebih baik dan menarik.

Saya memanglah seorang yang boleh dikategorikan sebagai seorang yang berbadan gempal dan berisi. Sejak dari zaman sekolah rendah lagi, kemudian berlarutan sehingga ke sekolah menengah, sehingga saya diberi nama ejekan “dugong” hanya kerana badan sayang yang berisi. Tapi, waktu tu hanya makan hati berulam jantung je… Tak tahu apa yang harus saya buat dan tak tahu bagaimana caranya.. Hati manalah yang tak sedihkan bila digelar sebegitu rupa…

Nak kata saya mewarisi baka badan besar dari mak dan ayah saya, tak juga…Tapi mungkin saya mewarisinya daripada arwah atok saya yang mempunyai rangka badan yang besar serta berisi.. Sepanjang umur hidup saya, dari sekolah menengah memang tak pernah merasa berat 50kg ke 55 kg… Sewaktu darjah 6 pun berat saya dah mencecah 60kg…Bayangkanlah macam manakan… Memang dari dulu tak pernah merasa kurus… KECUALI masa saya nak kahwin.. Masa tu, sebulan sebelum kahwin, saya pulun tak makan nasi & pergi pusat slimming… Berhabisan beribu-ribu ringgit semata-mata nak nampak kurus dan cantik di hari bahagia… Saya berusaha kuruskan badan semata-mata nak pakai gaun untuk sesi potong kek di hari persandingan saya…




ALAM PERKAHWINAN

Tapi…selepas kahwin, mungkin kehidupan lebih bahagia di samping suami tersayang, badan pun bagaikan di pam-pam… Dan kemudian 3 minggu selepas bernikah, saya disahkan mengandung. Semakin hebatlah proses menternak badan… Yang saya ingat, sebelum bersalinkan anak saya yang pertama iaitu Wafiy, berat saya mencecah sampai 98kg… Waktu ni, memang saya sendiri yang rasa dh betul-betul macam dugong dah…heheh…

SELEPAS BERSALIN ANAK PERTAMA

Selepas bersalinkan Ahmad Wafiy, saya sambung untuk melengkapkan penyusuan Wafiy sehingga 2 tahun…bila sambung menyusu, lagi la tak control makan..memang lapar jek memanjang perut ni..badan naik lagi…redha dan pasrah…banyak sangat baju dah tak muat…sedih..tapi takde inisiatif nak buat ape2…sebab hanya yg difikirkan, janji anak aku cukup susu….Ahmad Wafiy semakin membesar, tetapi mamanya tak pulak semakin mengecil..Malah semakin membesar dengan jayanya….Selepas bersalinkan Ahmad Wafiy, berat saya memang tak pernah kurang daripada 85kg…hoho…beratnya!!! Encik suami pun tak larat nak dokong okay!! Kat bawah ni gambar saya masa tu Ahmad Wafiy berumur 1 tahun 2 bulan. Badan seperti di pam-pam kan?


HAMIL ANAK KE-2

Kemudian, tak lama lepas tu saya disahkan hamil anak kedua…. Namun semasa saya mengandungkan Ahmad Danial berat saya tidak naik dengan mendadak kerana saya mula mengamalkan Set Ibu Mengandung Shaklee beserta Omega Guard Shaklee.. Tujuan saya mengambil Omega Guard, adalah untuk perkembangan IQ baby dalam perut dan juga untuk mengawal tekanan darah tinggi yang saya alami semasa mengandung… Tetapi saya dapat bonus lain…Yes!! Berat saya sepanjang mengandungkan Ahmad Danial hanya naik 9kg sahaja sepanjang 9 bulan, berbanding masa mengandungkan Ahmad Wafiy, naik sampai 20 kg.. Berat saya sebelum bersalinkan Ahmad Danial adalah 93kg..Di samping itu juga saya mengamalkan Cinch Shake Shaklee dan ESP untuk mengelakkan rasa lapar dan mengunyah makanan-makanan yang tak sepatutnya.. Lebih baik saya pilih yang lebih sihat kan?


 BERSALIN ANAK KE-2

Selepas bersalinkan Ahmad Danial Haris pada 1 Mei 2013, saya mengambil keputusan untuk menurunkan berat badan saya.. Semasa dalam pantang, saya hanya menggunakan Set Berpantang Shaklee sahaja…Dan penggunaan set ini sangat-sangat membantu saya dalam proses pemulihan dengan cepat dan rasa sangat bertenaga sepanjang berpantang..Alhamdulillah…Selepas 2 minggu bersalin, saya mula mengambil Set Kurus Shaklee yang terdiri daripada Cinch Shake, Omega Guard, Lecithin serta Alfalfa. Saya mula mengamalkan Set Kurus Shaklee dengan konsisten dan dalam masa yang sama saya mengamalkan diet yang sihat.. Pantang larang semasa berpantang juga saya titik beratkan… Misi saya nak mencapai 75 kg pada hari raya, bulan Ogos 2013.

LEPAS 3 BULAN

Selepas 3 bulan setengah mengamalkan Set Kurus Shaklee ni, berat saya dah mencecah 76kg…Penurunan sebanyak  17kg (sebelum bersalin 93kg) sepanjang 3 bulan adalah satu pencapaian yang sangat baik buat saya.. Mungkin bagi anda yang memang selim melim, akan rasa angka ni still lagi banyak…tapi bagi saya..syukur sangat-sangat… Dan saya adalah BF moms… Pengambilan set ni langsung tidak mengganggu proses penyusuan Ahmad Danial Haris (perlu pemantauan dan cara pengambilan yang spesifik serta beberapa tips diperlukan)…malah sangat-sangat mencukupi..Alhamdulillah… Saya tidak berdiet ketat seperti orang lain, dan masih makan nasi dan lauk-lauk lain yang seimbang… (Jika anda berminat nak cuba set ini, dan anda seorang ibu menyusu, saya akan guide anda dengan cara pengambilan yang betul supaya proses penyusuan anda tidak terganggu)…


Dalam gambar ni, gambar kedua dan ketiga tu adalah gambar saya semasa saya mengandungkan Ahmad Danial Haris… Dan sekarang saya ada misi baru..Saya nak target turun kepada 70kg pula..Tapi saya tak nak penurunan yang drastik… Ada lagi 6 kg untuk diturunkan…saya tak kisah walaupun mengambil masa berbulan-bulan..yang penting saya tahu ianya selamat untuk saya serta baby saya yang sedang susukan…Dan yang penting…encik suami pun makin suka dan makin sayang…

Dan sekarang, setelah 5 bulan berlalu, saya masih mengamalkan set kurus shaklee ni.. Dan yang paling best, berat saya tidak naik malah maintain kepada 76kg..Tetapi yang saya perasan, banyak baju saya yang lama-lama saya dah boleh pakai semula.. Itulah yang dinamakan inch loss… Pengurangan inci.. Set Kurus Shaklee bukan fokus kepada penurunan berat, tetapi fokus kepada pengurangan inci.. Nanti saya akan ulaskan mengenai ini di entry yang lain.. InsyaAllah..

Dan sekarang, saya dah mula fokus kepada aktiviti fizikal seperti berjogging dan juga bermain badminton.. InsyaAllah misi untuk mencapai 70kg tercapai.. Dan yang paling penting, saya masih tetap fully breastfeed Ahmad Danial.. Dan sayang sangat gembira dengan perubahan diri saya sekarang.. Rasa lebih yakin untuk berhadapan dengan orang ramai.. Semoga usaha saya berterusan dan membuahkan hasil seprti yang saya inginkan..

Anda juga inginkan perubahan seperti ini? Jangan fikir lama-lama, dapatkan segera Set Kurus Shaklee, anda pasti akan berpuas hati.

-------------------------------------------------------

Macam mane..??? Rase terbakar tak,? akak di bersaiz besar kot.. bukan yang 6okg nk turun 5kg tu.. tapi dah turun 17kg tau..!!! awak berani cabar diri.. Tapi yang penting consistent dan jangan cengkelat...!

Here set cadangan yang di suggestkan mengikut budget awak.. Tapi makesure kite make a deal dulu... hehehee... deal harga then deal mana yang awak nak...


LECITHIN + ALFALFA + HERBLAX


CINCH ENERGY TEA MIX + HERBLAX + LECITHIN + CINCH MIX




CINCH MIX + LECITHIN + HERBLAX

HERBLAX + LECITHIN

-----------------------------------------------------------
Haaa.. ni kitaran diet yang tidak sihat.. jangan ikut yeee...




  Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Tuesday, 22 April 2014

SHAKLEE SUSTAINED RELEASE VITA-C 500MG







Shaklee Sustained Release Vita-C membekalkan Vitamin C secara Semulajadi. 


Badan anda berupaya melakukan banyak perkara tetapi ianya tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C. Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. 

Sustained Release Vita-C mengandungi: 

-Kandungan Vitamin C yang tinggi. 
-Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam. 
-Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah


 
Antara kelebihan Vitan C SR
-----------------------------------------


Apa kata mereka yang mengambil Vitamin C SR ni
--------------------------------------------------------------------------------------


Kandungan : 180 kapsul

 Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844
Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

SHAKLEE MIGHTY 3 GEM UNTUK BERPUASA, CERGAS DAN BERTENAGA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semuaaa..!!! :p




Pejam celik pejam celik Ramadhan semakin hampir dengan kite.. Ada lebih kurang 60lebih hari aje lagi... Insyallah, moga sempat ketemu dengan ramadhan kali ni... amin...

Bile cite pasal ramadhan a.k.a puasa ni... Mula lah mengelupur lau yang belum bayar hutang pose tu... hehehehe.. Mula la rasa hari tak cukup... masa terhad.. Tu belum lagi dengan aktiviti yang pack, padat.. letih nye bukan main..!!!

Here mas nak sharekan supplement yang dapat membantu mengekalkan stamina walau pun awak sedang berpuasa penuh seharian... 

Insyallah ia membantu...

ESP + MEALSHAKE + PERFORMANCE DRINK

jika awak ade budget lebih.. Boleh la Add Bcomplex + vitalea... membantu memberi tenaga tambahan...

Malah set ini sesuai untuk seisi keluarga... kanak-kanak 1 tahun ke atas juga dah boleh consume...

Sangat bagus kan.. sebab anak-anak yang baru nak belajar puase pon boleh consume.. sekaligus memberi semangat kat mereka jika mereka dapat bertahan 1 hari... 

Ibu bapa mana lah yang tak gembira kan...? bila anak-anak da mula berpuasa.. kecik2 lagi dah dapat tahan... alhamdulillah sangat...

APA KATA MEREKA YANG MENGAMBIL SET INI SEMASA BERPUASA
---------------------------------------------------------------------------------------------







-------------------------------------------------------------------

Performance drink :

 ~~>   Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
 ~~>    Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
 ~~>    Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
   ~~>  Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
 ~~>    Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
 ~~>    Ia bukan saja untuk ibu menyusu/mengandung semasa berpuasa, tapi sesuai untuk semua, terutama yang kerja di tengah panas. Budak2 demam pun elok amik ni sebab biasa la budak2 bila dah demam tak selera makan minum. Ia bole tolong cegah dehydration tu.
 ~~>    Penghidratan lebih cepat berbanding air (Oren)
 ~~>    Bekerja atau bersukan menyebabkan kekurangan nutrisi penting dalam tubuh. Shaklee Performance merupakan pilihan paling ideal yang berupaya menghidrat lebih cepat berbanding air dan mebekalkan tenaga untuk kegiatan harian anda.
 ~~>    OptiCarb® pilihan eksklusif untuk tenaga yang berpanjangan.
 ~~>    Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula dalam darah yang penting bagi tenaga, otot dan paras bendalir yang perlu bagi penghidratan yang wajar.

Energizing Soy Protein (ESP) :

   ~~>  Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. 
  ~~>   Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar.
 ~~>    Membekalkan tenaga.
 ~~>    Memberikan rasa kenyang.
 ~~>    Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat.
 ~~>    Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit.
 ~~>    Membanyakkan susu badan (milkbooster).
 ~~>    Membantu mengekalkan kepejalan otot.
 ~~>    Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal.
 ~~>    Mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.

Meal Shake :

  ~~>   Ianya multivitamin a.k.a pemakanan lengkap. Rasanya sangat sedap seperti rasa ice cream vanila tp dlm bentuk serbuk.
 ~~>    Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
  ~~>   Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
   ~~>  Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
 ~~>    Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
 ~~>    Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik.
  ~~>   Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

*** Meal Shakes Shaklee boleh diberikan kepada bayi bermula 1 tahun (jika tidak menyusu ibu) dengan dos 1/2 sudu kecil sahaja. Bagi kanak-kanak di bawah usia 4 tahun, Meal Shakes Shaklee boleh diberi dalam kuantiti yang sedikit untuk membenarkan tubuh mereka membina ketahanannya secara independent.

    Meal Shakes Shaklee juga boleh diambil sekiranya anda mahu menguruskan badan (selain rangkaian produk dalam program Weight Loss Shaklee iaitu Cinch) kerana kandungan protein dan seratnya memberi rasa kenyang untuk tempoh yang lama. Bezanya dengan Cinch, antaranya ialah Cinch mengandungi Leucine untuk menjaga otot semasa program turun berat dijalankan.

Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?


~~>    Kanak-kanak
~~>    Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
~~>    Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
~~>    Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
  ~~>  Warga tua

Selain itu, Meal Shakes Shaklee boleh digunakan untuk menggantikan minuman berkafein.



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE SETANDING DENGAN JENAMA MAHAL XX

Water Picter Shaklee... Setanding dengan Jenama mahal xxxx, betul ker??? Atau cakap kosong sahaja..
 
APA KATE PENGGUNA WATER PITCHER SHAKLEE ni...
-----------------------------------------------------------------------------

Pengalaman Pn. Salwa

" ari nie nak share keterujaan saya menggunakan Get Clean Water Pitcher Shaklee.. mmg best.. mmg berbaloi saya beli.. dulu asal g shaklee jek ziqri akan tuju kat satu meja nie.. kat meja nie diorng ade sediakan Get Clean Water Pitcher Shaklee.. bleh minum.. naik segan plak asal dtg jek ziqri akan sebut "nak air, nak air"..

walaupun kat umah mmg sudah ade satu penapis air jenama xxxxxxx, tapi xsalah saya nak mencuba Get Clean Water Pitcher Shaklee.. nampak comel dan mudah disenggara.. mudah digunakan.. xperlu la nak susah payah pasang kat paip sinki.. bleh letak kat maner yang anda suka.. kat meja mkn ke , kat kabinet dapur ke..

cter tentang filter plak, anda xperlu susah payah nak mencuci filter.. kalau penapis yg satu lagi tue, mmg xkuasa saya mencuci filter dia.. mmg keje en.suami la.. itupun kalau ingat.. kekadang kami terlupa gak.. Get Clean Water Pitcher Shaklee ade penanda aras bape kegunaan kiter dan bl kiter perlu tukar filter.. xyah risau terlupa atau xperasan sbb mmg kiter akan nampak sentiasa.. Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.

Get Clean Water Pitcher Shaklee mudah dibawa ke maner² sahaja.. balik kampung anda bleh bawa, g holiday pun anda bleh angkut sekali.. xperlukan ruang yang besar selain ringan untuk dibawa.. xperlu risau samada minum air bertapis atau tidak. tidak perlu mengambil masa yg lama utk menapis air..

Get Clean Water Pitcher Shaklee harga mampu milik.. tidak  perlu mengeluarkan duit ribu seperti jenama xxxxx.. alat gantinya juga boleh diperolehi dengan harga yang murah.. "


------------------------------------------------------
Cam ner..??? ok tak..? antara kelebihan yang best tu.. BOLEH DI BAWA KE MANA SAHAJA... even ke picnic... sebab tak perlukan bekalan elektrik... jimat kan...?



Nampak tak perbezaan air dari 2 gelas tu... Air yang bersih tu setelah di tapis oleh water pitcher shaklee.. yang kekuningan tu air air masak biase...


Ape lagi.... Jom dapatkan get clean water pitcher. Memang berbaloi2 beli benda ni. Pegi mana2 pun boleh bawak. Yang paling best dapat minum air yang bersih.

Jug ni mudah nk guna sebab ada bacaan bila perlu tukar penapisnya. So tak payah nk pening nk ingat bila patut kita tukar.

Kualiti air yang dihasilkan lebih baik dari jenama terkemuka. Yang best lagi harga mmg murah sangat2... dan mampu dimiliki....



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Monday, 21 April 2014

CARA NAK KEMPISKAN PERUT SELEPAS BERSALIN


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....!!
Ni yang mas akan lalui.. eeee.. takut jugak sebenarnye..

kehamilan memang lah saat yang mengujakan.. lebih-lebih lagi anak pertama atau pon menanti jantina yang di nanti-nantikan.... Tak kisah lah kehamilan yang ke berapa.. ia sesuatu yang mengujakan...

TAPI

Ramai atau boleh dikatakan semua wanita risauuuu sangat perut jadi buncit lepas bersalin. Bukan setakat buncit jer, menggeleber dan berselulit. Betul tak? Akhirnya, low self-esteem..jadi tak confident especially bila tengok body orang lain cantik jer,pakai apa pun cantik. Body kita? Nampak perut buncit (sedih).


Pengalaman kak zamila :

April 2011 saya selamat bersalin baby girl.
" Saya bersalin ceaser, lepas bersalin perut saya macam orang pregnant 4bulan. Serious tak tipu. Still buncit. Sedih la juga,sampai satu tahap malas nak pikir and pasrah, lagipun ramai yang kata bila kita ceaser ni, perut memang susah nak turun..... Makcik-makcik pula cakap, perut mengembang selama 9bulan,janganla harap nak kempis macam anak dara dalam sekelip mata... Betul juga. Pasrah lagi.."

Bulan ke-4 lepas bersalin... Maknanya umur anak saya 4bulan masa tu...
" Saya bertekad nak beli korset dan WAJIB pakai. Saya beli dengan harga beribu. Agent tu kata sesuai untuk wanita yang bersalin ceaser. Akhirnya saya tak pakai sangat sebab susah nak breastfeed anak. Lagipun rasa senak perut dan saya tak selesa. Nak elak rasa menyesal saya paksa diri pakaila juga korset tu tapi ikut mood"

Bulan ke-6 lepas bersalin... Anak saya dah berusia 6bulan masa tu..
" Tergerak hati maybe i should go for supplement. Since dah consume produk Shaklee since pregnant, so saya try nasib untuk cuba slimming set pula. Berani nak try sebab pengalaman saya guna produk Shaklee before this semuanya okay, menjadi.. so kali ni memang totally tawakal, harap-harap lepas consume slimming set Shaklee ni perutku kempis la ya..."


Selepas 3 minggu saya consume Shaklee Slimming set


"Saya yang di tengah tu, mendukung anak saya yang berusia 6bulan. anak dengan mak sama-sama small size. hehehe.... Saya puas hati, saya rasa confident sebab pakai baju apa pun no problemo. Bila duduk perut tak payah nak cover-cover ke apa... Hidup saya pun jadi makin senang, continue breastfeed my daughter as usual, alhamdulillah kesabaran saya tak sia-sia... "



Sebagai wanita kita jangan sesekali give up especially sesuatu yang baik untuk diri kita. Kalau rasa nak, rasa mampu, rasa boleh dan yakin diri...just go for it. 

It won't harm you anyway...Tapi ingat! Supplemen ni hanya membantu saja - bukan ubat kurus atau magic potion yang boleh menghilangkan perut buncit dan menggeleber dalam sekelip mata, TANPA kita melakukan usaha lain. Sila jangan malas ya :)





Shaklee Slimming set ni mengandungi :
------------------------------------------------

    HERB-LAX 
 : Sebagai detox iaitu bersihkan usus (buang segala lemak,toxin dan lendir dalam usus dan perut). Ini penting  untuk buang apa anyg degil dan tepu dalam badan.

    LECITHIN
Bantu memecahkan dan mencairkan lemak serta mengawal tahap kolesterol dalam badan kita.

    CINCH
Air sebagai meal replacement, bukan untuk ganti main meal tapi untuk kita minum di waktu petang, membantu rasa kenyang serta untuk membantu mengekalkan otot semasa proses pembakaran lemak berlebihan.



Selain itu, kita harus berusaha lebih sikit kalau nak perut kempis. Antaranya :
-----------------------------------------------------------------------------------------------

    1)  Teruskan penyusuan anak syurga kita. Susukan dia sekerap mungkin. Kalau susu kurang, consume la set penyusuan 3M shaklee. Kalau untuk kita, untuk anak syurga kita...layankan ajer.

2)    Kalau ada masa or agak-agak teringin tu, pergi la spa dan sauna. Best wooo...dapat manjakan diri. Lepas kena massage kita bersauna pula, terbakar juga lah lemak tu.

 3)   Disebabkan masih menyusu so of course kena jaga makan, nanti tak pasal-pasal anak syurga kita sakit perut or kembung perut pula. Kesian dia....

 4)   Senaman ni macam-macam gaya ada. Mengemas rumah pun senaman juga asalkan jangan malas, duduk mengadap facebook jer. Kena buat aktiviti juga ya.

 5)   Bila duduk dan berjalan, betulkan postur tubuh. Jangan amalkan bongkok, tak elok, lama-lama nanti pinggang pula sakit.


Pengalaman Mereka yang lain... Yang consume set slimming ni...
-----------------------------------------------------------------------------








Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

RESEPI TELUR BUNGKUS

Haaaa... hari ni nak try resepi bawu lagiii...... hehehheee... TELUR BUNGKUS in da house....!!!
Jom la cube jugak... tambahkan ilmu pengetahuan bab masak memasakkkk......

Ustaz ade pesan... Pompuan ni lau tak pandai masak.. Tak pe.. Tapi asalkan rajin masak.. Tok tambat hati suami.... hehehehehheee

Yok2.. try..!


Bahan-bahan ( 2 Orang )

    - Daging cincang - anggaran segenggam tgn dewasa
    - Mix veggie - ikut suka nak byk mana
    - 1 biji bawang besar - dipotong dadu.
    - 1 biji bawang putih - dicincang kasar
    - 2 sudu besar sos cili
    - 2 sudu besar sos tomato - boleh krgkan sape yg tak suka masam
    - 1 sudu besar sos tiram
    - 1 sudu besar kicap
    - 2 biji telur - dipukul sedikit
    - Garam & gula - secukup rasa
    - Lada sulah - secukup rasa
    - Minyak utk menumis


Cara-cara

 1)   Perap daging cincang bersama-sama dgn garam,gula & lada sulah dlm 10-15minit.Kemudian goreng daging t'sebut.

 2)   Setelah air daging hampir2 kering,masukkan bawang besar & bawang putih.Kacau biar serata.klu nak tumis bawang besar & bawang putih dulu seblm masukkan daging pun boleh gak.t'pulang pd masing2 la.

3)    Bila bawang besar mulai layu,masukkan kesemua sos & kicap.Kacau sampai sebati.

4)    Kemudian masukkan mix veggie.Kacau biar serata & agak2 sayurnya dah mula layu,boleh le padam apinya.

5)    Dalam kuali lain,panaskan sedikit minyak & tuangkan telur yg dipukul.Seratakan telur ditepi kuali supaya boleh meliputi daging tadi.
 
6)    Letak daging cincang yg tlh dimasak ditengah2 kuali.Lipat telur t'sebut & letak piring.T'langkupkan kuali & telur bungkus sedia dihidang.SIAP!!!


------------------------------------

Boleh tambah ape2 if nak... contoh udang k.. bagi sedappp... hehehehee...
Camner.. senang kan nak buat.. campak2 aje.. heheheheh

Jom ma try..! nampak sedap..! 

Tambat suami dengan masakan isteri.. misti ingat nak makan kat umah aje... ingat wife nye aje.. Amin... ehheheh



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

CARA HILANGKAN RUAM PADA MUKA ATAU KULIT BAYI


 "Ada ruam di muka baby saya"

"Ini ruam susu ke apa?"

"Anak saya kena ruam lampin/pampers..."



Ini antara yang selalu kita dengar... masalah ruam pada muka mahupun kulit bayi. Takpe, jangan panik ya. Ruam ni bukanlah sesuatu yang kekal. Ia akan hilang dengan cara rawatan yang betul.

Apa nak buat bila bayi kena ruam?

(1) Langkah pertama :
 kena kenalpasti ruam apa... ruam panas? ruam susu? ruam lampin? eczema? atau allergy?
 Macamana nak tau..........???

  ~~>  Ruam Panas ....kepanasan yang terlampau boleh buatkan bayi rimas dan kulit terjejas, naik bintik2 merah seakan-akan jerawat. Selalunya dikawasan pelipatan seperti leher,pelipatan siku,dicelah2 kulit berketak2 tu.

  ~~>   Ruam Susu ....kesan drpd lelehan susu yg dibiarkan/tak di lap, bintik-bintik putih di muka, leher dan atas dada bayi.

  ~~>   Ruam Lampin ....terlalu lama dibiarkan pakai lampin/pampers yang kotor, kulit jadi merah dan radang samada di sekitar punggung bayi atau di celah peha.

  ~~>   Eczema ....rasa gatal dan tak selesa. Tahap lebih teruk sehingga berdarah dan keluar air. Selalunya boleh tengok pada pelipat kelopak mata, leher, siku, lutut, pergelangan tangan, jari tangan dan jari kaki. Ada dermatis - kemerahan,kuping,bengkak.

 ~~>  Allergy ....kulit merah dan gatal dgn tiba2,biasanya berpunca drpd pemakanan, habuk, cuaca, serangga, ubat dan bulu binatang. Ini tak berpanjangan.



(2) Langkah kedua : 
Kalau gatal jangan sesekali garu, hati-hati pada penggunaan sabun/bedak/lotion atau krim yang ber chemical. Kulit bayi lebih sensitif. 


Pilihlah krim berasaskan tumbuhan semulajadi, saya sarankan Shaklee Herbal Blend Cream.

SHAKLEE HERBAL BLEND CREAM
ni adalah krim serbaguna yang mudah meresap. Ibu boleh sapukan pada ruam, eczema mahupun allergy.





Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat mengatasi masalah gatal-gatal kulit... no more garu-garu!! Ianya Dingin, bermentol dan tidak berminyak, super-moist cream yang mengikat kelembapan kulit dan diperkaya dengan sari tumbuhan yang sangat bagus untuk kulit. daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Yang best its ORGANIC and PARABEN Free!!

Untuk kegunaan lain juga........

 ~~>    Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
 ~~>    melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki.
 ~~>    Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
 ~~>    Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.


Di bawah adalah testimonials ibu-ibu yang dah cuba menggunakan Shaklee Herbal Blend Cream!









Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844
Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

PRODUCT PENJAGAAN KULIT MUKA NUTRIWHITE SHAKLEE

Assalamualaikummm dan  salam sejahtera semuaa.. diharap semua dalam keadaan baik dan sihat hendak nye... insyallah..
Nak badan sihat, POKET PON SIHAT...??? 
PM mas cecepat yeee... :))) hehehehhehehehe


 Anda sedang mencari set penjagaan kulit muka yang sesuai...??? 
Kulit sensetif dan sangat berhati-hati dalam pemilihan set penjagaan kulit... 
Dah cuba macam-macam product.. Tapi hasil nye same aje... tak d perubahan malah ade yang lebih teruk...
sampai satu tahap da malas nak cuba product lain...

Here mas nak sharekan Set penjagaan kulit muka, NUTRIWHITE shaklee... Yang semakin lama semakin melonjak nama nye di sebabkan hasil nye yang puas hati.. malah ia nya sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit yang sensetif....



Gentle Deep Foaming Cleanser (150ml)

   - Membersihkan dan menyegarkan kulit
   - Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
   - Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
   - Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
   - Lembut dan menyegarkan




Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (50ml)

    Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran


Soothing Radiance Whitening Softener (150ml)

   - Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
   - Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
   - Kudzu menegangkan dan mencerahkan
   - Marshmallow melembapkan
   - Ianya sangat berkesan

APA KATA MEREKA YANG MENGUNAKAN SET NUTRIWHITE INI
---------------------------------------------------------------------------------------





keratan akhbar tentang Nutriwhite Shaklee

Set ini sesuai untuk lelaki dan wanita.. so, hasben & wife boleh lah sahring.. lebih mengeratkan hubungan kan... heheheheh


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...