Friday, 10 April 2015

KURUS DENGAN 3LANGKAH MUDAH DAN BERKESAN

Haiii kawan-kawan... Disebabkan permintaan untuk set selim melim untuk beberapa hari ni terlebih dari biasa.. mas nak up sikit ye.... Berat badan yang ideal ni semua orang nak.. Tak kira jantina... 
Selamat dan berkesan.. dengan cara mudah 3B iaitu Bakar, Buang dan BinaDetoks (Alfalfa/herblax) + Protin (Cinch Shake or Energizing Soy Protin (ESP) +LecitinKenapa protin? Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak. Kajian menunjukkan protein dapat membakar kalori sampai sebanyak 35%.

Kenapa kena detoks? Detox adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih. baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. :) 
tahukah anda… kunci asas untuk kurus adalah detox dulu yaaa..)

Kenapa perlu Lecitin?  Ia berfungsi untuk memecahkan lemak2 …Lecitin dinamakan “pengemulsi semulajadi” kerana ia mempunyai kesan melekat kat lemak….dalam perkataan ringkasnya,ia menyebabkan lemak tu terapung kat dalam darah…dan seterusnya mencegah lemak dari melekat kat dinding membrane.. Lecitin tak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Ini pula sikit testimoni dari pengguna slimming set :D
Moga entry ini membantu anda yang sedang stress nak kurus... :P

Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...