Wednesday, 24 October 2012

SAYA PENGEDAR SHAKLEE DI KLANG / SEKINCHAN SELANGOR




YES..! saya adalah pengedar SAH shaklee yang AKTIF di KLANG / SEKINCHAN..
 Dan peneraju PROJEK kurus Online...
( tapi xterhad sampai cini.. sebab hampir 90% customer saya adalah dari alam maya, n of cox la dari merata negeri dan negara.. yang mana penghantaran barang-barang tersebut adalah melalui poslaju/gdex ke seluruh malaysia / luar negara...)

COD ke tempat berdekatan seperti
 Rantau panjang klang,AEON BIG KLANG, Jalan kapar, Batu belah, Bandar botanic, Andalas...
Sekinchan, Tg karang, Kuala Selangor, Sg besar,
( Tapi ni time balik kg la.. hihiihii)

Sebab sy menetap kat klang... 

Blog inilah tempat saya berkongsi ilmu tentang kesihatan, pemakanan dan kecantikan. 
Bagi pengunjung setia Za Fair, terima kasih ye.. (^_ ~) 
silelah menjengah selalu..moga apa yang saya kongsikan disini bermanfaat untuk kita semua. dan semestinya, bagi anda yang ingin bertanya, berkenalan (mcm agen cari jodoh plak hihi), nk order, jgn malu2 ok, 
contact je.. atau pun nak torai-torai berbisnes a.k.a mencari side income..
 dengan syarat.. bersungguh-sungguh ye.. :) 
sebab ini adalah duit awak.. 
tapi saya nak jugak awak rasa puas hati ngan apa yang kite buat bersama.. 
sebab tu bersungguh-sungguh itu penting..!!!

Saya tak menjanjikan awak akan dapat 4-5 angka setiap bulan TAPI  yang pasti sy akan tolong awak untuk dapatkan 4-5 angka setiap bulan... sebab ia tak mustahil JIKA AWAK NAK..!
saya pon nak AWAK DAPATKAN 4-5 angka SETIAP BULAN..!!!

Anda boleh emel / sms saya utk membuat sebarang pesanan / pertanyaan.

dan 

Jika anda perlukan suplemen semulajadi bagi

SKIN CARE

PERMASALAHAN KULIT

PENYUSUAN BAYI

IBU MENGANDUNG

BERPANTANG

MASALAH BERAT BADAN

KESUBURAN

ANAK KURANG SELERA MAKAN

TAMBAH TENAGA

UNTUK IBU BAPA dan banyak lagi




SETIAP BULAN ada SALE / PROMOSI BERLAINAN tau.. nak tahu ape sale / promosi yang sedang berlangsung dengan HOTnye??? cepat2 PM me ye... (^_~) oh yee.. selalu nye saya akan pos barang ni semua kol 12pm cox itu lah waktu rehat ku.. dan akan di pos di POSLAJU KLANG.. 

ATTENTION
KEPADA SESIAPA JUA yang nak COD area berdekatan BOLEH jer.. no problemm!!
 tapi make sure inform awal n lau boleh tunggu xp.. hehehhe.. TAKUT XD STOK.. SUSAHH TAUU..!!

yang nak COD area SEKINCHAN & YANG BERDEKATAN.. pon gi tu juga tau... 
GTAU AWAL.. 
cox my sweet home kat sekinchan.. selalu la jugak balik kampungg.. heheheh...

Apa yang anda perlu tahu,selagi anda membeli dari saya. InsyaAllah saya akan berikan panduan cara makan dan konsultasi percuma berterusan... saya sangat berpuas hati jika awak pon berpuas hati..
 so.. same2 win2 la.. nak call / sms.. sila jgn jangan segan silu.. wink2.. (^_^)

OHHH,...! 
jika anda berminat untuk join kami dalam bisnes shaklee ini dan dengan bonus sampingan setiap tengah bulan ( jika layak) sila lah hubungi saya dengan kadar segera...
keahlian shaklee hanya RM65 sahaja...
 TAPI BONUS nye lebih dari itu... berganda-ganda.. tak mahu ker???
Jika nak.. apelagi... wasap segera...!!! email pon boleh.. kol pon boleh... hehehehhe

cerita SIDE INCOME / TAMBAH PENDAPATAN

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...