Thursday, 2 April 2015

PENYELESAIAN KEGUGURAN RAMBUT HINGGA BOTAK SELEPAS BERSALIN

Assalamualaikum semua.. 


Harini, Mas nak cite sikit pengalaman sendiri lepas bersalinkan anak pertama, harith ukasyah... Perasan lepas 2minggu lepas bersalin.. mas ade masalah kelumumur dan rambut gugur yang terok.. Yes teroknye sampai lah umur anak dah 6bulan, rambut still gugur hingga botak..! Iye botakkk...!!!

Sememangnya mas amik supplement untuk kerja-kerja rutin.. Nak cantik nak sihat, milk booster dan semestinya tetap hot di mata suami.. ecehhh...


Di sebabkan masalah utama mase tu adalah keguguran rambut yang terok.. mas memang consistent la makan zinc, Bcomplex dan ESP.. sambil tu susu pon cepat penuh, kulit cantik, bertenga... complete ler.. 

Rambut gugur bukan aje kite yang stress malah housemate jugak turut terkesan.. Sape haousemate..? suami lah.. hehehe
Mana tak nye, Merata ade je rambut.. sungguh la aku pon tak selese lagi lah dia... Belum lagi kes baby yang dah pandai mengutip rambut tu then masuk ke mulut... Ermmmm kalo die berjaya telan ke tersangkut kat tekak, tak ke dah 1 kes... bahaya laaaa.. tambah stress..!

Dah gugur satu hal.. Ni botak pulak... Ya Allah, Malu baq hanggg..! lelagi kalo ade saje yang menegur.. depan dan bertompok2 plak tu botaknya... kalo di biarkan memang serius sangat tau.. boleh terus botak.. Hisshhhh tak mahu la.. saya masih muda.. heheheee

Nah mas nak share rahsia, Apa yang mas ambil sepanjang masalah ni hingga kini pon masih teruskan pengambilannya jugak.. Untuk masalah rambut gugur ni lah.. Even bertudung, Rambut tetap penting dan ia mahkota wanita.. sat gi nak berfesyen nak goda husband,.. hihiii







 Walaubagaimanapun, untuk result yang lebih baik, pastikan anda mengambil protein yang secukupnya bersama zinc (mengukuh dan melebatkan rambut), dan set syampoo prosante shaklee:) 

Ok, mas nak war-warkan PROMO sepanjang APRIL ni.. Bulan ada CINCH CHOC, CINCH LATTE, LECITHIN, GLA SHAKLEE, DTX COMPLEX SHAKLEE, DAN VITALEA FOR KIDS.. Total semua ada 6 product promo bulan ni.. Best kan...???

Kalo nak selim melim, amik lah set kuruihhh.. nak tahu mana Boleh PM mas ye.. Dengan berbesar hati akan membantu anda,,,


boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...