Sunday, 31 May 2015

KEMBALIKAN BERAT BADAN ANDA TANPA DIET KETAT


Jika dulu semasa anak dara, kitalah wanita "hot". Ramai lelaki terpikat, sehinggalah kita pilih encik suami sebagai pilihan hati untuk sehidup semati...Tapi bila dAh beranak 2-3org, badan kita pun dah tak terjage. Memang nampak suami tidak kisah dengan 'pengembangan' badan kita..tapi sebenarnya dalam hati diowg pn kadang2 nak juga kita kelihatan cantik seperti muda2 dulu... MAS akan tolong sesiapa juga yang inginkan pertolongan mas untuk kurus dan dapatkan bentuk badan idaman..


Bagi mereka yang masih tidak dapat menurunkan berat badan walaupun pelbagai cara telah dilakukan, kami ada penyelesaiannya.

MASALAH SEMBELIT PUN DAH XDE. KULIT MAKIN CANTIK. 

➳ tak perlu diet nasi
➳ tak perlu tahan lapar
➳ tak perlu extreme bersenam

Ingin Tampil kur0s dan r@mping di hari lebaran nanti ??
SET KURUS SHAKLEE merupakan FORMULA LENGKAP yang sangat berkesan untuk MENURUNKAN serta MELANSINGKAN kembali badan anda yang sedang OVERWEIGHT sekarang..

== KELEBIHAN SET KURUS SHAKLEE ==

1)SLIMMING – digunakan untuk menguruskan badan anda dalam MASA yang SINGKAT!!!
2)DETOX – digunakan untuk MEMBUANG TOKSIN dalam badan anda.
3)FIBER – membantu untuk proses pembuangan (LAWAS) serta MENGENYANGKAN.
4) PROTIN - membantu menganjalkan otot, megelakkan dari mengelebeh, Memberi tenaga dan mencantikkan kulit serta mengenyangkan

Tak perlu beli COLLAGEN untuk cantikkan kulit, 
tak perlu beli DETOX/FIBER untuk buang toksin! .
pakej sekali beli KURUS+MELAWASKAN+MENCANTIKKAN KULIT= perfect for lady!

Ni yang kita nak kan as women :)


semua LENGKAP dalam SET KURUS ni sepanjang may hingga october 2015

dapatkan segera untuk miliki bentuk badan menawan

Jangan lepaskan peluang


BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%


DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.



Saturday, 30 May 2015

AIR MINUMAN DETOX JADI TREND



AIR minuman detox atau juga dipanggil Infusion Water bukanlah baharu dan telah ada sebelum ini, namun kini ia menjadi bualan semula pengguna.
Menyedari minuman tersebut mempunyai pasaran dan boleh dijual, peniaga tidak melepas peluang untuk menjualnya.

Pengguna juga sudah tidak perlu bersusah payah menyediakan sendiri air detox memandangkan ia boleh dibeli sama ada di kedai atau secara atas talian.
Penyediaan air detox tidaklah rumit. Bahan-bahannya juga mudah didapati. Hanya meletakkan beberapa hirisan buah lemon dan limau nipis ke dalam bekas berisi air kosong. Daun pudina juga menjadi pilihan untuk mendapatkan kesegaran sitrus.

Kerana itu, rata-rata pengguna lebih suka menyediakan sendiri air detox ini.
Lebih gemar sediakan sendiri

Pereka bebas, Amalia 'Izzati Shariffuddin, yang menggemari air detox berkata, dia mula mengambil minuman tersebut setelah menyedari amalan pemakanan dan peminumannya yang tidak betul.
Menurut Amalia ‘Izzati, dia menggemari air detox dengan tambahan hirisan buah strawberi di dalamnya.

“Saya buat sendiri air detox untuk memastikan kesegarannya selain dapat tentukan sendiri kuantiti buah-buahan yang diinginkan.

“Setiap buah ada kebaikannya. Saya memilih strawberi kerana khasiatnya yang bagus untuk kulit dan membantu melawan bahan karsinogen,” katanya.

Dia turut berkongsi pendapat mengenai trend minuman detox yang dikatakan berkesan menyingkirkan toksin dalam badan dan mampu memberi kesihatan yang baik kepada peminum.

“Pada saya, tak salah kalau kita ikut trend terutamanya melibatkan kesihatan dan berkhasiat memandangkan amalan pemakanan rakyat Malaysia sekarang banyak tidak terjaga,” katanya.

Air detox lawas penghadaman
Menurut seorang penasihat jurujual, Nazatul Fitriah Hamzah, air detox diambil untuk melawaskan penghadamannya selain mengurangkan berat badan dan menyingkirkan toksin dalam badannya.

“Saya menggemari air detox berperisa lemon, oren dan pudina yang saya buat sendiri.

“Saya masih ingat pertama kali saya minum air detox, kepala pening dan pada hari berikutnya badan terasa ringan dan masalah sembelit saya makin berkurangan,” katanya.

Ditanya mengenai trend pengguna menggemari air detox, Nazatul Fitriah berkata semua orang boleh menyediakannya di rumah memandangkan ia bagus untuk kesihatan.

“Selain itu, ia juga menjimatkan duit kerana kosnya tidak tinggi, menyegarkan, selamat dan yang penting boleh dinikmati seisi keluarga,” katanya.

Alternatif kuruskan badan
Tidak memerlukan modal yang banyak bagi menguruskan badan dan penjagaan kulit, menyebabkan seorang peniaga sambilan Norhairuniza Zainal, menjadikan air detox sebagai minumannya.

Menurut Norhairuniza, air detox yang disediakannya menggunakan campuran hirisan buah lemon, timun, limau nipis dan daun pudina bagi menyingkirkan toksin.

“Pengalaman saya mengambil air detox amat berbaloi kerana ia berjaya mengurangkan berat badan dan di waktu sama, kulit saya menjadi halus,” katanya.

Norhairuniza berkata, bagi mereka yang kurang berkemampuan mengambil produk mahal, boleh mencuba kedah meminum air detox.

“Ia menjimatkan dan menyegarkan dan lebih baik jika kita sendiri menyediakannya daripada membelinya,” katanya.

Lebih selesa membeli air detox

Melihat iklan dan mendengar bualan daripada beberapa rakan sekerja mendorong Pegawai Khidmat Pelanggan Telekomunikasi, Mohd Riduan Ismail membeli air detox yang dijual di laman sosial.

Menurutnya, rakan-rakannya mengatakan air detox mampu menyingkirkan toksin dalam badan selain mengawal kenaikan berat badan.

“Saya menggemari air detox yang dicampur madu bersama hirisan lemon, limau nipis dan pudina yang memberikan rasa sitrus segar untuk aktiviti harian saya.

“Selepas mengambilnya, kebiasaannya saya akan ke tandas beberapa kali, selepas itu badan rasa ringan dan perut pun selesa,” katanya.

Ditanya mengapa tidak menyediakan sendiri air detox, Mohd Riduan berkata, kekangan masa dan kerja menyebabkan dia lebih selesa membelinya.

SUMBER Sinar Harian

Friday, 29 May 2015

Nak tahu RAHSIA KEKAL RAMPING?

Nak tahu RAHSIA KEKAL RAMPING?  




RISAU Penampilan Tak Ok?? berat naik? Badan ibarat di pam pam?? Makanan berlemak memang sodapp aje.. TAPI kalau dah berkumpul banyak lemak kat badan bukan ke susah nanti..risiko mcm2 penyakiT KAN??
1 singgah 3 yang datang  !! 

SO, jom cairkan lemak dgn SET KURUS SHAKLEE ni



YES dari shaklee off 5% dengan pembelian set kurus ni... bERBALOI SANGAT..!

Beli sekali terus  Boleh kurus, untuk raya untuk kesihatan..!

IBU yang sedang MENYUSUKAN bayi / BERPANTANG boleh amik set ni... Digallakkan .. sebab boleh keep slim terus... Tak yah nak tunggu2... hihiiii

Alhamdulillah setakat ni ramai yang dah berpuashati dengan hasil keberkesanan set kurus dari shaklee ni.. lebih2 lagi nak raya ni, permintaan sangan mengalakkan..

Normal, Majoriti para isteri bila beranak atau selepas bersalin terutamanya bila dah beranak dua pasti akan mengalami masalah tubuh badan akan mengembang tanpa boleh di kawal. Hal ini adalah kerana bila kita mengandung, perubahan hormon akan berlaku yang mnyebabkan lemak dan air terkumpul di badan. Mengamalkan diet dengan SET KURUS SHAKLEE ini akan membakar lemak yang berlebihan yang tidak di perlukan oleh badan. 

SANGAT PENTING, Anda di galakkan meminum air masak / putih sekurang-kurangnya 4 liter sehari untuk membantu pembakaran lemak.


untuk dapatkan set kurus ni.. boleh terus 

 SMS/ WHATSAPP "SAYA NAK SET KURUS " ke 012-457 2420 skrg ye untuk dapatkan 
PROMOSI HEBAT


BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Thursday, 28 May 2015

FEEDBACK CUSTOMER : DEMAM KEBAH DENGAN NUTRIFERON


Bagaimana Nutriferon bertindak?

NutriFeron MENINGKATKAN INTERFERON semulajadi badan dan sekaligus MENGUATKAN TINDAK BALAS IMUN badan. Anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!

Pemakanan tambahan NutriFeron ™ yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama, untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan


BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

PENYELESAIAN MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN

ANDA ADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN??
Selalu dipinggir dan diejek
Tiada keyakinan diri
Baju banyak yang tak muat, ketat
Sering fust, stress, Buntu.. Tiada jalan penyelesaian


insya Allah SET KURUS SHAKLEE ini mampu membantu anda mengatasi masalah tersebut.
selain dapat mengurangkan masalah lemak badan, SET KURUS SHAKLEE  ini jugak membantu mencantikkan dan menegangkan kulit. TIADA LAGI KULIT MENGELEBH..
Bertenaga, Aktif..


memang berbaloi kan??
kenapa tunggu lagi?
nak tahu lebih detail??



BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Wednesday, 27 May 2015

FEEDBACK CUSTOMER : CLEANSER NUTRIWHITE / SAKIT TULANG

Assalamualaikum :)

hari ni mas nak share testi terkini dari cust2...


Ni Pengguna cleanser NUTRIWHITE... Cleanser ni tahan lama.. jgn tak tau, boleh cecah sampai setahun tau kalo sorang guna..! Fuuhhhh jimat kan...

Tengoklah kesan degil / kulit mati pon tanggal sama



Yang ni dari pengguna yang hasben probs tulang lepas excident...

vivix, omega joint health tablet dan bcomplex .. alhamdulillah lepas 2 minggu dah baik... kalo tulang bermasalah ni, memang la payah.. nak buat kerja pon susah kan..

Then MAK TAK AMIK UBAT HOSPITAL DAH.. ni yang best.. Sayang mak hingga ke syurga... tak mampu nak berikan dan balas jasa mak hingga mati.. berikan lah kesihatan kepadanya..



Ni MASALAH SPLIT DISC.. Memang kronik sape alamani.. Boleh menyebabkan tak boleh buat ape2... Segerakan cari penawar...

vivix, joint health tablet dan omega.. insyallah melegakan


**************

Ok hingga di sini sahaja feedback dari customer for today.. nanti ade cust share lagi, mas share ngan Uolss semua ok... Pls call me untuk detail dan penyelesaian :)




boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.



HUBBY PUJI BADAN SWEET MCM ANAK DARA



" syukur sangat2 sekarang dah dapat berat badan macam anak dara, dlu risau sangat berat badan mendadak naik lepas kawin.umur baru 30 "

Tak mahu ke kite para isteri Hubby puji gitu.. alahaiii malu nyorok bucu katey..hihihiih 
Sebelum kawen berdiet sanggup tak makan. sebab nak jaga body untuk wedding untuk pakwe.. Tapi lepas dah kawen, anak 1-2orang, badan pon tak jaga.. makin mengembang cam di pam-pam..
Hubby diam nampak tak kisah.. Nak cakap nanti sentap.. Padahal kat FB cuci mata tengok model2 baju badan solid2, kuruih2... Hangpa tak jeles ke..??
Padahal si hubby sebenarnya nak si isterinya kembali solid macam anak dare dulu even dah anak 1-2orang.. baru lah jantan..! 



TAK  RASA MALU KE BILA

- orang panggil sy gemuk
- terasa hati bila sembang isu "gemuk" / saiz badan
- selalu malu tiap kali nak beli baju baru
- suami kata sy banyak "spare tyre"
-malu nak keluar makan ramai2



Kini para isteri sekalian.. Jangan risau sebab kami ade set kurus lengkap yang boleh menurunkan berat badan anda dan kembali muda :)

Ramai yang dah terkesan dengan Set kurus lengkap ni dan kini tiba giliran anda pula..

SUSAHNYA NAK KURUS???
DAH BANYAK PRODUK GUNA TAPI HAMPA???
HILANG KEYAKINAN DIRI???
SERING SAKIT PADA KAKI??
DAH BANYAK PRODUK GUNA TAPI HAMPA???


Jom SIHAT dan SLIM dengan SET KURUS LENGKAP ni ...Dapatkan harga TERBAIK hari ini


ANDA PASTI TAK MENYESAL



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

RESEPI LAKSA PENANG

Laksa Penang 




Bahan bahan

Laksa
2 kg ikan kembung - rebus & ambik isi
2 biji bawang besar
15 bawang merah
2 ibu jari belacan
1 senduk cili kisar
2 keping asam keping
2 bunga kantan - belah 4
1 ikat daun Kesum
Garam


Bahan hiasan
Telur - rebus & belah 2
Timun - hiris
Salad - hiris
Bawang besar - hiris
Cili hidup - hiris
Limau kasturi - belah 2
Daun pudina - jika suka
Cili padi - jika suka
Otak udang - jika suka


Cara cara:
Rebus ikan dan air rebusan disimpan untuk dibuat kuah. Blend isi ikan jangan sampai hancur kerana saya suka kuah yang terasa isi ikannya. Bahagian tulang diblend dan ditapis airnya.
Masukkan bawang yang dikisar bersama belacan dan cili kisar ke dalam air rebusan ikan. Masukkan asam keping, daun kesum dan bunga kantan.
Masukkan isi ikan yang dikisar halus, yang dikisar kasar dan juga isi ikan yang dicarik carik sahaja. Masak dengan api perlahan dan biarkan merenih. Masukkan garam dan sesuaikan rasa dan kepekatannya.
Bolehlah dihidangkan dengan meletak laksa di dalam pinggan, tuangkan kuah laksa ke atasnya. Taburkan bahan bahan dan sayuran yang dihiris.
Enjoy

Tuesday, 26 May 2015

MASALAH BERAT BADAN MENGHANTUI DIRI


Anda ada MASALAH BERAT BADAN?? perut BUNCIT??

Perut macam tayar spare??
Nak pakai kebaya tapi perut berlipat??
Malu tapi mahu??

Masalah anda kami cuba selesaikan..


Jom KURUS dgn selamat..

✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Tidak wajib bersenam 
✔ Cepat mencairkan lemak
✔ Dijamin berat badan menurun
✔ Pantas melangsingkan badan
✔ Lemak mula cair dari dalam 
✔ Perut makin mengecil 
✔ Berat makin menurun dan 
✔ Tenaga makin bertambah. 
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Menyusu Badan tiada masalah




BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Monday, 25 May 2015

FEEDBACK DARI CUSTOMER : SET MUKA BERJERAWAT

Assalamualaikum semuaa.. Semoga kita semua dirahmati hendaknya :)

Pelanggan harini datang jauhhhh dari Aloq setaq kedah... 

Sebelum ni penah minum ESP katenye.. PASTU skip.. rasa rugiiii...!!!

Lelagi nak rayaa ni... Jerawat plak aktif macam cendawan...


So that mas suggest GARLIC, ESP + VITA C..

Hopefully membantu pulihkan kembali kulit tu.. say babai to jerawat... hihiii



ok dah buat payment pon.. siap ade free gift lagi tu.... Even RM0.10.. mas akan pulangkan balance melainkan Uolss sedekah kat mas.. hihiiii...

Moga bertambah2 rezeki kite.. insyallah..


Uolss berminat nak dapatkan vitamin / supplement dari mas.. dan semestinya guard dan consultant percuma hanya dari mas untuk pelanggan2 mas sahaja :)

im your trusted seller :)



BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%


DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 

Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...