Saturday, 13 June 2015

SELAMATKAH BAYI UMUR SETAHUN AMIK SUPPLEMENT

Assalamualaikum semuaaa... salam manis.. :)

Ramai mommy, ibu2 yang terkejut bila mas kate anak umur setahun dah boleh amik supplement kanak2 seperti omega, vitalea for kids, vit c chewable, dan mealshake

hahhhh...!! betul ke boleh amik.. kan baby lagii..

Biasa soklan cengitu laaa... 

OOhhhoo tau risau anak umur 1tahun amik supplement..

TAPI yang hairannya.. mommies ni macam tak risau plak anak umur 1tahun makanan febret nugget ayam..!! sumi, aiskrim, cekedis, gula2..

Tu semua junk food..! itulah yang mendatangkan masalah gigi rosak, sakit gigi, demam, asma..

tak risau ker...??

Iye my baby pon makan, makanan junk food tu.. tipulah kalo kata tak bagi.. asal balek kg je, semua nak di sumbatnya... kalo tak bagi kang kate kedekut anak.. mengade lah mak die ni, semua tak leh.. dah jadi isu kan..??

So, that sy bekalkan my baby dengan supplement sebab sy tau makanan yang semua diambil bukannya sihat,, kalo sihat pon 1/10 kot... 

dengan adanya supplement ia membantu apa yang kurang.. bukan kata da makan supplement takyah makan buah da,, sapa ajar kak ton ?
kita makan pon perlu minum kan???

Anak ni amanah yang sangat berharga.. lelagi yang ceaser bersalin plak kat swasta. korang rase bape perlu bayar untuk kos bersalin.. Mesti rasa anak tu mahal sangat kan..? tak kesah la bersalin normal atau ceaser, gov atau swasta anak kita adalah harta paling berharga sekali kan..

so that sy seru jaga lah anak kite bebaik.. tak mampu nak belikan nak bagi die makan supplement, kawal lah pemakanannya.,. start dari kanak2.. dari sekarang
anak makan apa yang ibu bapa makan.. apa yang ibu sediakan..

logik ke, kite tak makan sayur tapi kite pakse anak makan sayur ???

fikir2kan.. here antara supplement untuk kanak2.. seawal 1tahun dah boleh bagi anak makan :)





BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Friday, 12 June 2015

NAK KAHWIN : TERUJA NAK TRY VIVIX UNTUK PULIHKAN JERAWAT

assalamualaikum semuaa.. salam manis salam perkenalan

Siapa yang punya jerawat kat muka even seketol ja mungkin perasaan dan apa yang kita rasa SAMA !!

Apa yang kita rasa ???

1) keyakinan diri - down sangat !
2) malu nak attend kenduri kendara , majlis, reunion, apa event la
3) Nak make up2 pon rasa tak semangat
4) MALU nak berdepan dengan semua orang 
(lelagi nak raya ni, nak rayaaaa..!)
5) Tak bersemangat / takde motivated
6) banyak kritikan dari motivation
7) give up  !

Anda bagaimana ???


Ni sharing antara mas dgn my cust.. sebab tu mas berani kata what we feeling is same ! kan..??
sapa yang tak same case memang tak tau la this situation

besar dan sangat2 big problems we as women

JERAWAT ni musuh ketat kami

NOW saya BEBAS DARI JERAWAT.. YES..! macam tak percaya diberi peluang kedua KULIT TANPA JERAWAT.. Perasaan sungguh happy, syukur :)

Nak tahu rahsia saya ??

Saya amik vivix,, minum setiap hari

orang kata vivix mahal.. So that beli lah time ada promosi iaitu mei -act 2015
dapat cash back... dapat free vitalea.. dan dapat murah!!


saya minum vivix after dah cuba pelbagai cara, kan vivix ni mahal so sape brani.. 
mase tu tawakkal je, Allah kan ade.. Alhamdulillah
tak sampai sebotol pon dah nampak hasilnya

suka2..!!!

Nak raya nak cantik, lepas raya nak bertunang nak kawen ???


Awak perlu minum VIVIX SETIAP HARI
BARU NAMPAK CANTIK




BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Thursday, 11 June 2015

MINI GIVEAWAY RESEPIKU

Assalamualaikum semuaaa....

Rase free2, jom la join giveaway ni.. untung2 boleh menang buku resepi untuk 30hari berpuasa... hihiii

dah tak pening kepala nak masak apa sebab dapat buku resepi ni.. so berbalaikan.. :)

have fun 



Syarat-syarat untuk join giveaway ni :

  • Follow blog Syeeda Saniey  
  • Beralamat di Malaysia
  • Buat satu entry dengan tajuk "MINI GIVEAWAY RESEPIKU"
  • Dalam entry korang, masukkan banner kat atas tu dan backlink kan banner tu ke link entry giveaway nie..
  • Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen kat bawah

GOOD LUCK KENGKAWAN SEMUA :)

VITALEA FOR KIDS PROMOSI SEPANJANG JUNE 2015 JUGA

Assalamualakum semua & Salam sejahtera

JUN 2015 ni... VITALEA FOR KIDS juga ada OFFER ye


Beli 3 dapat 4 botol



Jika anda terlepas promotion lepas, boleh la dapatkan harini... berbaloi2..

lelagi yang menginginkan yang terbaik buat si manja

kurang selera makan'sering demam
tumberan terbantut
masalah penghadaman


Anda perlukan bantuan segera.. Berilah VITALEA FOR KIDS ini untuk anak-anak anda supaya membesar sebagai juara !!


Persamaan Manfaat Vita-Lea for Children

Bayangkan apa yang anak anda bakal perolehi dalam 2 tablet Vita-Lea for Children ni:

1- 1.5 cawan tembikai cantaloupe
2- 6 oz jus oren
3- 3 gelas susu
4- 10 sudu makan peanut butter
5- 4 mangkuk brokoli
6- 1.5 mangkuk sayur bayam
7- 6.5 mangkuk pucuk brussels
8- 3 mangkuk kacang merah.
9- Dah tak perlu dah nak paksa anak untuk makan makanan di atas jika anak anda memang tak suka makan. Kita sebagai ibu bapa kena cari alternatif lain supaya anak-anak kita mendapat nutrien yang diperlukan untuk tumbesarannya.

Wednesday, 10 June 2015

BASUH KASUT SEKOLAH TANPA SENTAL LEBIH2 TAPI BERSIH


Assalamualaikum semua

Minggu depan dah start semula persekolahan lepas cuti 2minggu.. 

Puas bercuti..??? Atau tak cukup2 cuti..heheh

Important thing kasut sekolah da basuh ke belum?

Mase mas sekolah dulu, esok nak sekolah baru sibuk nak basuh kasut... 
So, anak2 puan2 semua camner???

Malas nak basuh sebab kotor sangat..!

Mas ade penyelesaian.. MAGIC  !!

guna sahaja bebereapa titik BASIC H dan lihatlah hasilnya...



ni testimoni pengguna yang guna Basic H... terkejut katanya.. senang guna dan tak perlu nk sental lebih2.. kasut pon jadi bersih, mudah guna.. kotoran mudah tanggal



Saturday, 6 June 2015

29HARI.. 29KG LOST

Assalamualaikum semua :)

sila klik 2x untuk gambar lebih jelas ye...

Betul ker ni.. dalam mase 29hari jer boleh lost weight sampai 29kg..!!!

Yup betulll... akak ni boleh sure ANDA JUGA BOLEH... 

Mase berpantang push diri untuk lost weight sehabisnya dan dapatkan kembali bentuk badan idaman..

never doubt.. U CAN  !!!


Akak ni consume SET BERPANTANG & VIVIX



Anda perlukan VIVIX

Ramai yang dah terkesan dan kini giliran anda pula

VIVIX minuman sedap, rasa anggur.. sekali minum nak lagi.. ehehhe

Vivix® Botanical Beverage Mix melambangkan penemuan revolusioner dalam bidang khasiat pemakanan polifenol.

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.






BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Thursday, 4 June 2015

SEDEKAH : TANGAN KANAN MEMBERI SOROKKAN TANGAN KIRI



UPDATE: JUMLAH WANG DALAM UNCANG KITA SEKARANG IALAH RM33,972
Kecil pada kita tapi besar pada mereka. Itulah nilai RM1 ringgit yang ada pada kita. Kadang-kadang anak kita buang-buang sahaja RM1 ringgit itu. Jadi, infaklah untuk saham akhirat kita.
Alhamdulillah sejak Kempen Projek Infak Fanpage Dr. Tengku Asmadi dilancarkan, followers menderu-deru menderma. Ada yang derma RM1. RM2, RM3, RM5, RM10, RM20. RM50, RM100, RM500, RM1,000 dan yang paling banyak RM3,500.
Yang penting IKHLAS. InsyaAllah Allah luaskan rezeki dan berkati usaha kita ini.
Bagi mereka yang belum meyumbang, bolehlah masukkan wans sumbangan ke akaun berikut:
NAMA: TENGKU ASMADI BIN TENGKU MOHAMAD
JENIS AKAUN: CURRENT ACCOUNT MAYBANK
NO. AKAUN: 5648 5630 5400
Saya tidak ambil sebarang komisyen. Setiap sen wang ini akan disalurkan kepada MAAHAD AL-TARBIAH AL-ISLAMIAH AL-WATANIAH.
Bagi mereka yang mahu terus menyumbang kepada sekolah bolehlah berbuat demikian, ini akaun sekolah:
MAAHAD AL-TARBIAH AL-ISLAMIAH AL-WATANIAH
Akaun Bank Islam: 02-0480100-12547
Cawangan Baling, Kedah.
CERITANYA:
RE-POST:
Assalamualaikum semua,
Semalam saya balik hotel di Butterworth ini jam 2 pagi kerana bermesyuarat di sebuah sekolah agama di Begia, Sik, Kedah.
Sekolah agama ini dalam fasa pembangunan. Saya terlibat sama-sama mencari dana membeli tapaknya 10 tahun dulu. Mereka memerlukan sekitar RM6 juta bagi keseluruhan pembangunan. Namun, sehingga kini tidak tercapai walau pun sudah 10 tahun.
Keadaan sekolah sangat daif. Kali ini, mereka perlukan dana dalam RM35,000 untuk menyediakan 4 buah kelas sebelum bermulanya sesi persekolahan tahun depan.
Saya telah dilantik sebagai Penasihat Biro Ekonomi.
Jika ada sesiapa yang mahu menderma, walaupun SATU RINGGIT (RM1) sudah besar maknanya. Saya ada hampir 400,000 follower atau fans di sini. Kalau 35,000 orang derma RM1 pun dah mencukupi.
Saya telah sediakan satu akaun MAYBANK bagi tuan puan masukkan sumbangan dan saya akan update jumlahnya di sini.
Setiap sen dari akaun ini akan saya salurkan kepada sekolah agama ini.
Saya terlibat secara langsung dengan pembelian seluas 8 ekar tanah ini pada Tahun 2007 dahulu daripada seorang pemiliknya berbangsa Siam. Sejak 2007, usaha telah dijalankan bagi mencari dana bagi merealisasikan impian menjadikan sekolah ini sebagai sekolah agama vokasional. Namun, sehingga ke hari ini misi tersebut belum berjaya kerana dana yang dikutip tidak mencukupi.
Baru-baru ini saya telah mengambil peluang menziarahi sekolah tersebut. Melihat keadaan sekolah yang serba serbi kekurangan, saya merayu kepada para dermawan sama ada kecil atau besar untuk tampil membantu.

TANGAN KANAN MEMBERI SOROKKAN TANGAN KIRI.. MOGA REZEKI KITA DIPERLUASKAN DIMURAHKAN.. INSYALLAH.. AMIN

OBESITY ke BENTUK BADAN IDEAL




Pernah anda terfikir untuk memiliki BENTUK BADAN yang ideal?. Nampak kemas dan hensem sentiasa:
✔Ramai yg dah BERUBAH FIZIKAL dengan EZY SLIM
✔mendapat berat yang ideal
✔Perut dh kempis, dh tak macam mengandung 3 bulan

✔Lengan dah mengecil
✔peha dah tak brgesel lgi
✔seluar jeans dah boleh pakai
✔kulit badan makin cerah
✔Badan nampak tegap dan bertenaga



Pantang SET KURUS LENGKAP SHAKLEE?

Tiada pantang dalam pemakanan dear..cuma ambil makan malam lebih awal ye dan kurgkn minum minuman berkafien dan bergas. kalau ada ambil produk lain pn xpe..cuma jarakkan waktu pengambilannya shja 


PROMO YES dari shaklee memang berbaloi-baloi

Tak rugi kurus nak raya ni... MESTI DAPATKANNYA



BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Wednesday, 3 June 2015

BIG WHY? kenapa aku perlu bisnes ? : EPISOD 1

tanya diri big WHY? kenapa aku perlu bisnes ?

Sebelum ni keja makan gaji jugak, Pelukis pelan bangunan. Kerja dgn cina
Ak dah merasa kerja under bos cina and malay.. jauh beze
GAJI ciput ja.. cukup2 lepas wat bayar HUTANG.. BALANCE nya cukup la sampai hujung bulan

Tapi alhamdulillah rezeki ak dapat bos yang baik2
ak je yang takleh nak tahan dengan tekanan kerja
lelagi bila dah de famili dah de anak
Terpakse resign

Ak tak mampu nak kerja sampai 9-10 malam baru kluar ofis
redah jammed, sampai umah dah kol bape
sedangkan hasben ak kol 6-7pm dah sampai umah
nak tunggu wife nya sampai alamat kelaparan la

Ak tak mampu nak letak ayish kat umah orang
walaupun jiran sebelah umah ni dah offer banyak kali
sampai ak tak larat nak dengar
Memang ak tak boleh jauh

Orang kate ak tak kuat, lemah
tak pe la
Dia anak ak, ak sanggup jaga sendiri dari org lain jaga
Mungkin rezeki anak ak, mama jaga sendiri, ak korbankan kerja tu
Ak yakin rezeki ada kat mana2

REZEKI.. ak percaya ia dari ALLAH
Ak start bisnes dari kerja fulltime dulu
permintaan mengalakkan, sampai ak lalai ngan kerja makan gaji
kat opis buat kerja bisnes, guna barang opis, gune mase kat opis
ak jadi seronok lak time order masuk berderu
mase 8.30-5.30 kat opis jadi bz giler
larik2 bila cust kol
makan time lunch pun terburu-buru
sebab nak beratoq kat pos opis
tapi ak puas

kerja opis.. banyak terbengkalai,
drawing banyak yang pending, tu belum ade salah 
ak ni jenis careless.. selalu sangat
bila bos mintak drawing, ak kate tak siap.. mujur bos baik.. dia bagi mase 
bila client nak tengok drawing, ak kate esok..
Tu la kalo fokus kat bisnes ja

Ak pk dan pk
gaji ak ni macam tak berkat je
tapi ak terpakse
amik keputusan nak resign
Bos tak bagi, dia naikkan lagi gaji
ak tak puas hati
Akhirnya resign jugak
YEAHHHHHH

Ak fokus kat bisnes
jaga rumah, jaga suami, jaga anak fulltime
ak happy, macam2 boleh buat
makin bz, ngan anak, kerja rumah and order

kadang2 rumah macam tongkang pecah
ak biar je, anak nak main..lantak la
sampai mase hasben nak blek ak kemas, 
hehehehehe

waktu kerja ak tak menentu
kadang tak tido malam.. sebab kuasa adrenaline
ak nak capai target bape bonus nak dapat
bukan senang keja sendiri.
masa rehat, cuti diri sendiri tentukan 

Alhamdulillah tak de tekanan kerja macam sebelum ni
cume tekanan bila tak dapat tangan tak cukup nak reply pm / wassap cust
Hasben pon makin senang kot.. senang jaga sebab dok umah ja
kalo mase kerja dulu hasben asik tanya, ade yang kacau ker, 
hari2 tanye ak pon naik lemas
dah jadik bini orang, kat hati cume ade awak je ahsben tersayang



BIG WHY.. KENAPA AKU PERLU BISNES ??
untuk ak salah satunya sebab keluarga dan diri sendiri
ak tak mampu nak handle stress kat tempat kerja, tak mampu nak kerja sampai lewat malam tinggalkan famili, tak mampu nak lepaskan anak bagi org lain jaga
gaji ciput tapi kerja bak rak untuk kaya kan orang lain

harini ak dah boleh tarik nafass legaaa tgk ape anak ak buat,
tak risau kalo yang jaga tu wat taik ke kat harith
ak betul troma dengan apa yang jadi kat bby yang kena dera
ak takmo benda yang buruk jadi kat harith

Nak bersalinkan anak bukan kerja senang
tapi pendera tu senang2 buat keja tak elok
bab anak memang ak lemah

Memang duit tak boleh beli kesenangan TAPI duit boleh beli keselamatan

ok habis cite episod ni.. nanti nak buat susulan episod 2 plak.. 

**tah sejak bila ak mula suka plak bercerita..

korang plz jgn muntah hijau baca cerita ak ni.. setiap ibu ade cerita nya sendiri, caranya sendiri dan ini cara ak 
sebab ak lemah bab anak
ak tak sanggup jauh
Ibu2 kat luar sana yang bekerja.. korang memang kuat ohsem dan power
ini betul !
mungkin dalam 10org ibu.. yang lemah tak kuat cam ak ni sorang je la.. ak la

ak dok umah jaga umah jaga anak jaga harta suami insyallah pon boleh berjaya
diploma tu simpan leklok kasi tunjuk kat anak ja bagi die semangat nak blaja pandai2

kte perlu berjaya utk bahagia kan org sekeliling kte.ni yang ak tengah struggle skang.. demi anak suami tercinta

bye





TAZKIRAH : REZEKI

5 Tazkirah:

Jika tiada rezeki anak,
mungkin diberikan rezeki mertua yang baik.
Maka kita lebih bahagia dari mendapat anak
yang liar.
----------------------
Jika tiada rezeki wang ringgit,
mungkin diberikan rezeki kesihatan.
Maka kita lebih bahagia dari kerisauan menjaga
harta dunia.
--------------------------
Jika tiada rezeki kereta mewah,
mungkin diberikan rezeki kenderaan yang jarang
menimbulkan masalah.
Maka kita lebih bahagia dari membayar
kerosakan yang mahal.
-----------------------
Jika tiada rezeki rumah yang besar,
mungkin diberikan rezeki makanan yang tidak
pernah putus.
Maka kita lebih bahagia dari si gelandangan.
-----------------
Jika tiada rezeki pasangan yang cantik,
mungkin diberikan rezeki pasangan yang baik
dan pandai menguruskan rumahtangga.
Maka kita lebih bahagia kerana hidup berteman
dan terjaga segala.
-------------------
Jika tiada rezeki jodoh,
mungkin diberikan rezeki umur ibu bapa yang
panjang.
Maka kita lebih bahagia dapat berbakti
sepenuhnya pada orang tua.
---------------------
Jika tiada rezeki hari ini, mungkin ada rezeki
yang lebih baik pada esok hari.
Maka kita lebih bahagia kerana rezeki yang tidak
dijangka.
------------
Bersabar. Bersyukur. Berusaha. Berdoa.
Bertawakal.
Hanya Dia, Allah Yang Maha Adil
Pinjam 1 minit, baca ayat ni
"Hasbi Rabbi Jalallah..
Maafi Qalbi Ghairullah..
Nur Muhammad Salallah..


Laa ilaa ha ilallah 3x


Muhammadur Rasullullah"



sebarkan kepada kawan & saudara mara.. Awak Akan Membuat Beribu , Malah Berjuta-Juta Org Berselawat Ke Atas Nabi Muhammad S.A.W

Tuesday, 2 June 2015

SEKSA BENGKAK SUSU AKIBAT TERSUMBAT / BLOCK

Harini dalam sejarah ade gelembung kecik kat nipple ak
dengan bengkak mis b ak ni.. ak dah takut
kot2 kanser ke

Ceritanya ak sedar kol 6am rase mis b belah kanan ni rase sakit
rilek lagi
dah setahun pon selalu bengkak susu
sebab bajet bengkak susu macam biase je, semalam pon kena
dari kol 6am terus bagi ayish susu till kol 7am
tak surut2
ak pon macam pelik, lain macam j
sakit makin menyucuk2
harith tido, ak amik kesempatan la check
sekali tengok ade gelembung kecik kat nipple
panic kejap

Msj akak ak yang sulung
tanye die, die dah anak 3, so tnye la kot2 ade pengalaman
die pon xtau
die refer kat member die nurse

ak memang dah tuam ngan tuala panas
sampai merah.. selalu buat dah surut
ni tak.. ngelabah sebab makin sakit

nurse soh perah manual
ak mana la pandaiiii

maybe block sebab bby gigit mase nyusu
memang pon
ak suggest nak cucuk j gelembung tu
mane latau kan berjaya
tapi takit melecet o jadi lagi teruk

nekad !! ak cucuk sikit ja
memancut2 susu kuar
1oz ade la

Ya Allah legaaaaa sangat.. syukur
Bagi ayish BF, Ya Allah pebih cadbury my nipple

dari subuh sampai nak petang tahan sakit
Alhamdulillah skang dah ok
belajar dari pengalaman,
lepas ni dah tau nak handle

Iye ak naness weii
camni pon nanes kan.. hahahahaaa
rasa tak kuat, tak tabah
ak takut sakit.. huhuuu
tapi mase bersalin ritu ak tak nanes laa.. maybe rase strong untuk someone yang bakal lahir,
hasben ak yang kalut ja.. muke die series keciankan ak
mase dalam bilik bedah ak nanes sebab sakit gile cadbury plus ak takut

pengajarannya :

jangan jadi cam ak.. ehheheee
carik member nurse, banyak kelebihannya
memang membantu

oh..! sebelum tido ak memang akan amik vita c, oster, zink... maybe tu la sebab selalu bengkak susu ja.. tu pon memang tak amik ESP mlm, esp amik pagi je...

Alhamdulillah, Ayish 1tahun susu masih ada..  tq Allah for this rezeki :)


PROJEK KURUS SEBELUM RAYA

Jom kurus sebelum raya !!
jangan smpai sedara mara mengata ''makin sihat la u ni "




MISI KAMI - i will guide u all sampai berat turun

ANDA 

Masih mencari produk cantik + kurus yang berkualiti tinggi di pasaran?
Sudah mencuba bermacam-macam produk tapi gagal mendapatkan bentuk badan idaman?
Ingin kelihatan cantik dan kurus SECARA SIHAT & SELAMAT
INGIN  KURUS TANPA EFFECT DI KEMUDIAN HARI
Ingin kurus namun malas bersenam?

Ingin mendapat kulit yang bukan sahaja putih tetapi mulus dan gebu
Ingin cergas dan bertenaga sepanjang hari?


Masalah Anda Keutamaan Kami, Penyelesaiannya Di Sini >>

Antara kebaikan SET KURUS LENGKAP SHAKLEE :

- Menjadi kenyang 
- Menjadikan waktu makan lebih teratur
- Sesuai untuk yang mempunyai masalah berat badan yang serius
- Membuang toksin dalam badan
- Mencantikkan struktur kulit
- Membaiki hormon
- Mengecutkan jerawat
- Memudarkan jeragat
- Memutihkan kulit
- Mengandungi kolagen yang membantu mendapatkan kulit yang sihat dan cantik
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan


Pernah anda terfikir untuk memiliki BENTUK BADAN yang ideal?. Nampak kemas dan hensem sentiasa:

⌦JAMINAN SAYA:
Setelah siap sahaja anda follow langkah-langkah saya, anda akan merasai perubahan pada diri anda

DENGAN SYARAT >> JANGAN NGELAT  !!!

mudah bukan... 

Minum air 4liter sehari tu dah wajib untuk melancarkan lagi proses lose weight


iye ini lah SET KURUS LENGKAP SHAKLEE yang di katakan tu

sihat, berkesan dan selamat


BELI 2 BOTOL VIVIX 0FF 5%

DAPAT FREE MEMBERSHIP
DAPAT CASH (RM)
DAPAT FREE VITALEA

Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...