Wednesday, 16 November 2016

FEEDBACK : PREGGY SEBAB TRY VIVIX

Assalamualaikum :) kat sini malam.. hihiiiii
kat sana camner ??
ayish tido skang 11pm dah tido.. so boleh la omak buat kerja hakiki...

sebelum sambung buat headband tok nak pos esok... Mas nak share kit.. feedback cik hakak ni minum vivix..Alhamdulillah dengan kuasa dan izin Allah preggy dia.. :)

.
Testimoni customer consume VIVIX dan disahkan pregnant πŸ’• . best kan... lelagi yang dah lama menanti akan yang pertama kali... excited sangat !!!
.
Selain drpd set kesuburan Shaklee, Vivix juga ialah antara the best supplement to consume utk merawati masalah kesuburan . Nak tau kebaikan vivix.. oh ! dah la vivix ni mencantikkan seseorang.. pula ni, buat subur pula..! suka tau
.
.
Kebaikan vivix shaklee
🌸 Menggalakkan penuaan yang sihat- awet muda dan anti penuaan.
🌸 Mengatasi masalah berat badan yang berlebihan
🌸 Membantu mengelakkan kanser- merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
🌸 Membantu untuk mengecutkan cyst / fibroid
🌸 Membantu dan merawat masalah kesuburan
🌸 Baikkan luka dalaman bersalin lebih cepat ceaser @ normal.
🌸 Mengurangkan risiko penyakit jantung - melindungi jantung
🌸 Mengurangkan kompilasi penyakit diabetes / kencing manis
🌸 Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi- melindungi saraf
🌸 Mengurangkan insiden penyakit nyanyuk- merawat azhameir
🌸 Membantu mengurangkan penyakit parkinson
🌸 Membantu memulihkan penyakit strok- angin ahmar
🌸 Meningkatkan kesihatan dan imunisasi badan
🌸 Menggalakkan kesihatan secara kesuluruhan
.
.
my experience, minum vivix untuk pulihkan kulit muka yang bermasalah...
jerawat teruk akibat penggunaan skincare yang salah
actually skincare tu tak salah TAPI OWNER TU YANG SALAH !
.
now alhamdulillah dah kembali normal.. thanks vivix and supplement lain
i lap u always..



Nak dapatkan harga PROMO JAUH LEBIH MURAH, boleh contact Mas 016 681 0844
 untuk pembelian dan special
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...