Tuesday, 14 April 2015

BERPUASA DAN MENYUSUKAN BABY

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)

Happy today sebab bonus dah masukk.. hehehehee....!! What a nice day...

Alhamdulillah semalam dengan jayanya dapat berpuasa penuh walau pun fully BF kan harith.. hasben dah macam tak yakin, larat ke.. harith menyusu kuat.. insyallah larat... 

Harith pon macam tau2 jer.. Kurang meragam, main sikit2, menyusu lebih pastu tido.. Alhamdulillah anak mama ni baik.. memahami.. insyallah sampai ke besar jadi orang yang baik dan memahami..

Harini sambung lagi mission berpuasa.. 30hari hakak kena ganti pose ni... Boleh kuruih dak..?? Lepas ni sambung lagi Pose ramadhan plak.. hihiiii..

Alkisahnya mase berpantang ritu time pose.. mase tu seronok la hambe, orang lain puase ak dok melantak.. Skang ni, time untuk membayarnya.. Sungguh la dugaan.. Bukan dugaan sebab BF harith Tapi Dugaan sebab nampak makanan..!!! 

Allah je yang tahu, time nampak makanan ni rase tak larat la.. rase nak bukak puasa lah.. Ni semua kerja syaitan... bertahan laaa.. 3ohari tau nak bayarrr... 

Ade yang tanya, Ade rahsia ke boleh tahan berpuasa ni... Saya tak de rahsia cuma saya amik supplement jer untuk boost tenaga dan susu tak kering...



Ni lah apa saya amik untuk Boost penyusuan dan tenaga.. Alhamdulillah mase puasa bab penyusuan tak de masalah.. Harith pon kuat menyusu... 

Moms yang nak ganti puasa atau ade masalah penyusuan tu... Boleh lah hubungi saya untuk atasi masalah tersebut.. Insyallah masalah susu kering atau susu kurang boleh di atasi... 



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...