Wednesday, 24 May 2017

KURTA UNTUK SUAMI YANG HENSEM



Hi mommies yang nak matching mathing pada hari raya nanti boleh la mai pinang sekali Kurta untuk en suami cinta hati #till_jannah
.
Baru lah suwit like candy.. couple of the year lah nampaknya


Baju tok diri sendiri dah settle, gugurl dah.. tinggal tok abang sayang je, 
eh kenapa mau pening kepala... ni ha mas bawak masuk KURTA TOK SUAMI YANG HENSEM

Eh ingat lagi tak tahun lepas VIRAL RAYA PAKAI KURTA. banyak jenama tapi yang paling hok suak keluaran elrah ni... tahun ni mesti terai selai dua tok pakai jalan raya kedua-ketiga deh.

mai mai risik na
.










dah risik dah ukur badan ??

mai pinang kurta dengan bismillah na.. moga raya ni membawa seribu erti buat kita semua

016-681 0844
016-681 0844
016-681 0844



Tuesday, 23 May 2017

PEPLUM KANAK KANAK VIRAL


Guguq jantung mami nak oiii
Awat cumil ngat ngat awak ni sayangggg 
Jeles mami nengoknye 
Kalo sedondon ni. Meletop la raya kita 
Ekekkeee 😂 😂 


.
Belum raya lagi
Adik cumil Sweet like candy ni dah rasmi dulu 
Fuhfuhfuhhhhhhh
Tarik napassss. 
Pa! Mami pon nak jugok hak cenggini 
Meh tolong Pinang mana yang ade, tolong habiskan ye
Tak de Booking. Stok terhad 
Wassap sahaja untuk merisik Design letops ni
016 681 0844 💙 

Monday, 22 May 2017

BAJU RAYA KANAK KANAK COMEL SANGAT


Geramssss rasa nak gigit je si comelsss ni  💕
:
Siapa yang nak place order untuk set matchy ibu and anak ni, mas buka lagi order smpai sebelum pose je Preorder 2 week ya. 


lambat sila jangan pujuk rayu lagi.. akakkkk taa kuat tau korang




untuk kids... insyallah all color available.. tapi PREORDER YE sayang sayang semua



Boleh whatsapp untuk di pinang ke 

016-6810844
016-6810844

016-6810844



BAJU TUNANG LETOP TAPI MURAH

 Happy engagement day dear 💋 


Tak payah spend mahal-mahal utk baju tunang yg letops, pakai Karishma Saree Doll pun dh cun melecuns dah. Hihi.
.
tak caya terai lah sendiri.. baru lah wowwww

.
eh kalau nak tunang pon dah letops cenggini.. pakai tok raya . lagi lah melecun habisss


.





Masih harga promo  tau. Boleh terus whatsapp untuk di pinang ke 






+60166810844

+60166810844 

+60166810844

Sunday, 21 May 2017

SERONOK BILA BERBISNES DAPAT HAPPYKAN FAMILY

Assalamualaikum semua.... Seronok kan bila tengok kawan² bisnes kite buat sales 5 angka sebulan
.

Ya Allah Moga kita juga dapat rasai nikmat ittew
.

Aamin ♡
.
.
Ya Allah.. Lagi nikmat rasenya, bila hasil bisnes tu kite bahagia kan orang lain.. macam mak ayah kite, suami, anak2... feel tu buat kite nak nak lagi dan lagi.. sebab nak dorang happy
lebih2 lagi mak ayah, tak nak dah dorang keje penat2.. dalam hati ni ya llah mampukan lah aku untuk sara mak bapak aku.. sape same what i feel ? kite geng la kan.. ehhehe
moga cepat dimakbul kan doa itttew
.
.
Tak lama lagi nak puase.. counting days a dah kite ni
exsaited nak buat duit akhirat , insyallah... lepas tu raya
.
bila dah nak raya ni.. of kos lah banyak fulus nak guna... eh mase di bulan puase pon kite dah start guna duit berkoyan tau... sape kate berjimat ???
.
ok ni mas listkan

sahur makan aje lah apa yang ade, lauk semalam pon ok lagi
lunch hour memang tak makan.. kat citu alhamdulillah jimat
Haaa.. time ni ramai yang exsaited macam setan padahal muslim.. iman pon boleh hanyut dek mata 
kat bazar ramadhan semua sedap, semua nak makan, semua nak beli
eh, agak sekali beli tu habis berapa.. ???
Rm5 hinggit atau Rm20 hinggit 
dah sampai umah time buka, bukan makan semua pon..
kalau boleh wat tok sahur takpa.. ade yang basi atau ke tong ajaib ? tu yang membazir. dah jadi kawan baik setan nirrojim
.
pi bazar ramadhan ni macam pi pasar malam
nikmat mata tengok yang sedap. di cuci dengan ayat manih setan
sedap la hulur duit
.
iye mas tau.. kite membeli jadi itu rezeki si penjual
tapi berpada-pada lah ye
.
.
.eh lupa.. ade lagi yang dikesali
nak puase ni .. ajet2 boleh la kurusss sikit
hehehehe
bila tiba raya
dah konpius.. sebulan ni aku puase ke idak. nape main bam bam makin comel je
sampai baju ray pon fit fit ni haaa

.
hasil duit makan gaji dengan berbisnes memang tak sama... nak menten tiap bulan.. same je hasilnya
makn gaji lah.. gaji memang tak naik, kalo naik pon Rm50 hengget kot
.
tapi bila berniaga / bisnes
kite sendiri yang tentukan nak berapa... kan kite makin happy bila dapat happykan orang yang tersayang.. jadi usaha nak menambah hasil keuntungan juga akan meningkat.. usaha kite pon akan meningkat. sekaligus insyallah profit juga akan meningkat. suka tak jika 2minggu profit sahaja dah 4angka... kalau dah sebulan (4minggu) mau 5angka nih... sikit lagi nak termakbul doa kat atas tadi... kawan2 mai la sama doakan ye
.
ade yang minat nak join team mas.. nak buat duit raya.. nak bagi mak ayah.. ya allah happy sangat tau bila tengok dorang senyum , jom la.. buat side income je.. ne tau berhasil. janji ade usaha dan rajin . keep closed with me.. doa, engkau akan berjaya
.
.
mas jual bconfident. b confident ni serum untuk kecantikan breast dan punggung. apa ingat muka aje ke ade serum.. tok aset juga ade tau. dulu2 mas pon tak tau. sejak dah dewasa ni kena amik tau.. hehehe
.
kite tak nak sebelum ditegur baru  terhegeh2. jom la start mencantikkan aset tu setelah lama di anak tirikan.. Lepas siap berendam, adik manis sapu serum b confident ni slo slo ikut putaran jam. Sapu lama sikit dalam 5 -10minit biar serum  meresapppp ke kulit dalam. eh  !! nak tips berguna... silah lah pinang Bconfident ni dulu



dengan sapu sapu aje. suami jadi sayang terbayang-bayang. indah kan ..
nak try bconfident pemontok aset ni... lepas sapu sure confident chuolss.. mai lah pinang ia
.
plizzz wassap aje untuk meminang 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Saturday, 20 May 2017

PEPLUM COMEL TOK SI COMEL MOMMY


Dah nama pon kanak2 pakai apa pon cantek kan kan😍😍

Baju yang cantek, kalau dipakai secara berjemaah lagi cantek
Tak caya ka? 
Ce Tengok anak Dare Mummy Kite ni melaram. Terus berkenan terus nak jugak. Ehhhh



Opssss, tapi design ni Limited sangat tau 
Dah tak banyak saiz tapi jangan risau lah
Boleh #pre_order tau
Awakkk tak nak ke, comel habis anak Dare Mummy bila dress up cenggini. 
Anak Sape tu... Comel nyaaaa 
Anak saya... 😍 😍 😍 😍 
Bebunga sakura mula turun atas kepala rasenya kan.. Happy sangat
Kalau nak Design camni. Nak Color lain, jemput lah masuk menang. Wassap aje. Confirm di layan 👍😘




psst psssttt mommy nak sedondon ngan anak yang comel tu pon boleh tau.. hehehhe
same2 kiut


PINGGANG KERENGGA LEPAS MINUM..

Assalamualaikum...  biase tak Ada orang makan nasi setengah periuk pun badan menten jek tak gemuk gemuk. Tapi ada orang tu makan nasi satu sendukk jek lebih. 
Berat badan terus naik dengan jaya nya.
Badan korang jenis camana. Makan banyak menten kurus cam model ke atau kalau terlebih makan jadi comel.
.
Ps : mas kalau terover makan jadik cumels.. 
sape geng comel macam mas sila angkat hengpong...hihiiii
.

Korang tau tak, kalau kita senyum 10-15 minit sehari, kita boleh bakar 10-40 kalori. Walaupun sikit, ok la jugak kan, dari tak de bakar kalori lansung. Nak kurus kene la bakar kalori dalam badan kann.
Jadi pasni korang jangan lupe senyum lelama sikit ok, sambil tumbuk sambal belacan pun boleh senyum. Nak lagi best, makan KMC sekali, perghh lelemak degil pun lintang pukang keluar dari badan nanti.😆.


Tak de ubat kurus yang makan arini besok terus KURUS melainkan dalam MIMPI
Meh la kita mimpi kurus berjemaah malam ni. Kurus dalam mimpi pun jadi laa.
kesian kan kite nih 

raya ni sape nak kurus ? jom la start dari sekarng minum green apple setiap hari 


Kan best kannnn adik manis semua, kalau pinggang kita macam kerengga boleh pakai zandra peplum saiz S ke M.. indahnya donia

Bila pandang cermin masa kat fitting room, tenguk body sendiri hati berbunga boleh senyum sampai ke telinga 15 kilometer. Ewahhh. ni tak tau la perasaan ke perasan.. heheheh

Saya jual air detox kurus, green Appe . Hik hik.

Sebelum  exercise pagi dengan mop dan sambil karate ikan sayur kat dapur, adik manis minum dulu sepeket air detox green apple ni 
Ada orang 2 minggu dah kurang 5 kilo. Ada orang ambil masa 2 bulan nak hilang 2 kilo. Takpe adik manis. Yang penting kita usaha cairkan lemak-lemak nakal kat perut tu.

Tak dapat jadi Miss World. 
Dapat jadi Miss Suri Pilot pun cukup lahhh. 😍



016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844


016 681
sdd


Wednesday, 17 May 2017

BAJU RAYA VIRAL

AISHU DOLL SAREE NI... TAK SEDONDON NGAN ANAK DARE CHUOLLS YA

TAPI SERIUS KATA gojes kemain heh

ni bini orang ka anak dara ni/.. kompius mak jemah.. hehehhe


maroon



mint green

navy blue

magenta

royal blue



teal  green




pilih betoi2 mana nak... nak semua pon buleh heh.. hehehhehee

Tuesday, 16 May 2017

KURTA UNTUK EN.ABANG

Youlssss nk carik set matchy2 tuk cik abg pn ade tau..
bukan mama ngn adik manis jek bule shopping ngn lami..
abg2 pn ade tau..so leh la beli kurta premium ni 
.
.
5 color menawan tok matchy matchy di hari raya nanti
available saiz

-- > dewasa 
-- > kids 
--> rompers


5 color .. all available 










amacam.. ok tak ?

mai pilih sebelum habisss ya

Monday, 15 May 2017

ADA YANG TAK TAU KE PAYUDARA TU APE ?

Apa Itu Payudara?
Payudara (Latin: mamma) adalah organ tubuh bagian atas dada dari spesies mamalia berjenis kelamin betina, termasuk manusia. 
Payudara merupakan salah satu aset terpenting bagi wanita. Penjagaan yang betul akan memastikan payudara kekal sihat dan cantik malah akan memberikan kesan ke atas bentuk tubuh wanita. Payudara 

Menyusui
Fungsi utama payudara ialah untuk menyusui. Fungsi utama dari kelenjar susu adalah memberikan nutrisi dalam bentuk air susu bagi bayi. Proses pemberian air susu ini dinamakan menyusui. Meskipun kelenjar yang menghasilkan air susu juga terdapat pada lelaki, normalnya kelenjar susu tersebut tetap tidak berkembang sempurna.

Peranan seksual
Payudara memegang peranan penting dalam kebiasaan seksual manusia. Payudara merupakan salah satu bahagian seks sekunder dan memegang peranan penting dalam daya tarik seksual pada pasangannya dan kesenangan individual. Payudara juga merupakan bahagian tubuh wanita yang paling lama dilihat oleh lawan jenisnya.

Payudara juga merupakan daya tarik seksual seorang wanita. Bila wanita memiliki payudara seksi dan indah, tentunya mereka akan bangga. Payudara juga menjadi daya tarik seksual lelaki yang melihat bentuknya (sex appeal). Maka, penting sekali untuk merawat keindahan payudara.

Penjagaan Payudara
Antara cara yang dapat dilakukan untuk menjaga payudara agar kekal sihat dan cantik:

--> Sebelum membeli pakaian dalam, ukur terlebih dahulu lingkaran dada anda untuk mendapatkan pakaian dalam yang selesa dipakai.
--> Lakukan urutan dengan teratur untuk meransang pertumbuhan payudara dan urat disekitarnya
--> Rajin bersenam untuk memastikan otaot dibahagian dada kekal sihat.
--> Memakai “push up bra” untuk menyokong dada agar nampak lebih cantik

--> Untuk penjagaan payudara secara alami, kami memperkenal produk B CONFIDENT  yang diformulasikan untuk membantu wanita mengekalkan kecantikkan dalaman dan luaran. 
bahan-bahan semula jadi menjadikan produk ini memberikan kesan secara alami dan tidak mendatangkan kesan sampingan kepada pengguna. Malah produk kami juga mendapat kelulusan dari pihak KKM yang pastinya selamat digunakan dan tidak memberikan kesan sampingan kepada pengguna.




B CONFIDENT - 10X Lebih Pantas Membesar dan Menganjalkan Payudara Berbanding Yang Lain!

Formula Baharu Dengan Teknologi NANO!


Kenapa Uollss Perlu Memilih B CONFIDENT?
✓10X lebih berkesan.

✓Menyerap dengan lebih sekata.

✓Serapan lebih pantas dengan teknologi NANO.

✓Melembab dan menegangkan MISS B lebih cepat.

✓Selamat digunakan dan melindungi kulit MISS B.

✓Bau yang harum.



2 Ramuan Utama B CONFIDENT Yang Akan Dapat Merialisasikan Impian Uolls ;)


SEA WEED
✓Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
✓Mencegah kanser.
✓Anti bakteria.
✓Mengurangkan selulit.
✓Memejalkan payudara dan punggung.



PUERARIA MIRIFICIA

✓Memperbesar payudara.
✓Mengencangkan payudara.
✓Mengangkat payudara.
✓Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
✓Menghilangkan kerut pada puting.
✓Membuat payudara lebih kenyal dan montok.
✓Menaikkan punggung yang jatuh.



HATI RUNSING MEMIKIRKAN BENTUK PAYUDARA YANG KECIL ,KENDUR ,
LEPER ??
TUKARKAN PAYUDARA ANDA KEPADA YANG LEBIH ANJAL,
LEBIH BESAR,LEBIH MONTOK,LEBIH ANGGUN DAN LEBIH SEKSI!!.

B Confident ialah produk yang berfungsi untuk mengembalikan keanjalan 
payudara wanita.Tak payah nak cocok-cocok,tak payah nak makan pil,kos murah
 dan selamat!!!!

SUAMI HAPPY,SUAMI GERAM,HUBUNGAN PALING MERIAH,
SUAMI SUKA,SUAMI BAHAGIA dengan adanya B Confident!!!. 


016 6810844
016 6810844
016 6810844



REZEKI KAMI SEKELUARGA

ALHAMDULILLAH.. ini rezeki kami....
.
.
.
.

Alhamdulillah semalam kan cuti, jadi dapatlah kami anak branak shopping raya untuk kami 3 beranak. Ha laaaa senang shopping awai awai... 

RM12,500 jugak lah habis, 
manadak nya baju kami laki bini JM jaa, tak main la besa² punya brand. Tu pun kira cikai la kannn
Sorang 4 pasang, dah rupa retis da 
campur anak lagi tempah khas jugak sebab nak sama design, dekat Baju je dah 7k 😂

.
Lepastu beli pulak kasut. besa ja, Jimmy Choo ja pun. Seben pulak mengada2 nak ike ike..
ehhh ehhh.. silap Onitsuka, layankan ajee,🙄🙄🙄ambik la 3 pasang..
.
.
Nampak pulak cincin maihh, amik la yg murah2 tu, 2k ja pun, sekali sekala reward diri kan. Lepaih tu kami pun jalan la lagi..
.
.
.
.
Tengah syok jalan2 tu kan tetiba tersadung gedebukk langgaq dinding ,  harey terkejut teperanjat aku macam kena sawan, 
.
.
.
rupanya terjatuh katey!
Ceh? Laa mimpi ja kaaa.. shopping sakan tadi ..... ingatkan betoi....
😂😂😂

.
gurau2 ja korang... jangan mare pulaks.,.. hehehehehee
 #copyandpaste 😂
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...