Friday, 11 August 2017

POOJA SAREE DOLL


Assalamualaikum loversss.. tak lama lagi raya haji dah. chuolss dah ade ke belum baju letups ni

raya puasa lepas tak dan nak melaram ngan baju saree letups ni. raya haji kali ni make sure dan mestidapatkan 2-3pasang terus tau !!
.
ok jom tengok color apa yang ade 


grey

maroon & black


navy blue

purple


royal blue & soft pink



soft brown & navy blue


soft yellow



ok boleh check sizing ya



nak lebih info. mai la risik ngan mas. stok setiap masa jalan dan berkurang. make sure check dulu masih available ke idak ye..

apa lagi save cepat no mas ni

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844



Thursday, 3 August 2017

PERFUME BY DIANZ



DAH TAU KE BELUM APA BONDE NYA NII


ni mas story sikit deh... baru semalam di lancarkan. so tau je lah yang berebut nak dapatkan perfure yang satu satunya keluaran dianz ni berapa ramai. paling mengejutkan. ini adalah keluaran pertama dan terakhir !!!!
jadi, jadiii korang peminat barangan keluaran dianz. wajib ada sebagai koleksi peribadi tau.. 
bau buah chuolss , memag rasa nak makan makan aje lah. dah semboq semboq kat badan. korang jangan kata hasben korang dah makan korang lak. hehehehhehe
ni serius tau !
TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA 
paling exclusive untuk dianz lover


4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘

1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara 
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !

2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit

3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘

4. MURAH DAN MAMPU MILIK 
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi . 
rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .


korang, jangan lepaskan peluang tau.. ni pon da beratoq panjang dah ni. alhamdulillah. . jom tambah koleksi. belilah satu dulu. rasa macam tak cukup 1 . ambik terus 10 botol tau. tahan lama. bukan apa.. susah tau nak dapatkan perfume wangi buah ni.. 

nak dapatkan camne. jangan susah susah. wassap aje deh
semboq sikit sure cik abang jeling manja 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Tuesday, 1 August 2017

BAHAN UTAMA BCONFIDENT PEMONTOK ASET


Assalamualaikum happy day chuollssss.. selamat sejahtera. semalam mas kena serang bertubi-tubi. lepas sorang, sorang lagi, sorang lagi dan lagi.. eh korang ni macam berjanji pulak dah. ehehhehehee

mana tak nye, semalam non stop order bconfident tak henti. alhamdulillah... makin ramai akan kesedaran untuk menjaga aset lebih-lebih lagi yang bergelar isteri / wife

paling best tu en hasben yang surveykan untuk wife die
i is pulak yang segan. aleh2 mintak wife die sendiri yang deal ngan mas then hasben bayooo aje
heheheh

better cam tu ye.. cik abang baya kan aje.. hak nak tanya itu ini biarlah isteri yang tanya. jadi kami antara orang pompuan takdelah segan sangat. hehehehe
.
.
paling ramai nau yang tanya
apa bahan b confident ni ??? hakak pong. sebelum wassap tak baca dulu ka ?
kadang2 custemer ni da tau tapi nak uji seller tu . betul seller ke atau scamer. betul die jual bconfident ni ka. try tanye soklan simple. bahan apa. kalau sampai sehari dua tak reply lagi tu.. pls carik seller lain.. ehhehehe




ok, ni ye bahan utama yang terdapat pada bconfident. bahan semula jadi khas untuk memantapkan payudara awak . bagi suami always geramzz geramzz gittew !

B Confident menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi, seperti Pueraria Mirifica dan Rumpai Laut (seaweed).

Menurut pakar dermatologi, Pueraria Mirifica mampu :

Membesarkan payudara.
Mengencangkan payudara.
Mengangkat payudara.
Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
Menghilangkan kerut pada puting.
Membuat payudara lebih kenyal dan kemas.
Menaikkan punggung yang jatuh.
Pueraria Mirifica


Dr Pakar mengatakan Rumpai Laut mampu :

Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
Mencegah kanser.
Anti bakteria.
Mengurangkan selulit.
Memejalkan payudara dan punggung.

sapa boleh pakai bconfident ni ? 

semua wanita termasuk yang belum kawen yang dah kawen lagi wajib pakai. mom to be, mengandung, berpantang , bf baby... semua digalakkan. 


B Confident dirumus khas dengan Teknologi Nano dan mampu memberikan kesan yang lebih efektif, cepat dan menyerap lebih sekata berbanding yang lain. Ianya Produk PERTAMA di Malaysia yang menggunakan kaedah Nano Technology dengan kesan penyerapan yang maksima dan terbukti kesan yang 10 kali lebih cepat!

Dengan formula ini, ia dapat membantu anda yang mempunyai masalah payudara dan punggung londeh, kecil dan puting tenggelam dengan mengangkat, menganjalkan dan membentuk payudara dan punggung secara semulajadi dan cantik. Ia juga bertindak sebagai anti-kendur dan mencerahkan puting payudara.

Kelebihan-Kelebihan 'B Confident' :

- Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
- Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan - anak dan lanjut usia
- Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
- Mencerahkan dan meratakan kulit payudara dan menghilangkan kedutan
- Menyeimbangkan saiz payudara
- Membesarkan payudara yang kecil (faktor keturunan)
- Melembutkan kulit payudara dan punggung
- Mengeluarkan puting yang tenggelam
- Menghilangkan kerut pada puting
- Mencerahkan puting yang gelap (puting pink)
- Menaikkan punggung yang jatuh


dah tahu ??? excited nak cuba.. apa lagi terus ja wassap hakak 
pinang bconfident untuk aset yang menawan !


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Monday, 31 July 2017

AKIBAT PANAU. ORANG EJEK PETA DUNIA .

Assalamualaikum . happy gud morning all.. hi silent reader. mai lah komen. nak tau jugak awak sape.. ehhehe
tau tau je wassap nak no acc. eh awak niiiii 
tanjat tau !
.
.
masa raya ni tengok anak orang cecomel ja. kulit halus mulus bak sutera. tingat zaman kecik mas. muka da macam peta dunia. takde pon gamabr comel. langsung takde. mase tu umo sekolah rendah. dan takkan pernah lupa. 
semua orang cecomel. mas idak. muka penuh panau. paling teruk sampai berdarah. sedih tau. lagi sedih bila orang dok kata dok ejek. keadaan ni berlarutan sampai lah ke sekolah menengah. eh time sekolah menengah ni tau tau je la. terasa diri hot. time cinta monyet . i is dak eh. sebba sedar keadaan diri. huhuuuuu
.
nak hilangkan panau tu ya allah azab betul. bukan my parents jaga tak betul. kalau tak betul semua 7 adik beradik kena panau. tapi tak tau la dah nasib diri kot. allah uji.
.
tak tau bila hilang. sebab makin besar makin tau nak melawa kot. tapi panau tu still ade. just boleh nak cover jer
.
tapi sekrang. senang nye lah nak hilangkan panau. serius kalau buat tak tau je boleh berdarah like me dulu mase kecik. eh sanggup ke korang nak muka badan berpanau ?? malu lah

dah tu tak nak ke ubati / rawat. sekarang ni korang sapu je ngan cream herbal blend shaklee pastu makan antibiotik shaklee bagi terus hilang lenyap. GONE ! say bye bye don ever come back.

sure hensem lawa dah korang tau. tak menyakitkan. 
kalau nak yang traditional punya. taknak keluarkan kos. nak jimat. korang tonyoh gosok kaw2 punya kat kawasan panau tu ngan tembakau rokok. sure leleh air mata. yang tu tak pasti bape lama boleh hilang. mas rase baru sekali sessi kornag dah tak sanggup tok sessi kedua. sebab azab !

.
i know lah sebab pipi yang gebus ni penah kene tonyoh tau ! hidung yang tak bape nak mancung ni pon sama. tu la sport paling teruk time tu
kini dah selamat. PANAU ??? mana de dah.. ehehehehhee

.
.
dulu kalau kene ejek muka peta dah tak heran even sakit tuh disini. sekarang nak puji sikit la, dah lawa kit la... hahahhahahaa
mekaseh die yang sudi terime cheq as wife. dulu mas sekolah mesti die pon ade ejek cheq jugak tapi tak penah nak gtau. 

korang ade masalah panau. cepat2 take action. takkan nak simpan peta malaysia pulak kat badan ? 

nak tau ke camne rupa cream herbal blend ngan antibiotik tu. ni mas sharekan.


ni cream herbal blend tu ye. pakai 1 tiub ni sorang boleh tahan ber bulan - bulan lamanya. 6-7bulan ade lah... 


ni pulak antibiotik shaklee.. garlic  nama nye. makan ni hari2 boleh bagi muka lawa. kulit lawa. eh ehhh suka plak



so dah tau kan. mana yang perlu amik untuk masalah kulit panau ni. nak hilangkan cepat amik ni secara consistent. mas dah bagi cara mudah senang dan tak menyakitkan. cuma korang sediakan fulus ja. peh tu jaga lah kebersihan diri. jangan bagi panau tu hinggap lagi

korang tak jaga diri, panau tumbuh lagi, jangan dok salahkan orang lain. tengok cermin korang betul jaga ka  idak

dah faham. boleh lah wassap mas untuk pembelian ye



016 681 0844

016 681 0844

016 681 0844

Sunday, 30 July 2017

BUDAK SEKOLAH DAH TERBUKAK MATA NAK JAGA ASET. AWAK BAKAL ISTERI DAN ISTERI ORANG NI. APA CER ?

Assalamualaikum. happy day chuoolss... ok hari ni mas nak tanya soklan cepuemas buat awak. terutama awak seorang wanita dan suami ehhehehe.. lain macam je kan... errrr
bace lah sampai habis. 
.
sebelum tu. naks ya hai kat silent reader. tq atas jasa baik awak.. hehehe
ok back pada soklan tadi... ni soklannya
maaf ya agak sensetif sikit.
malu nak tanya sebenarnya tapiii... ku redah jugak. 
eh banyak songeh plak. bila nak bagi soklan ni kan. ehhehe
.
ok.. maaf ya, betul ka, aset wanita (breast) memainkan peranan penting. bukan apa, (cehhhh nak cover..ehhehe) 
mas tak kesah if yang membeli bconfident pemontok aset tu awak yang dah berkerjaya, dah kawen dah bertunang. tapi lately majoriti my customer budak sekolah umor belasan tahun. rezeki kan tak kan nak tolak. cuma mas curious la. what awak baru budak sekolah kot. banyak nye belanja sekolah sampai nak beli mende alah ni. lagi for what ? nak bagis ape tergoda? boy friend? pakwe atau balaksss.. eh zaman skang ni ade lagi ke panggil balakss.. ehhehe

ok itu lah soklannya. hah apa lagi jawab lah...ehheheheheee
ade ke yang tak tau bconfident tu apa..?
.
bconfident tu camni bentuknya


hah camtu. sajalah mas amik yang hak kat tv punye. heheheheh

ia bertindak bagi membesarkan, mantapkan, upkan, tegangkan, boolatkan dan membentuk breast bagi lawa bagi cantik... besarkan mana yang kecik.. upkan mana yang dah kendur tu... 

kalau budak sekolah umur belasan tahun yang pakai. awak pakai untuk apa sayang ??? ok boleh aje nak beli. bukan tak beli tapi wajib jujur ngan soklan yang bakal akak bagi nanti tau.. jangan tipu2.. 

bukan apa. risau kalau tak cukup duit belanja ke makan. sanggup ikat perut semata mata nak melawa. eh budak zaman sekarang nih !

zaman akak dulu, dorang lagi suka kalau breast tu tak nampak tau sebab lagi aktif nak bersukan. nak jogging nak lari tak delah nampak. mata lelaki ni tau2 je lah. 

zaman da berubah. ni kes budak umo belasan tahun , yang positif nya. umo macam dorang ni dah terbukak minda nak cantikkan aset. awak yang bakal berkawen yang dah bersuami ni. tak nak tak action ke dari sekarang ???
jangan esok suami gurau kasar sikit awak dah sentap time tu baru nak carik no hp akak kan..ehhehehee.. 

sebelum en suami teguq, baik kite bertindak. lambat ke cepat tu belakang kire. kalau cepat tu rezeki awak lah. puas suami awak tau. awak keep menten jaga aset untuk die. mana yang lambat effect tu just keep teruskan jangan give up. atleast kite berusaha nak cantik untuk suami. nak suami sayang nak suami selalu ada. 
suami mana yang tak suka isteri lawa kan.
.
jika ade suami atau bakal suami yang baca ni. awak nak isteri lawa kan ?
apa lagi sponsor lah untuk die. 
eleh boleh caye ke ni. berkesan ke ?
itu up to you. niat tu kena betul . kalau ikhlas, betul nak isteri sentiasa hot like anak dare . zaman awak gilerkan die tu. dah takde lain selain die yang aku nak.
hadiahkan lah bconfident ni tok tersayang sure die senyum sampai telinga. awak pon dapat tempias nye tak gittew ???

.
nak ke mas sharekan feedback bconfident ni ? elehhh macam nak je tu.. ehheheheh
ye la ye la. mas sharekan ni... hehehehe













soooo... nak tengok ja ka ? ke nak alami sendiri ???
ok mas nak sharekan kelebihan bconfident ni pulak... sennag nak cerita kat hasben nanti kalau hasben tanye .. kan?

Kelebihan-Kelebihan 'B Confident' :

Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
Mencerahkan dan meratakan kulit payudara dan menghilangkan kedutan
Menyeimbangkan saiz payudara
Membesarkan payudara yang kecil (faktor keturunan)
Melembutkan kulit payudara dan punggung
Mengeluarkan puting yang tenggelam
Menghilangkan kerut pada puting
Mencerahkan puting yang gelap (puting pink)
Menaikkan punggung yang jatuh

Siapa yang patut gunakan 'B Confident'?

Jika anda mempunyai masalah payudara dan punggung yang kecil dan kendur, produk 'B Confident' ini sesuai digunakan tidak kira samada anda:
Gadis sunti
Wanita hamil
Wanita yang sudah berkahwin
Wanita yang menyusukan bayi
Wanita berusia 50 tahun keatas pun boleh guna


B Confident menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi, seperti Pueraria Mirifica dan Rumpai Laut (seaweed).


Menurut pakar dermatologi, Pueraria Mirifica mampu :
Membesarkan payudara.
Mengencangkan payudara.
Mengangkat payudara.
Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
Menghilangkan kerut pada puting.
Membuat payudara lebih kenyal dan kemas.
Menaikkan punggung yang jatuh.
Pueraria Mirifica

Dr Pakar mengatakan Rumpai Laut mampu :
Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
Mencegah kanser.
Anti bakteria.
Mengurangkan selulit.
Memejalkan payudara dan punggung.


acaner. clear tak ??? alhamdulillah bconfident ni selamat dan diperakui oleh KKM tau
jangan was was ye.. sapu dan urut lah dengan manja dan rileks sahaja,

pstt pssttt jom bagi suprise kat pasangan kite. dah tau kan bconfident tu apa ? jadi apa lagi wassap mas tau untuk pembelian. ehhehehe


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844 

Saturday, 29 July 2017

DESIGN BARU : MADHURI DOLL SAREE


 Assalamualaikum semua. happy good morning . tau kan tak lama je lagi raya haji pulak datang menjengah. 

yang menyambut hari raya haji macam raya puasa. celebrate besar-besar.. mesti nak ade baju raya baru kan ? takkan nak pakai baju raya puasa lagi. pusing2 pakai semula. kang ade yang tanye. kite nak berjimat its ok. tapi yang tanye tu apesal takde insurans hah ? bizibodi nau.
.
.
chuolss jangan susah hati sebab mas ade new design nak war war kan ni
design simple. tak motip corak cuma berkaki ja... bagi peminat simple but still hot ini sangat sesuai untuk awak. lagi lagi the best is . keluaran kali ni limited sangat jadi awak yang limited je lah yang berpeluang tau
.
eh tengok lah sendiri. serius hot cun
sesuai untuk anak dara , mak dare dan mom to be (mak yong)
sure super cun.






ape macam ? tergoda ke ? sweet kan.. hehehehehmas pon dah grab satu. korang camne pulak. takkan nak tengok orang lain pakai pulak. karang bernanah mata tu. naik meletop jantung... ehehhehehe
.
meh grab sorang satu tok adik beradik. pakai sedondon lain color pon melecun jugak.
dah pilih sesiap. terus ja wassap mas. check dulu ade lagi ka saiz ngan color yang chuolls nak tu. bukan pa.. kan dah kata limited. jadi paham2 la ye..

lambat habis jangan pujuk rayu hakak lagi

wassap segera tau

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Friday, 28 July 2017

RINDU NAK PREGGY . APA SUPPLEMET UNTUK PREGGY MOM ?

Assalamualaikum semua, selamat sejahtera. raya dah habis .. siri ketupat rendang dah  boleh closed rapat rapat..ehhehehe
.
sepanjang raya apa soklan paling hot meletop sanak saudare tanye kat korang? ingat tak? Mas, paling hot ermmm... "adik tok harith" 
yeahhhh rindu nak bau baby, rindu nak gomol2 baby..ehhehehe . harith pon dah 3 tahun. ehem ehem.. bila lagi ?? kalau biar soklan tu tergantung boleh dak ? ehhehe. biar allah yang terntukan. i is ikut ja flow allah dah aturkan. i is terima dengan hati yang terbuka. sapa tak mo anak kan kan kennsss ?
.
sebab rindu. rindu mase preggy di manjakan macam puteri. haruslah suami layan lebih 200% tau..ehhehehehe
mas nak share supplemet apa yang mas amik time preggy dulu dan kelebihannya.
sure bakal mamaa and apap teruja sangat kan. tapi jangan sampai lupa kesihatan juga. time preggy ni lah kene bekalkan all vitamin juga . ok jom jom kite check it da in. heheheh

Ni lahhh SET HAMIL SHAKLEE yang i is amik mase preggykan harith dulu. Kalau dberi rezeki mengandung anak seterusnya pun, Shaklee ialah pilihan pertama mas. Tak mo berpaling arah pada set mengandung lain. hehe insyallah. sebab kita dah rase dan alami sendiri.


Ramai yang tahu Vitamin Shaklee ni adalah vitamin semulajadi. Kalau dah semulajadi, ianya mudah diserap serta tiada kesan kimia berbahaya untuk jangka masa panjang kepada ibu dan bayi. Selain itu, penggunaan yang konsisten InshaAllah membantu untuk mengatasi pelbagai masalah kesihatan yang diamalkan oleh ibu yang sedang hamil. 



Fungsi setiap satu supplement dalam Set Hamil Shaklee

Antara vitamin yang ada dalam set mengandung Shaklee ialah :
  • Vitalea : sejenis multivitamin dan mineral lengkap yang juga mengandungi zat besi. Kebaikan set mengandung Shaklee ialah membantu masalah bacaan HB rendah yang boleh membawa kepada anemia di kalangan ibu mengandung. Jika HB sentiasa rendah mungkin boleh menyebabkan komplikasi ketika melahirkan bayi. Ibu-ibu yang mudah letih serta rasa hendak pitam elok amalkan vitalea dua biji sehari. 
  • B Complex : mencegah penyakit deabetes ketika hamil. Berperanan untuk menukarkan gula dalam makanan kepada tenaga. Juga mengandungi asid folik yang elok untuk perkembangan saraf bayi. Ibu-ibu hamil yang sentiasa tertekan dengan kerja rumah dan pejabat juga boleh ambil B Complex kerana ianya vitamin anti-stress.
  • Vitamin C : membantu menguatkan sistem immune badan.Ibu-ibu yang sedang hamil kena jaga kesihatan serta mencegah diri daripada dijangkiti penyakit. Kalau ibu hamil jatuh sakit, susah hendak mendapatkan ubat yang bersesuaian ketika hamil. Ianya juga membantu pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Vitamin C yang banyak juga menggalakkan pertumbuhan kolagen, membantu ibu hamil kekal cantik, mempunyai skin yang berseri serta tidak kusam semasa mengandung.
  • Ostematrix : membantu mengatasi masalah sakit-sakit otot, pinggang serta sengal-sengal badan ketika hamil. Masalah buasir serta sembelit ketika hamil juga dapat diatasi dengan mengamalkan Ostematrix sebelum tidur. Ostematrix ini ialah bekalan kaslium dengan vitamin D yang membantu juga ibu-ibu untuk tidur lena dan berkualiti sepanjang malam supaya kekal segar keesokan harinya. Selain itu, jika mengalami msalah tekanan darah tinggi atau rendah, Ostematrix dapat membantu untuk mencegah masalah ini berulang.
  • ESP : membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel otot dan tulang bayi. Ianya juga membantu mengawal paras kolesterol ibu-ibu hamil. Paras G.I yang rendah sesuai diamalkn oleh ibu hamil diabetes kerana memberikan rasa kenyang yang lebih lama serta membekalkan tenaga berpanjangan untuk ibu-ibu.
  • Omega Guard  :penting untuk perkembangan sel-sel otak bayi. Dengan amalkan Omega Guard setiap hari berat ibu hamil dapat dikawal. Kepada ibu-ibu yang menaglami peningkatan berat badan secara mendadak boleh cuba amalkan Omega Guard bermula dari trimester kedua bagi membantu mengawal berat badan.
doakan lah ade rezeki. ehhehehehee... tak kesah gurl ke boy asalkan mom n baby sihat. mas ade gen twins. agak2 ade rezeki tak nak dapat twins.. ??? 
pehtu, first delivery by czer.. harap 2nd ni dapat lah normal.. chuolss yang baik hati . pls doakan yang baik2 ye... tau kan doa ibu mengandung ni  mustajab... doakan mas dapat twins jugak.. ehhehehehe. muah xoxo

nak dapat set preggy ni. boleh je direct terus wassap mas ye... alaaa nak risik dulu pon tak. dah ok baru lah dipinang terus. 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Thursday, 27 July 2017

AWAK BAKAL BERTUNANG / NIKAH TAPI.....

BAKAL BERTUNANG
.
.
Planning nak bertunang hujung bulan ni tapi baju pon belum ada. stress memikirkannya.. Tak tau apa yang sesuai untuk baju tunang.
.
ok mas nak share idea ni... tengok ni lawa sweet comey dak ?
nak sesweet secomey ini.. mestilah dapatkan baju #SAREE_DOLL kami.
eh serius harga murah tau dari upah hanta tailor !
jangan tanjat pulok..heheheh



ok camne.. dah lege kan ??? tapi jangan la senyum senyum sendiri dulu... ehhehehe
meh meh wassap mas, check your size n nak color apa... nak color soft lain pon ada. nak color terang / gelap pon ade... apa lagi wassap je mas tau

nak design lain pon ade.. sebab kami ade new design dah. so jangan stress dan stuck dah !
harga insyallah berbaloi untuk hari terindah awak ni

pssttt psstttt.
jangan lengah lenggah tau sebab takut habis pulak color yang berkenan kat hati tu.. lelagi yang color soft cenggini. memang sesuai sangat buat majlis tunang atau nikah. paling menakutkan. color cenggini cepat je habissss !
.
dah la nampak sopan. dalam sopan tu ade gojes pulak. meletop kalau kauuu 😘😘😘
.
.
fast respone. wassap aje ke :

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...