Tuesday, 7 April 2015

WATER PITCHER DI ASRAMA

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)


Harini mas nak sharekan pengguna Water pitcher di asrama.... Mas pon dulu-dulu tinggal kat asrama jugak... So tau lah keadaan air untuk minum tu macam mana... Nak dapat air sedap bersih..?? susah la.. ramai beli mineral water je...



tapi sekarang dengan ade nya water pitcher dari shaklee ni.. Senang senang je boleh dapat air bersih dan sedap..!


malah sihat juga... Air yang tak bersih dan berbau memang lah terpakse tutup hing nak telan.. kadang-kadang tu naik kembang tekak...

Ni mas nak sharekan... Senang mudah, tak perlu elektrik, tak perlu nak pasang pasang dan boleh di bawa ke mana sahaja... 



Tak perlu elektrik pon boleh dapat air yang sedap bersih dan putih...! 

Berminat nak sediakan water pitcher tak kira kat mana.. rumah, asrama... mari dapatkan segera ye...



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...