Wednesday, 1 April 2015

PROMO SEPANJANG APRIL 2015

Assalamualaikum semua... Welcome April yang manis yang suweet yang gorgess yang cantik..!

Hopefully bulan ni suweet dan cantik la kite yeee... Ok Here mas nak war-warkan PROMO sepanjang April 2015 ni... Sungguh banyakkkk, buat mas sendiri tak tido malam dok tenung promo ni..


Vitalea for kids datang lagi...!! BELI 3 dapat 4..!

Mungkin sebab product baru upgrade, so shaklee nak kasi semua rasa, mana yang melepas tak dapat belikan tok anak-anak... boleh beli lagi atau repeat order lagi... 





GLA SHAKLEE.. BELI 6 DAPAT 7

Special bagi yang nak kulit cantik, planning for pregnant, PMS, masalah period tak terator, Ehhh..! baca lah manfaat utama pengambilan GLA Shaklee tu.. ehheehhe






LECITHIN , BELI 6 DAPAT 7

Haaa... yang ni best..! Pernah Out Of Stock Lecithin ni utnuk beberapa bulan.. Sebab promo lah.. ramai sangat yang nak kurus.. heheheheee

Selain kurus ia jugak baik untuk otak dan salur darah...Kalo agak2 awak ni pengemar makanan berat, pengemar makanan manis dan fast foof atau nak kurus dan sedang berdiet.. nah lecithin sangat membantu...





CINCH CHOC & CINCH LATTE : BELI 6 DAPAT 7

Kepada yang sedang berdiet.. Nah cinch ni khas untuk awak... ada 3 perasa tapi promo ni shaklee bagi 2 perasa je untuk harga murah.. ehheheee... So, pengemar cinch latte dan choc ni lah masa anda nak berhabis diet..!

Sedap tau dan memang boleh kurus PLUS badan pon tak meneglebeh after kurus.. memang sesuai sangat lah untuk mereka yang nak kurus.. Fit dan kurus buka mengelebeh dan kurus yeee...

sesuai untuk lelaki dan wanita







DTX SHAKLEE :  BELI 3 DAPAT 4

DTX ni meransang untuk menjaga hati... Masalah yang berkait hati lah tapi bukat sakit hati yang dok kecewe tu yeee.. AHhhh.. kena paham konsep tu... hehehehe

Untuk badan yang berangin, maksudnya dalam badan banyak angin, selalu sendawa, perut tak selesa, biasanya yang beli ibu mengandung, yang selalu perut kembung masuk angin


Bersihkan hati dengan DTX Complex
Sumber: Mommy Lyna Noh

Hati adalah organ terbesar dalam tubuh manusia yang dikenali sebagai ‘pusat industri pemprosesan’. Hati adalah organ unik yang mampu membina dirinya sendiri. Oleh itu organ hati boleh didermakan sebahagiannya, kerana ia mampu memperbaiki dan membina organnya semula.

Antara fungsi hati adalah:
----------------------------------
-->Merembeskan cecair hempedu untuk pencernaan lemak
-->Bertindak sebagai ‘penapis’ dan ejen detoksifikasi.
-->Mengawal paras gula dalam darah.
-->Penting untuk metabolisma lemak.



sekali promo bulan ni 6 product teros ye.. sangat lah untunggg.. murah tau.. Siapa yang nk berjimat.. hahhh ni lah masanya.. sesuai sangat dan saya suka anda berjimat tapi menguntungkan..!!!



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...