Thursday, 16 April 2015

SUPPLEMENT PENTING UNTUK BERPUASA

Haiii semuaaaa...!

Hari ni day -3, inysllah berpuasa dengan jayanya... 2hari lepas berjaya puasa dengan minum ESP dan sekeping roti ja.. Tenaga masih ada walau Fully direct BF kan harith... Mujur lah die kurang meragam.. Macam tau2 je mama die takde banyak tenaga sangat..

Tapi hari ni sadis sikit.. Tak bangun sahur.. So that perut tak berisi.. Moga dipermudahkan..
Suap anak makan, anak takmo makan... Mama yang telan air liuqqq...! huaaahuaaa...

KENAPA ESP MEMBANTU UNTUK AMALAN BERPUASA.. lebih-lebih lagi untuk moms yang BF baby...




ESP pilihan tepat untuk semua individu
ESP zero fat, zero cholestrol dan yang penting ia rendah GI (Indeks Glisemik). Maksudnya glukos dibebaskan perlahan2 ke dalam darah. kalau minum ESP memang akan bertenaga tanpa menyebabkan kadar gula naik.

Kita wajib amik protin dalam diet harian, sebab badan tak boleh nak hasilkan asid amino yang diperlukan, maka ESP pilihan yang tepat. Sehari amik 3 sudu besar pun tak jadi isu berlebihan sebab 3sudu besar bersamaan 14gram protin.

14gram tu kalau nak diikutkan tak cukup nak memenuhi keperluan protein harian kita, jadi kita tetap perlukan protein dari sumber makanan lain.

Cuma kita disyorkan mengambil suplemen protin berasaskan non-gmo SOYA yang BERKUALITI untuk dapat kulit yang PEJAL dan LICIN

Biasa dengar ESP ni MAHAL... Macam yang mas slalu gitau ESP ni memang PRODUK TERLARIS kami..walaupun memula rasa macam mahal, tapi dengan kualiti yang setanding, memang tak mahal pun.. Malah, rasa lebih murah berbanding protein soya lain sebab tin nya punyalah besar tak percaya cubalah beli.


 5 SEBAB utama saya  perlu minum ESP setiap hari:
>> ESP menjadikan kulit cantik, halus,gebu,berseri, anjal
>>ESP membantu menghilangkan parut jerawat di muka
>>ESP memberi tenaga berpanjangan menjadikan badan sihat, kurang letih,
>>ESP suplemen asas utk badan sihat, langsing,awet muda 
>>ESP suplemen asas utk Tambah production susu badan


Ini resepi cara2 bancuh ESP yang anda boleh pilih dan try :
  • ESP + Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana ESP
  • ESP + Ribena
  • ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • dan banyak lagi!



1hari segelas cukup untuk diet seharian dan membekal tenaga yang optimum.. ANDA mesti cuba harini dan hubungi saya untuk maklumat lanjut...



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...