Thursday, 23 April 2015

TESTIMONI VIVIX : SUN BURN / TOMPOK HITAM MAKIN PUDAR

Haluuu haluuuu.. Update lagi dengan Testimoni baru... Biasa mas akan dapat soalan, Boleh ke supplement vivix hilangkan tompok hitam kat muka ni... So ini jawapan untuk awak tu ye....


Sun Burn /  brown spot became lighter significantly after 14-day vivix detox

Ok, Biasa terjadi lepas picit jerawat tu... kan..?? Timbul la atau terjadi kesan hitam-hitam kat muka ATAU 
tetibe aje ade...! Tak suka nyaaa.. Membuatkan daku tak cantik sebab ade tompok hitam ni haaa...!!


Mas ada jalan penyelesaiannya...!! Hanya 14hari dah nampak kesan... Lihatlah sendiri tu... YOU ALL tak kan percaya selagi tak cuba sendiri.. Dan for sure sangat teruja dengan hasilnya...

Nak cantik... ? Senang aje.. VIVIX di yakini selamat sebab ia dari bahan natural tau.. So, dont worry kesan lepas stop amik vivix ni... After dah dapat kulit cantik yang di idamkan.. If nak stop pon boleh.. hihihi.. no worries..!

Eh kenapa i plak yang over excited ni... ehhehehe



Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...