Thursday, 27 April 2017

MESB KECIK TAK KAN NAK BIAR JER

TAK KAN TAK ADA USAHA LANGSUNG UNTUK SUAMI ?? 
.
.
"Breast ina xkecik xbesar, yg sdng2 aje. Tp sjk ank da 3 ni, terasa lembik sngt, pki bra rase kosong, bila baring breast meleret ke tepi. Husband siap ckp, breast ina da boleh selak ke belakang..

 Tu gurau ke perli tu?😰😰😰 Ina cari alternative, skrg smua da modern, apply serum bconfident je, twice a day.. Slps mndi pg n sblm tdo mlm. 
Hasilnya? Alhmdulillah kembali padu."


eh bukan je nasik lemak naik mengunung... aummm

malah strech mark kat pungung pon makin lesap... bagusss bc onfident nih





Whatsapp mas untuk harga diskaun ..


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844





SEBAB2 PAYUDARA KENDUR ATAU KURANG MENARIK

Nak baiki mesb yang kendur memang ada... sapu aje ngan #bconfident ni... beresss ! selesai.. 
tapi perlu lah amik tau jugak penyebab PAYUDARA JADI  KENDUR ATAU KURANG MENARIK πŸ˜žπŸ˜ž 
Jom cikedut : 

✔️pemakaian bra yg tidak sesuai
✔️diet yg terlalu ketat
✔️faktor usia 

✔️merokok atau mengamalkan gaya hidup yg tidak sihat 
✔️wanita yg menyusukan anak atau bersalin
✔️postur tubuh yg tidak betul (cara duduk yg tidak betul)




.
ok dah tau kan... so mana yang boleh elak tu elak la ye... sementara tu usahalah miliki payudara yang cantik bab anak daraq kembali...
tapi jika masa awak anak dare mesb kecik, rata like papan... MESTI CUBA B CONFIDENT Tau  !!
.
.
Ni mas sharekan rahsia payudara kekal cantik dan menawan mcm anak dara? 
cuma perlu amalkan #BCONFIDENT sehari 2 kali anda dh dapat aset idaman anda. Tak perlu suntikan mahal2 utk kekalkan payudara cantik. Jom cuba #bconfident πŸ˜omer mas seawal 2minggu lebih dah rase mesb nyut2, sakit ala2 bengkak nak datang bulan tau....
.
senang kan...eh majoriti cust seawal 2minggu lebih dah rase mesb tu dah nyut2.. siap ngadu kat mas sakit la mas kalo tersentuh dek cik abg... hehehhee
ala mas pon takleh wat ape.. tu effect positif tau... 
ade yang bengkak ala2 nak datang bulan pon ade.... umo bukan anak dara nak rase camtu... dah 40an tau...hehehehee
.
special tips ni mas share hanya kat cust mas sahaja tau.. special sangat2
.
Meh wassap mas kita sembang2 dan share masalah.. mana tau boleh kasi settle..  jangan lah pulak share masalah rumah tangga  ngan mas udah... !!
tapiii insyallah dengan penggunaan bconfident ni dapat mengeratkan hubungan keluarga.. sape tak suka kan... 
.

016-681 0844
016-681 0844
016-681 0844
.
#bconfident
#pemontok_aset





016-681 0844
016-681 0844
016-681 0844


#bcteammas

Wednesday, 26 April 2017

SEGMEN I AM BLOGLISTED BY MRS PIP

Otak blank.. takde idea.,... 
so, mas nak kecopi ngan kawan2 dengan join segmen dan give away dari kawan2 blogger semua.. insyallah mana yang senang mas join.. 
.
ini nampak senang .. ape lagi jom lah join.. ade rezeki masuk dalam bloglist ekekkekeee




****************************

syarat penyertaan sangat mudah, cuma perlu

- follow blog www.sukasukasurirumah.blogspot.com

- follow Google+ Mrs Pip

- buat entry bertajuk Segmen 'I AM BLOGLISTED BY MRS PIP', copy banner ke dalam entry anda, dan backlink kan ke blog Mrs Pip semula

- dan paling penting, jangan lupa tinggalkan entry link anda di bahagian komen

****************************

SPECIAL TREAT UNTUK AWAK NAK GUGATKAN IMAN SUAMI


Assalamualaikum semua.... hai apa habaq korang semua nih... ???
lama dah tah hapdate belog... bz kit ngan anak anak buah 


ok mas nak war warkan nih... akak adik semua, yang beli b confident ngan mas atau my team #bcteammas perpeluang dapat special gift lipstick morhpe ni... eh pat pat siku lipat sape cepat die punye tau....

kami bukan je nak akak adik jaga aset malah nak akak adik semua totally jaga penampilan.. ecehcehhhh pandai cakap je mas ni kan... ehhehehe
.
eh seriusss ni... 
mas akan tukar2 la special gift ni bagi korang kumpul barang make up..hehehe
ok tok bulan ni lipstik ni masih ade ye... kalo habis nanti mas tukar lain plak.. ape die tu tak tau lagi lah


ni antara color yang seksi mampu mengugat iman suami korang... dan bconfident buat suami akak adik semua dok terbayang2 aje... 
.
mogaaa memberi kebaikan dalam rumah tangga akak adik semua dan bahgia till jannah
.
cerita bab till jannah ni... akak adik semua sapu lah bconfident ni manja2 je kat mesb tu.. sure cik abang sayang #till_jannah.. ehheheee
ini serius tau.. pls amik berat....
.
.
mana boleh dapatkan ni mas ? ala susah2 akak ni.. wassap je mas... ehhehe
ni ye nom nye..
.
.
016 6810844
016 6810844
016 6810844

Monday, 17 April 2017

SELULIT KE SUSUR JALAN ???





Ntahlah. Akak kalau tenguk selulit kat MesB ni, 
kekadang terfikir, "Ehhhh ni kulit breast ke susur jalan malaysia 80an dulu. Keee jalan baru tok nenek nak tarah ?" Hahaha.

Tu lahh nasib pompuan ni. Dulu bercinta pastu berkahwin,
Mase tu masing-masing cun melecun.. hothotchicken like that.
pastu kami pasang la angan-angan nak anak 3.
.


So, kau fikir kulit MesB yang bersusur aur ni sebab apa? Sebab demi angan-angan dengan abang akak. 
sekejap bengkak sekejap surut. ermmmm
.
Tu diaaa.
Tapi tu lah. Orang lelaki ni bukannya faham kita berkorban ASET demi angan-angan masa mula kawin. 
Mulut cik abang asyik perli-perli manja jerrr. Siap acah-acah nak ngorat adik single kat kaunter supermarket.
.
EHH DA LUPA KE CIK ABANG SAYANG 
.
Namun, akak belom givap.
Demi cinta #TillJannah, akak akan halang cik abang dari terus mengorat adik cashier kat kaunter.
.
So.
Akak sekarang NI pagi petang dok sapu B CONFIDENT kat area MESB demi misi TillJannah akak.
.
Adik-adik yang BELUM KAWEN, baru anak satu dua, korang dah boleh mula ORDER serum dengan akak yang ohsem gebu manis ini. pastu setart la sapu ye
.
Nanti kita boleh buka persatuan #GengsapusapuTERUSANJAL 
.
.
PM akak di no wasap 016-6810844. 
.
.
RAHSIA kita ni --> #GengsapusapuTERUSANJAL 
JGN sampai menjadi cik abang ngorat adik single kaunter supermerkit tu
.
HARU DUNIA KANG
.
.









Friday, 14 April 2017

RAHSIA KURUS SEBELUM RAYA

Assalamualaikum semua.. hi u ol... 

sape raya ni nak selim melim after kembang semangkuk macam di pam-pam ni ha.. adududududdd
takut baju raya tak muat kauuu !!!
.

beli baju saiz M.. tak sedor diri badan saiz xxl... acah-acah boleh kurus ker ??
jom la kite try 

.
Antara makanan yang dapat membantu menurunkan berat badan :
.
.

☑ Telur
☑ Yogurt
☑ Oat
☑ Minyak zaitun
☑ Green apple plus

Hari2 makan ini ye sayang2 sekaliannn.. heheheheh
agak2 boleh tercapai ke impian tu...
.
.
ok2.. mas share lah rahsia nye ni..



Ni haaa... sejak2 ni rase slim melim sebab try  green apple ni... 

bukan soya bukan tenusu... kalo yang seangkatan dengan itu sure lah tekak ni tak dapat nak masuk...

tapi green apple ni rasenya masam2 manis... dengan laju sepantas takl sampai seminit habis dari pandangan....

so, dah tau la camne rasenye ???? ehhehehhehe
.
sedappppp weiiii !!!
bebaloi la kalo kurus dapat minum sedap cenggini...
.
lepas minum apple green ni... bukan maksud asik nak ke toilet sakit perut memulas2 tau... die rileks2 ja... hehehehhe tapi senang gile la nak membaunag tuh...
takyah la nak berejam dok bertapa...
.
.
yang da kurus tu takyah la nak menyibok... khas bagi u ol yang nak lost weight... lelagi target raya ni nak merecik habissss....!!!
.
yang perut buncit lepas bersalin, czer tak pakai bengkung pon boleh minum... anak dare nak hot pon boleh... 

Nak mas bantu u ol untuk dapatkan berat badan ideal tanpa perlu diet yang ketat?


Whatsapp segera ke +6016 6810844


✔ Free postage
✔ Free shaker
✔ Free vvip gift (TERHAD )
.
.


banyakkkkk nye free gift ,, yang penting selamat, lulus kkm dan KURUSSS !!!
nak tau rahsia kurus ku... 
apple green aje.. haaaa gitutu

Thursday, 13 April 2017

MAS NAK BAGI SAMPUL RAYA

Assalamualaikum... Hi semua... 
hari ni excited sebab first time mas nak wat sampul raya dan nak bagi to all my customers... insyallah by next month siap.. so, sesape shopping ngan mas atau #bcteammas sure akan dapat sampul raya from us.. 
.
LIMITED SANGAT.. mas wat sikit ja... hahhaha.. siap nanti, sape order mas bagi terus na
.
.
u ols suka tak mas nak bagi sampul raya ni...
kalo suka mai la shopping ngan mas n our team... 
.
syaratnya dengan pembelian 2botol BCONFIDENT FREE 1
terus dapat #sampulraya dari #bcteammas tau
eh ni special free gift setahun hanya sekali aje !
tu yang limited sangat !!
.
Ok dah siap nanti mas up pic na... 
.
tunggguuuuuu 

.

Wednesday, 12 April 2017

KENAPA ASET PERLU MENAWAN ?

SENJATA RAHSIA SEORANG WANITA!
.

Ni mas tak tau.. mungkin ramai yang belum sedar atau dah tau tapi buat buat tak tau.. tak nak amik tau... U OL punye aset tu.. adalah senjata utk sang suami tau.. eh bukan cik bunga ja senjata u ol tau... heheheh

ni yang nak cite.. Mase baru2 kawen, boleh la buat tak tau sebab mungkin takde nampak effect kot.. kalo kenduq pon takde ketara sangat...

TAPI lepas ja bersalin.. menyusukan baby plak tu... 2tahun.. Mesb jadi kenduq.. jatuh menjunam... mase ni nak tanye mak pon malu.. dulu2 mak buat ape ye tok bagi up semula... mak makan ape ye.. silap haribulan mak makan jamu je.. pastu xd dah la buat apa... ermmm...
.
nak ikut jejak langkah mak ke.,? nak ignore jer ?
jangan sampai en suami dok jeling aset orang  lain.. haru biru la donia u ols... tak nak kan ???

Ok JOM BERTINDAK !!!
bukan senang nak bagi up semula.. lelagi after bertahun u ols biarkan gitu ja tanpa perhatian macam u ol manjakan muka u ols...Takpe, atleast kita ade tindakan untuk upkan semula aset kite ni ha...
.
mudah ja... hanya sapu dan urut,,, dan tips tambahan kena lah wassap mas sendiri na... ehhehehe
biasenya mas akan inform selepas pembelian...kehkehekhehheeee
.

"B.C.O.N.F.I.D.E.N.T NI memang superb!. Nampak perubahan.
Tegang gilerr. Now rasa confident sangat"
.
Dengan BCONFIDENT NI, semakin hari semakin mengancam.
Aset mantap depan belakang.
Suami sekarang dah tak boleh berenggang.
.
Siapa patut gunakan bconfident ni?
.
❤AnΓ k dΓ ra
❤Mak dara
❤Yang dah berkahwin
❤Yang menyusu pun bolehh
❤Semua wanita seawal usia 15 tahun
❤wanita umur 50an juga boleh









Ok, mas nak inform ni... kesan pada setiap individu adalah berbeza sebab kite semua punya hormon yang berbeza... ade orang datang bulan awal, ade yang datang bulan lambat... kekadang kite tengok orang ni tak pakai skincare apa pon..tapi muka lawa bak hang.. yang ni habis dah beribu, tapi jerawat.. haaa itu lah sebab hormon... 

so that janganlah give up lepas pengunaan botol pertama tak membuahkan hasil atau baru nak nampak berkesan.. iye memang sedih lambat naw berkesannya.....!
.
eh atleast awak berusaha utk bagi menawan semua dari biar je.. kalo dah karam lagi lah 3botol pon belum tentu up tau.. sabar dan teruskan usaha ye...
.
Memula ni memang rase bila nak up, bila nak berkesan,., struggle jugak la... lelama dah ok, serasi.. best.. nampak kesan.. bukan u ols ja yang happy.,.. suami u ols pon happy sama... memula ja pahit.. lame2 manis awak dapat...hehehe
.
.
berminat nak bagi aset awak menawan kembali ? 
nak tawan hati en suami
tak nak si die jeling aset org lain ???
.
jom cuba bconfident ni... pasti tak mengecewakan jika awak betul2 usaha dan konsistent :)
wasssap je mas tau 
.
016 6810844



.

Tuesday, 11 April 2017

ASET KEMBALI MENAWAN DENGAN BCONFIDENT

Siangku terbayang, malamku merindu. Indah baitbait lagu ni kan. 
Kalau baru kahwin semua indah semua manis.. almaklum barang baikbaik baru baru aja.
.
Pas setahun dua, dah lunyai doh di uli. Sure cik seben bosan kan. 
Kita runsing duk fikir, apa perlu buat. Kan kan.
.
Awaaa oh awaaaa
Jom la sapu sapu B.C.O.N.F.I.DE.N.T ni.. cuma 2kali je sehari. Sure dapat balik nikmat macam dulu2... insyallah dengan izinnya.. niat kita utk die yang tersayang tau






.
.
Tak perlu rasa rendah diri lagi
tak perlu malu lagi
.
Janji G.R.A.B CEPAT
PASTI TAK TERLMABAT !!
.
Wasap cepat sebelum terlambat
.



Friday, 7 April 2017

AGENT #BCTEAMMAS : B CONFIDENT

Disebabkan ramai yang nak COD bconfident... nak dapat harini terus pakai.... tak sabau nak pakai..hehehee...tak leh nak sabau abam posmen anta...
.
MAS MENCARI AWAK YANG BERMINAT UNTUK JOIN #BCTEAMMAS... sabah, sarawak, kedah, mana-mana la... mas takleh nak cover semua area.. jadi mas pass je kat agent tok cod.. rezeki atas angin weeiiiii !!! dapat komisyen ja.. untungkan ?
.
nak cuba BC, nak cod boleh ??
okis jangan risau Contact je mana2 agent mas Yang berdekatan ngan akak adik sekalian πŸ‘
.
#bcteammas Anta sampai dpn umah / opis awak πŸ’ͺπŸ’ͺ
.
1) 016-6810844 - klang
2) 01140772795 (ain) - perak,temoh
3) 01129252835 - Kuantan
4) 011-11698622(Ijah) - Petaling Jaya
5) 012-2215971 (kak siti) - petaling jaya
6) 0198165573 ( nurin ) banting/klang.
7) 0132009692 ( AraaAziz ) - Keramat/Setiawangsa.
8) 0167182848 (Hainy) - Kota Kinabalu, Sabah
9)0126475992 (ija) - Arau, Kangar, Kuala Perlis.
10) 0163711539 (YANA) - KUALA TERENGGANU.
11) 0147232724 (kiela) - tg karang, selangor
.

Nak join team #bcteammas.. wassap mas ye
016-6810844


Thursday, 6 April 2017

7 PUNCA KENAPA SUSU BADAN IBU KURANG, SILA LIHAT BAGAIMANA IANYA TERJADI

Assalamualaikum semua reader... mas nak share ni kenepa susu badan kurang... sangat penting buat mommies yang bakal melahirkan dan yang telah melahirkan baby
.
kalo susu kurang, baby laparrr... nangis tak henti. mak stress anak lapar. tak kesian ker?
so, take note ya.. 
.
.

πŸ‘Ά Bayi tidak kerap menyusu

πŸ‘© Ibu sering stress juga menjejaskan

Penghasilan susu badan.

πŸ” Pemakanan tidak seimbang 

🍷 Kurang minum air kosong Menjejaskan


-------------------
Penghasilan susu badan
-------------------

🍼 Menyusukan bayi disebelah payudara sahaja
juga Mengurangkan bekalan susu ibu
😭 Tidak cukup rehat merupakan faktor
penghasilan susu badan berkurang.
😲 Ibu yang mengalami masalah sakit puting
atau puting pendek selalunya menggunakan
sarung putting (nipple shield) . 
Penggunaan
sarung putting menyebabkan lambatnya
tindak balas atau rangsangan pengaliran
susu setiap kali bayi menyusu.
.
.
BAYANGKAN Susu badan Ibu sangat BANYAK dan PEKAT, Bayi cepat kenyang dan tidur lena lepas Menyusu.. Ibu pun mesti Gembira tak terkata. yang ni legeee sangat.. baby pon tak meragam sangat..
.
B CONFIDENT  NI BUKAN SAHAJA SERUM BREAST UNTUK MENGANJALKAN BREAST KEMBALI... MALAH SEBAGAI MILK BOOSTER... 
HAAAA... BARU TAU KAN... SEBAB KAMI DAH TERIMA BANYAK FEEDBACK DARI BREASTFEEDING MOM,. SUSU MERIAH DAN CIK B PON CANTIK,, TEGANG DAN JE DAN TAK LEMBIK SELEPAS MENYUSUKAN BABY...

BESTTT KAN 


Masalah nipple tak timbul.. sapu2 bconfident je..alhamdulillah timbul semula
senang baby nak menyusu
mamy pon tak stress , 


.
JOM BANYAKKAN dan PEKATKAN Produksi susu badan Ibu. Anda Ibu yang HEBAT jika dapat Menyusukan Anak sampai 2 Tahun.
.
.
Info order @ lanjut ?

Whatsapp KE 016 6810844
Whatsapp KE 016 6810844
Whatsapp KE 016 6810844


Monday, 3 April 2017

B CONFIDENT DROPSHIP / AGENT DI PERLUKAN

Assalamualaikum semua.. happy monday :)
.
Ni mas nak share peluang ,  nak kongsi rezeki
tak kan tak kenal BREAST SERUM NO.1 MALAYSIA ?? 
BREAST SERUM PALING VIRAL kat malaysia ni. dulu dikenali dengan nama sure kencang.. 

dan sekarang dengan KUASA NANO, 3x LEBIH BERKESAN iaitu BCONFIDENT !!
.

.
.
RAYA NAK DEKAT.. ada kire tak lagi bape bulan ? lagi bapa hari..?
orang amik upah jahit pon dah closed dahhh
akak adik dah ready ka.. nak raya ni memang seronok, keluaga berkumpul
tapi ingat ia memerlukan duit yang banyakkkk
nafsu membuak2 nak pi shopping oiii
.
.
mana nak bagi duit raya kat anak2, anak buah, mak ayah lagi
belum lagi bab nak renew insurans kreta, servis kreta ...
adududududuuuuu.. pening pala pikiaq !
ha kan dah kuar peneng stlye den..hehehe
Ni la mas nak sharekan.. insyallah membantu sangat ..
.
Kepada yg betul-betul Serius Nak #Tambahincome .. NAK RAYA NI KAN, semua nak lebihhhh
Terutamanya;
.
.
Takde modal..takpayah modal ribu riban . Dengan Pembelian Sebotol #bconfident shj dah layak jadi dropship
mas akan ajar buat EXTRA INCOME 
.
senang je , copy paste apa yang mas bagi
setiap hari mas akan sediakan gambar marketing + caption dekat group support, insyallah :)


kalo xrajin jugak jangan la mengeluh takdak sale.. ketuk pale kang

.
.
SETIAP HARI OK ! so korang tak perlu susat payah nak cari bahan dan pening nak promot apa ..kami dah sediakan, TAPI jika awak rajin lagi besar faedahnyeee . lagi besar untungggnya
.
apa korang dapat bila join #bcteammas ni?
.
πŸ˜‡ group support
πŸ˜‡ produk meletop
πŸ˜‡ marketing basic to advance
πŸ˜‡ testimoni siap edit + pakej caption / ori dari cust ( copy paste je )
πŸ˜‡ brand yang kukuh dan di percayai
πŸ˜‡ seen on tv astro , surat khabar dan majalah
πŸ˜‡ review dari artis2 terkenal
.

.
B confident BREAST SERUM ni alhamdulillah berkesan, so dont worry ya..FEEDBACK BERSEPAH !! takyah nak kate.. beribu-ribu.. search je b confident kat ig / fb / google.








Maka RUGILAH kalau TAK NAK ambik peluang keemasan ni sekarang dengan product yang hot ni
.

MAS nak gitau awal2 ni...BCONFIDENT NI, tak ramai yang nak jual sebab malu
nampak tak peluangnya kat situ ???
Peluang tak datang banyak kali , 
so grab cepat peluang yang datang

.
.
whatsapp mas 016-6810844
whatsapp mas 016-6810844
whatsapp mas 016-6810844





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...