Monday, 26 January 2015

Giveaway Mudah amirnawawi.com

Assalamualaikum :)

Salam sejahtera diucapkan kepada semua. Entri ini adalah entri untuk Giveaway Mudah di blog amirnawawi.com. Saya begitu teruja untuk turut serta dalam giveaway ini. Giveaway ini cukup mudah dan pelbagai hadiah menarik ditawarkan kepada pemenang. Jom kita semua sertai bersama.


(sila klik banner untuk join )

Berikut adalah antara hadiah yang ditawarkan

1. Panasonic Digital Cordless Phone

2. Plush Toy dari LINE

3. Wang Tunai RM10 untuk 4 pemenang

4. Review blog untuk 3 pemenang.

5. CD Karmin dan Glee Original dari Sony BMG

6. Patung Churp-churp yang comel lagi kiut miut

7. Dan pelbagai hadiah lain yang akan dikemaskini

(Hadiah akan ditambah dari semasa ke semasa)

Referall terbanyak akan menerima hadiah khas iaitu RM30 & Buku Pilihan

******************

Apa tunggu lagiiii...!!! Jom lah sesame kite memeriahkan segmen GA ni..

mangsa tagging.. ehheheh

+Ema Hasan
+Eny Abdullah
+Muhammad Faizal (Papaglamz)


segmen BLOGLIST Feb - Jun by CIK MANIS

Assalamualaikum.. alhamdulillah berkesempatan join segmen Cik manis ni... 

Jom kome semua.. join sama :)



syarat - syaratnya semudah ABC aje ^__^

1) Follow blog ini
2) Follow instagram tuan tanah kedaung ni * kalau tak nak pun tak pe 
3) Buat entri segmen ni 
4) Tinggalkan link blog di ruang komen


keputusan akan diumumkan setelah segmen tamat dengan bantuan encik Random ^__^ seramai 20 orang yang bertuah akan dipilih. ^__^

iolss support u cik manis :)

Sunday, 25 January 2015

Segmen : New Year Blogwalking Januari by Sulyanie Ghazali

Assalamualaikum....

Happy sunday.. berehat kat umah sambil bersegmen  :)

Jom join sama..

*klik banner untuk join.


♥ Tarikh tutup : 31 JANUARI 2015
♥ Tujuan segmen nie untuk memudahkan sul dan peserta-peserta blogwalking dan follow blog-blog peserta yang lain.
♥ Senarai peserta akan diupdate setiap hari.
♥ Rajin-rajin kan diri jenguk + follow blog peserta yee. Dapat tambah follower jugak :)


Syarat dia simple jee. Hope segmen nie dapat sambutan. Jom join ramai-ramai :)




Mini Giveaway By azhafizah.com

Assalamualaikummmm


Tarikh Tamat : 30 Januari 2015

Pemilihan pemenang : random.org

Hadiah : 20 sample Nurraysa Beauty Soap x 20 pemenang [seperti dalam gambar banner]

Sample ni boleh digunakan selama seminggu jika digunakan hanya di muka dan 3-4 hari jika digunakan untuk satu badan. Bagi mereka yang ada masalah kulit atau nak mencuba bolehlah join mini giveaway ni. Kalau nak beli satu besar tu rasa macam mahal sikit kan. Apakata cuba sample dulu. Kalau okay boleh terus beli dan mungkin dapat menyelesaikan masalah kulit yang dialami selama ni.


Hari ni baru 25hb.. APA lagiii.. Jom la join..!! sempat lagi.. tuah ayam nampak kat kaki.. tuah manusia tak siapa tahu.. manetau rezeki.. boleh menang sample Nurraysa beauty soap ni... best kan...

Jom support +Azhafizah :P


Thursday, 22 January 2015

MAKANAN HEBAT UNTUK ANAK HEBAT

Assalamualaikum... harini nak berleteq sikit... ahhh biasalah pompuannn.. ustaz kazim kate normal la kao pompuan ni mulut banyakkk... hahahhahaaa.. untuk kebaikan tak pa katanya.. 

As per semua tau.. eh silap..!! As per yang mas tau, majoriti pelanggan mas terdiri dari golongan wanita .. kebanyakkan nya berstatus puan atau lebih tepat mak..!! Membeli untuk diri sendiri sahaja.. contohnya, saya nak cantik nak sihat nak makan apa ya?? boleh tolong suggestkan... Haaa, biasa soklan gitu la... Jarang sangat membeli untuk si manja sekali... 

Kita As MOM semestinya nak anak yang kita kandung dan lahirkan tu jadi anak yang baik, berguna pandai.. kalo boleh serba serbi lengkap lah..  nak die sihat apetah lagi kan.. Tak sanggup rasenya nak nengok si anak tu menangung sakit ke demam... sanggup sakit tu beralih ke kite.. betul tak? ada tak moms yang rase camni..??? sapa lahh tak sayang anak hoiii...

Vitalea for kids


Antara supplement untuk si manja.. Boleh bagi anak-anak Vitalea ngan Vit c ni.. Lagi-lagi untuk si manja yang cerewet a.k.a nak yang sedap2 aje... nak perasa gula-gula.. ni terbaik untuk mereka...

Rasa vitalea tu sedap.. rasa anggur, vit c tu plak masam2 manis.. rase oren gitu... 



KENAPA ANAK KITA PERLUKAN VITALEA FOR KIDS NI


Inilah masa yang sesuai untuk berikan, belikan sesuatu yang terbaik untuk anak tersayang... dapatkan vitamin yang hebat ni untuk anak-anak... Gantikan gula-gula biasa dengan gula-gula hebat ni..

Warna purple tu memang enak, sedapppp...!!! Ini lah caranya kita bantu anak  kita untuk sihat...

NAK ANAK BIJAK.. add omega untuk otak
VIT C CHEW ABLE untuk kekebalan imuniti..




bila anak jarang jatuh sakit, duit pon kurang keluar... boleh saving untuk benda lain... 

Pilihan di tangan kita.. Antara NAK BUANG DUIT selalu nak pi melawat klinik.. nak check in hospital..atau PERSIAPAN AWAL bagi VITAMIN ni....

Anak pon lebih fokus bila dalam kelas.. ANAK pandai,.. Siapa bahagia, siapa bangga.. siapa sukaaa.. siapa nakkk...??? 
Haaa.. Sila la bukak hati buka mata wahai parents sekalian.. Berikan lah yang terbaik untuk anak anda..

VITALEA FOR KIDS... Beli terus 3 botol, dapat FREE 1 botol... JIMAT.. SUPER JIMAT...!!!
Penjimatan HEBAT dengan HARGA OFFER... Kalo beli sebotol-sebotol sahaja mahal tau.. baik beli teros 3botol ni... HARGA MURAH dapat FREE lagi tu...

Siapa sayangkan anak.. belikan lah untuk si manja... Die juga berhak untuk dapatkan kesihatan yang baik.. Kalo boleh ELAKKAN dari beri ubat..


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


Wednesday, 21 January 2015

VIVIX di minum semasa berpantang dan membantu bayi pramatang

Assalamualaikum.. pembuka bicara.. Alhamdulillah, hari ni dah 21 hari promo vivix.. sangat mengalakkan... kalau sebelum ni mas sibok dok kate vivix untuk awet muda, nampak muda, dan cantik sokmo.. tapi ramai yang da minum vivix ni banyak pulak kesannya... suka-sukaaaa...!!!


salah seorang pennguna vivix.. Pn. Nurul ni suke beno die...masa berpantang minum vivix... memang terbaik untuk memperbaiki luka,,, Jangan tak tau, susu pon cepat jer penuh tau... mas pon suka.. 



Alhamdulillah sangat berguna dan terbaik untuk baby pramatang.. Biasa lah kalo bby pramatang ni, semua tak complete.. tapi as moms kita harus membantu supaya si comel tu membesar dengan baik dan yang paling senang minum vivix jer... bak kate Pn. Nurul la... hihiiii

Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


Tuesday, 20 January 2015

Photo Card GiveAway

Assalamualaikummm..




Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally, dan Like Fanpage Sally & FanpageThe Sister's Closet
  2. Buat satu entry bertajuk Photo Card GiveAway.
  3. Copy banner dan backlink ke entry ni.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
  5. Sally akan gunakan khidmat Uncle Random.org untuk pilih 10 orang blogger ye...
  6. Segmen ini akan berlangsung dari 21st January - 26th January (11.59 pm waktu Malaysia)
jom memeriahkan segmenn ni :P

Giveaway Shawl by Izzara Exclusive!

Assalamualaikum.. 





Pssstttt : nak bagitau korang yang shawl dan tudung-tudung kat sini semuanya cantik-cantik. Tak percaya?? 

jom la join sama :P

Baru nak berjinak-jinak - CPUV

Assalamualaikum...

Hahhaha, title tu kecian daku ni ha.. sebelum ni berblog syok sendiri.. kecian-keciannn... apa nak buat, ni la kalo orang syok sendiri.. hidup dalam dunia sendiri.. TAPI kini ada perubahan positif sikit..  contoh nye, setiap pagi akan jengah ke blog2 orang.. heheheheee...mula lah sampai leka.. makan pon tak hinggat.. tu belum sambil layan cust lagi... ehhehehe.. TAPI i loike it..!!

Mula lah bergoogle untuk naikkan traffic blog, tambah kawan, support bloggers lain, join segmen dan macam2 lagi la... best jugak.. Jeles ku rasa nengok blog orang yang cecantik tu...

Pagi tadi check ada yang on goingg...!!!! besttt....

Haaa.. sejak baca entry +Ema Hasan , sejak tu la nak try dapatkan income dari nuffnang ni.. memula pening jugak, Tapi mijur ade geng blogger yang baik hati buat entry tutuorial bagai, tanya kawan2,, akhirnye berjaya...!!!

sape yang ade blog, tapi belum reg dengan nuffnang.. better reg lekas..! hihiii

ok nak sambung bergoogle lagi, tata

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

Assalamualaikummm...  "P



Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

** sapa join insyallah ada peluang untuk menanggg...!!!

Apa lagi.. jom support +Muhammad Faizal (Papaglamz) 

sila klik aje kat banner tu ye kalo nak join.. :P

Segmen "Jom Masuk Ke Bloglist Shahril !"



Assalamualaikum... 


Memulakan hari dengan join segmen shahril ni after bercuti panjang.. mujur sempat.. hihiihh.. harini lasday hoii.. jom ler kite pakat join :)

Klik jer banner tu ye untuk join..!


Friday, 16 January 2015

Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم 


Segmen ringkas untuk mencari 15 blog untuk disenaraikan dalam bloglist Truly Love. 

Syarat Penyertaan:

1. Follow blog Maria Firdz
2. Follow +Maria Firdz 
3. Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian Bloglist Feb - Mac 2015"
4. Copy coding di bawah dan pastekan di ruang HTML new post.


5. Publishkan entry dan tinggalkan URL penyertaan di ruangan komen entry ini sahaja.

Segmen bermula 15 Januari 2015 hingga 30 Januari 2015.
Kesemua pemenang akan dipilih melalui random.org.

Jom sama-sama memeriahkan segmen ringkas ini.. 

Terima kasih atas sokongan semua... 

Happy blogging (^_^)

Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku

Assalamualaikum...

Jemput Join segmen ni.. Support our members blooger... :P



TAMAT bila dah sampai 100 blog...

100 blog tu confirm masuk dalam bloglist anis... APALAGI jom la support..!

Wednesday, 14 January 2015

Vitalea For Kids sangat penting untuk nutrient lengkap si manja membesar dengan baik

Assalam semuaa.... Hari yang cerah hari ni...

TAHUKAH ANDA


Lebih 20% kanak-kanak sekolah di Malaysia mengalami obesiti
Ramai yang kekurangan nutrisi, apa lagi nak makan sayur dan buah..
Hidangan lazim hanya nasi lemak, nugget, keropok, jajan di sekolah..
Macam mana nak menampung kekurangan nutrisi?

APA MAKANAN FEBRET ANAK HARI NI...???



Betul tak..??? Tu belum lagi nugget, burger, KFC, MCD, PIZZA HUT.. hamboiiii...! siapa yang perkenalkan semua makanan ni kat our kids..???

Apabila kekurangan nutrien dalam badan..Apa kesan nya pada si manja kita ni..??



Ni antara kesan buruk yang si manja akan hadapi...  Kecian si manja harus menangungg ni semua.. kita yang bertanggungjawab atas semua ni.. 

BERIKAN NUTRIENT YANG LENGKAP UNTUK SI MANJA MEMBESAR DENGAN BAIK





Semakin hari semakin ramai moms yang order vitalea for kids ni untuk si manja,,, memula beli 1 botol pastu lately ramai plak yang repeat order.. malah beli teros 1 set...! buy 3 free 1.. sedap rasanya, anak pon nak saje.. sampai kine sorok kan... alhamdulillah.. suke bace komen positif dari cust... for sure yang best kesihatan anak terjamin.. hopefully..!

Beli 3 botol free 1 botol.. jimat sangat..!! rasanya sedap.. nutrient lengkap.. anak suka mak gembira...



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


-sekian-


Wordless Wednesday

Assalamualaikum... moga dirahmati hendaknya




Bestnya cream ni, bukan aje sesuai untuk baby, kanak-kanak.. malah dewasa juga..

Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat mengatasi masalah gatal-gatal kulit... no more garu-garu!! Ianya Dingin, bermentol dan tidak berminyak, super-moist cream yang mengikat kelembapan kulit dan diperkaya dengan sari tumbuhan yang sangat bagus untuk kulit. daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.
Yang best its ORGANIC and PARABEN Free!!

Untuk kegunaan lain juga........

 ~~>    Baik untuk kulit yang mengalami gatal-gatal
 ~~>    melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kaki. 
 ~~>    Demam panas (disapu ke seluruh badan). Insya Allah setengah jam kemudian badan akan berpeluh
 ~~>    Baik untuk demam campak. Menghilangkan kesan atau tanda demam campak.





Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


Tuesday, 13 January 2015

Reminder

Assalamualaikum... 

Just nak remind kat semua bahawa NWY promotion till 31.1.2015.. dont ever2 be last person...!!
Memandangkan dari semalam lagi memasing dah dapat duit imbuhan BRIM dari kerajaan.. So far promo bulan ni jadi top 5 laaa... paling laku vivix..!!! No wonder rupa nya ramai betol yang nak try vivix ni... lebih-lebih lagi harga promotion.... terbaik betul..! tepat pada masanya kan...

Dan beberapa hari lagi akan dapat bonus + gaji plak masyukkkk...!!! Alhamdulillah.. bertambah-tambah ramai lah yang nak try vivix ni... suke-suke.... :)


NEW YEAR
PROMOTION



VIVIX

VITA-LEA for Children

UNTIL END OF JANUARY 2015




Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


-sekian-

Segmen: Pencarian New Bloglist Cikgu Farha Jan-Feb


Assalamualaikum...

http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-pencarian-new-bloglist-cikgu.html
Klik banner untuk join :)

Memandangkan semua bloglist CF dah lenyap gara-gara tukar domain tempoh hari, maka CF berhasarat nak cari new bloglist nak tempek semula kat dinding blog CF ni. Insya Allah semua yang sertai CF akan aturkan masuk bloglist CF bagi memudahkan CF bw untuk masa akan datang.

CF akan pilih secara random menggunakan Random.com ye. Jom ramai2 sertai. Takde syarat. Yang penting wajib ada blog hehe. Ikuti langkah kat bawah ni ye :)

Segmen akan tamat pada 20 Jan 2015

Jom join jom!!

pakat join jom...!!

GiveAway Ole-ole dari Japan by Ayue Idris


Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : Za Fair (mas masya)
instagram id : zafair


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 


ole-ole jauh ni.. besttt nye... jom pakat join.. manetau bertuah.. hihiiii

1st Segmen Blogwalking 2015 by Mai AtiQah

Assalamualaikummm...

Bersegmen lagi tujuan adalah untuk bagi support kat blogger ni.. orang kate, bila kite tolong orang, insyallah Allah akan tolong kie... Amin...




Tarikh Tutup : 30hb Januari 2015

sila KLIK banner untuk join  :P

Jom ramai-rami memeriahkannya  :P

SEGMEN BLOGSLIST 4 BULAN by Aina Rahim


Assalamualaikum semua...




 SEGMEN BLOGSLIST by Aina Rahim
                                
                                               KLIK BANNER FOR JOIN IT
                                            
                                                   DUE DATE : 8 FEB 2015

jom beramai-ramai memeriahkan segmen ni  :P





ORDER DISINI


Assalamualaikum semuaaa...!


3 langkah mudah untuk order


LANGKAH 1

Hubungi 

016-6810844 ( Mas )

LANGKAH 2

Membuat Bayaran

Jenis Bank: Maybank
Nama: Masharyana binti Mashuri
Nombor Akaun: 162124282157

Jenis Bank: CIMB
Nama: Masharyana binti Mashuri
Nombor Akaun: 12100004446206

LANGKAH 3

Bukti pembayaran

Email: edmas077@yahoo.com / Wassap: 016-6810844

 Pengeposan by :

Gdex
Citylink
Poslaju



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


-sekian-

Monday, 12 January 2015

First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking .


Hi Blogger ,
Jom join "First Segmen: #TeamFollowBack & Blogwalking" by http://life-of-lyene.blogspot.com/ . Tujuan segmen ni untuk tambah kawan dan tingkatkan pengunjur blog .. 
** Klik BANNER untuk join sekali :) .


Tarikh tamat segmen 21 January 2015 .


Sis Inani


jom join sama :)

VIT E NI UNTUK KULIT, LUKA, PARUT JERAWAT, BIBIR, MASKER, KESIHATAN JANTUNG, KESUBURAN LELAKI WANITA DAN BANYAK LAGI




Assalamualaikum semuaaa..!!!

Siapa sangka VIT E yang di sangka untuk kecantikan kulit muka tu.. berjaya buat kaki cantik juga... best kan...!




rasanya majoriti ada masalah kesan luka seperti di atas.. biasa lah, masa muda remaja lasakk.. hihiiii.. ade yang terlibat dengan kemalangan atau sebaliknya..

Kulit tak cantik, even kat kaki pon harus lahh di ambil berat..!!


Sebotol vit e ni banyak sangat kelebihannya terutama untuk kulit, jantung, dan banyak lagi... Kat umah ni selain makan sehari sebiji, kalo ade luka tangan terkena pisau.. memang mas sapu terus vit e tu kat luka.. alhamdulillah la, darah berenti.. hasben pon selalu letak kat bibir & jerawat die... Tu yang cepat habis,, ade saje tempat nak letak.. hihiii..


Ni lah vit e yang di cucuk.. pekat ko..!!!

mana nak dapatkan vit e ni nak hilangkan parut jerawat.. do contact mas ye..


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


Giveaway Preloved Books

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/12/giveaway-preloved-books.html
Giveaway Preloved Books ini ditaja oleh :
 
Pemenang :
1 Top Referral :  4x buah buku
Random org :
15x buku = 15 pemenang 
1x komik + 4x shiseido mask = 1 pemenang
2x shawl = 2 pemenang
2x topup RM10 = 2 pemenang
1x flower crown = 1 pemenang (dipilih oleh sponsor)
TAMAT 1 FEBRUARI 2015 =
click banner untuk join :)

jom beramai-ramai kite join :)

Friday, 9 January 2015

Segmen Bloglist By ciksepet.com

Salam semuaaa...!!!




Jom join Segmen Bloglist anjuran Ciksepet.com. Syarat yang mudah untuk diikuti iaitu hanya perlu BUAT satu entri penyertaan dan follow blog Ciksepet dan letak blog Ciksepet dalam bloglist kalian. SENANG kan...  :P

Apa lagiii.. JOM la JOIN...!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...