Friday, 24 February 2017

BAJU RAYA MURAH 2017




SEKALI PANDANG DAH JATUH CINTA...

ya ampunnn lawa heh !
seriusss mas tengok pon takleh nak move on.. lawaaaa ("_)
.
entry lepas mas da up 1 color kan..? navy blue... ni tambah lagi 3 color... ni antara hot color la... maka jadi lah top 4... heheheeeee
.
mak dare pakai ni pon orang tengok 2-3x... betul ke mak dare ? ke anak daree.. heheh
sebab memang cantik, comey je...

awak saiz badan besar / kecik memang sesuai sebab design ni memang kami wat tok awak kelihatan comey dan kiut...  nanti mas akan update tok yang saiz besar ye... 
acah2 pwincess la.. comey
.
.
dah comey.. harga camne pulaksss.. mesti mahai nak mam ni..
EH DAK LA...!!! SERIUS MURAH.. SKANG TENGOH OFFER TAU... 
rugi la kalo tak dapatkan.. nanes bucu katey la..
pls jangan jadi the last one tok grab it tau..

.
harga murah.. nak tau bape PLS WASSAP MAS TAU.. special tok awak awak .. 
.
.
 016 6810844

BAJU RAYA MELETOP 2017

NA.k SURVEY KIT --> baju raya 2017




.
kalauuuu akak jual baju raya lagu ni... sedondon ibu + anak.... anak yang berkenan tak ?
akakkk memang berkenan pon.. dah jatuh chenta ni.. Tapi belum ada hak gegurl nak sedondon... kalo ade kan meriah :) ehhehehe
.
.
kain material Chiffon embroidery saree + full lining 
:) ada 8 color ... navy blue, light pink , yellow, dark blue , black, green , white, light pink
:) saiz : S, M , L dan XL
.
.
TOLONG akak komen emoji cecomel ye.. bagi kawan2 lain nampak post ni.. tq sayang2 semua 


Color lain mas update next entry ya... 
.


016 681 0844

Wednesday, 22 February 2017

ISTERI SUPER : PENTINGNYA MENJAGA ASET


Pedas tak pedas ayat akak tp akak terpaksa pedas utk bg kesedaran
 wanita supaya pentingnya menjaga aset. 
Aset dh melanyut mcm tu pun malas nk jaga, kenapa ye sampai tahap melanyut macam tu pn masih malas lg? masih beri alasan lg? bukan nya susah pn nak jaga aset zaman sekarang nie. 
Dah moden pn, mcm bconfident nie paling senang dh. 
Awak sapu2 je tegang dan mantop. 

Tak susahkan?hehe ok selamat malam, dh sapu ke tu bconfidentnye?🙄🙄AD😋











.
JANGAN KATA AKAK TAK PAYUNG YE



Q


NAK TESTIMONI BERGAMBAR

LIMITED PROMOTION PUNYA PENANGAN ðŸ“¢ðŸ“¢.
.

.
.
Punya laa meletop promosi sampai semua takut kalau promosi limited promotion nie habis. Siapa la yg taknak dgn tambah 50ml setiap botol siap free gift special yg mmg limited sgt, sumpah rugi ya amat kalau melepas promotion nie yayang oit ðŸ˜±ðŸ˜±


.
TIME ni la nak grab 3 botol terus tok sejukkan en suami
kasi die terkejut sikit . dengan perubahan positif 
.
Smpi bila promo ni mas? Hmm xblh nak jnji la... sbb limited edition ni  ...while stock last, 
senang kate sampai habisss .. siapa cpt grab dia dpt👌👌

.
jangan ribut ribut sape yang terlepas tu yaaa.... kat mas ade lagi nih.... 
nak mas simpankan gtau awal2 na,.. and jangan sampai mase koi diam diri membisu pengsan plak.. kesian la kat yang lain yang nak try ni ha... deme pon nak kasi hasben deme senyum2 senyum malu tapi mahu jugak... pls jgn buat janji palesu tau... 
.
Jom whastapp mas tau ðŸ˜‰ðŸ˜
❤️016 681 0844❤️ 016 - 681 0844




ni normal situasi tau.. just nak sharing je...
Sebelum konfirm nak beli tu.. memang ade yang nak tgk feedback apa kate cust yang membeli.. jadi ke idak, berkesan ke idok kannn... 
masalahnya sekarang, mas memang payah nak kasi feedback bergambar even awak pompuan.. eh koi nak tgk aset org lain wat pe ? 
.
pulak tu bukan senang seseorang tu nak kasi feedback bergambar nak tangkap gambar aset die... private for hasbend only tau... akak pon malu heh nak tunjuk...

kekadang yang tak masuk dek akal tu, hak lelaki yang nak tengok.. eh eh koi.. 
block aje ... hahahhaaa'
.
okey, feedback / testemoni banyak yang bertulis.. harap koi yang membeli tu memahami la ye.. 
kite pk yang baik-baik je na... insyallah hasilnya pon baik.. akak tau sape yang taknak cik b die letop menawan kalbu... akak takmo tabur janji manis kang kena kencing manih plak... apa akak nak gtau.. insyallah, koi konsistent, jangan ngelat ngelat... pakai tu jangan sikit2 plak.. dekut koi ni.. kate nak cepat berkesan.. pakai la banyak kit, bagi cepat meresap !
insyllah berkesan dan puashati sama macam yang lain
.









CINTAI ASET ANDA

KHAS BUAT WANITA
.

.
✔️Nak PAYUDARA TEGANG?
✔️Nak PAYUDARA MONTOK?
✔️Nak PAYUDARA BOLATT?
✔️Nak PAYUDARA CERAH?
✔️Nak PUTING TIMBUL?
✔️Nak PUNGGUNG CANTIK?
✔️Nak PUNGGUNG MELENTIK?

ATAU

✔️NAK HARGA PROMOSI JIMAT DAN BERBALOI??
✔️NAK FREE GIFT DR HQ?
.

Whatsapp terus ke 016 - 681 0844


#bconfidentserum

Tuesday, 21 February 2017

SUKAR MEMBUANG KINI BERANSUR PULIH SELEPAS MINUM GREEN APPLE PLUS NI

Biase tak bertapa kat toilet .. buang amse berjam cume nak buang air besar. susah nyeeeee !
kadang tu sembelit . ya allah .. allah je yang tau azab nye camne...
.
semua tu berpunca dari kitaran makanan yang kite ambil.. kurang nya makan buah, minum air masak penyebab utama...
.
tu lah terjadi perut buncit, muka takde seri... lesu je... perut lapaaa... tapi buncit bukan main
.
eh mas ade care nak buat awak membuang kasi lancarrr dan takmo buncit lagi
maksudnya perut kempis dah takde nak mengandungi apa2.. hehehehe
.

senang mudah dan berkesan... apple ni buah so, pakej lengkap ade kolagen la.. cantik dan kurus idaman setiap wanita kan ?

nak raya ni kak oiii...! jom ma selim melim.
beraya dengan konfident la kite ye

==================================================


✔✔ Tahukah andaa masalah sembelit & kesukaran membuang boleh mendatangkan mudarat jika dibiar lama?
==================================================


MENGAPA SEMBELIT BAHAYA??
"Sembelit berlaku apabila pergerakan usus besar yang perlahan sehingga najis yang mulanya berbentuk cair menjadi keras apabila berada di hujung du**r (anus).
Ini kerana sepanjang pergerakan yang perlahan itu cecair dari naji$ akan diserapkan semula ke dalam usus besar. Oleh itu, sembelit mendatangkan kemudaratan jika ia dibiarkan lama kerana semua toksik dalam naji$ telah diserap semula..."
=================================================

Di sini kami menawarkan pakej merawat sembelit cara natural dengan produk khas bagi anda yang mengalami masalah ini.
.



Untuk mendapatkan tawaran istimewa;

➤ Whatsapp GA ke 016 681 0844

TAK NAK LG HUBUNGAN HAMBAR!!!

KATAKAN TIDAK PADA PAYUDARA ðŸ™…KENDUR ðŸ™…PAYUDARA LEMBIK ðŸ™…PAYUDARA KECIK
.
TAK NAK LG HUBUNGAN HAMBAR!!!
.

jgn anggap benda nie remeh, pentingnya penjagaan aset seawal usia perkawinan atau seawal remaja sgt penting. Mungkin benda nie mcm kecik tp bila anda sudah berkawin dan alaminya sendiri betapa bermakna nya menjaga aset diawal usia perkawinan ðŸ˜˜
Percaya ckp akak yg suami anda akan syg dan lebih menyayangi anda jika anda pandai menjaga aset ðŸ˜‰ðŸ˜
.

Alhamdulillah ramai yang akan repeat order lepas try 1 botol.. sebb tu akak sarankan terus ambil 3 botol untuk penjimatan berganda .. eh ehhhh ! siap dapat FREE SPECIAL VVIP GIFT BERNILAI RM120 TAU !!!





 NAK ??? Jom lock harga promosi. Harga yg lebih jimat dan berbaloi. Akak nk bg nie...
.
cepat whatsapp ye ðŸ˜


.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...