Tuesday, 27 September 2016

OPEN FOR AGENT


.
.
Salam semua...
Hai... ☺☺
.
Kepada yang nak baru mula niaga , berjinak jinak nak try niaga
Memang dah lama niaga dan yang minat berniaga
Tapi Masih terfikir fikir nak jual apa...
Kami boleh bantu..
.
Mas nak buka peluang kepada yang berminat nak niaga barangan baby
Terutama headband baby
Mas buat headband kulit ya
.
Kenapa headband baby ?
Sebab.. Sebab.. Sy craving baby girl..
Sebab tu terhasil nya headband ni
Hehehheeeee
Tak de lah
.
Sebab mas tengok permintaan tinggi
Lebih lebih lagi mommies yang dapat baby girl
Akan giler shopping barang baby
Terutama yang cantik dan comel
Headband kan cantik dan comel
.
.
Alhamdulillah
Buat mase ni
Setiap hari tak putus order
Sebab ni mas nak share kan rezeki ni kepada Anda yang berminat
.
Gambar / testimoni ada kami sedihkan kat group support. (FB)
Buat mase ni ade 13 design headband kulit shj
Next future kite akan Tambah design lagi ye
.
Pengambilan agent terhad ya
3org sahaja setiap never I
.
Jadi.. Daftar lekas.. Sebelum kuota habis !
Eh xd cas daftar pos sebenarnya
Modal tu dapat barang tau !
Lengkap !
Anda hanya promote dan jual je
.
.
Eh nak cerita lebih lanjut.
Mai la Wassap mas ye
.
Mas
Headband maker
016 681 0844

.
.
.
Tunjukkan sket hasil order Cust ye









Banyakkk lagiii... My terjah ig mas ye

Instagram -->. @ridmas_signature


Baby ootd with headband @ridmas




posted from Bloggeroid

Monday, 26 September 2016

Saya buat . saya jual headband

Assalamualaikum semua.. Salam sayang semua
Maap na lambat ng update...
Hehehheee..
Boleh tak mas nak share kit hasil kerja yang ditempah open Cust
Tok little princess
Mohon jangan kecam ye
Kalo suke tinggakkan emoji comel ya ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.

.






















..

.
Harap u olls suka ya ๐Ÿ’œ
Tq juga pada mereka yang support my small Bisnes
I start from zero . nothing !
But u olls always make my day
Thanks so much
.
Insyallah setiap pembelian headband from me
Takkan mengecewakan. Insyallah ๐Ÿ’œ
Pls Doakan yang terbaik ya
Moga u olss Murah rezeki
Amin
.

.
Untuk order pls direct Wassap Utk info
.

Mas
016 681 0844
posted from Bloggeroid

Friday, 23 September 2016

TESTIMONI ESP SHAKLEE

Salam semuaaa.. hai, pagi ni nak share kit 
TESTIMONI ESP 
lkhasnya buat ibu yang baru melahirkan baby / berpantang dan menyusukan baby

cikedut tau !

sedia maklum, susu ibu adalah makanan terbaik buat si bayi..
tapi jika tiada susu ibu.. jalan terakhir adalah bagi susu formula

mas pasti majoriti ibu ibu 
pasti sedih bila susu badan drop.. susu kering, susu tak kuar, sikit... 
Ya Allah ! sedihkan... even nangis sepuasnya pon tak juga membantu

jadi lebih baik kite ambil langkah keselamatan
seawal usia kandungan ibu


ESP ialah satu-satunya supplement yang dicadangkan dalam kebanyakkan set cadangan Shaklee.Kerana PROTIEN merupakan BLOK ASAS & MAKANAN kepada sel kita. PROTIEN penting untuk PEMBENTUKAN & PEMBAHARUAN SEL.
.
Jadi bila set sihat dan cukup zat, PENYERAPAN NUTRIEN menjadi lebih optimum :) .
.
❤️ Nak KURUS : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama.
❤️ Nak PUASA : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari.
❤️Nak TAMBAH SUSU IBU : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi.
❤️ Nak CANTIK : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang sihat.
❤️ Nak SIHAT : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya dan mengurangkan risiko kanser.
❤️ Nak SUBUR / HAMIL : ESP dapat membantu keseimbangan hormon dan kurangkan gejala menapos.
❤️ Nak KAWAL KENCING MANIS : ESP mengawal kepekatan gula dalam darah.
❤️ Nak KAWAL KOLESTROL : ESP menyokong paras LDL kolestrol yang sihat.
.
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee.
.
Kalau tanya mas sendiri, mas byk consume ESP since after kawen,masa pregnant,masa berpantang,  dan sampailahhh sekarang. Bg mas, ESP terlalu banyak kelebihan yg ada. 
Jom cepatt consume ESP drpd sekarang!
.
.

MAS
016 681 0844
Your Beauty Consultant




Thursday, 22 September 2016

FULL SET SKINCARE SHAKLEE

Hi shakleelovers .. yang baru nak berkenalan ngan vitamin shaklee.. anda di alu alukan
.
Mas personally akan suggestkan pada customer yg mana ada masalah skin yg berjerawat, parut berjerawat, kulit kusam, and dah pakai apa-apa product tp still x berkesan, rawatlah kulit dari dalaman dulu iaitu melalui pemakanan supplement. Bila dalaman dah sihat,cantik barulah luaran pun akan terserlah sihat cantik. 
.


Fullset skincare antara best seller items! .
.
.

Kelebihan ESP
๐ŸŒธKulit jadi lebih anjal dan gebu
๐ŸŒธ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
๐ŸŒธ Pudarkan parut
๐ŸŒธ Mengawal pertumbuhan jerawat
๐ŸŒธ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
๐ŸŒธ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
๐ŸŒธ kulit jadi lebih tegang dan sihat
๐ŸŒธ Menghalang penyakit batu karang
๐ŸŒธ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
๐ŸŒธ Sesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
๐ŸŒธ Elakkan kencing manis
๐ŸŒธ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
๐ŸŒธMelindungi dan menjaga rahim.
๐ŸŒธ Menghalang sel kanser dari merosakkan arteri
๐ŸŒธ Mengandungi protein yang lengkap
๐ŸŒธ Mengurangkan risiko kanser payudara
.
.
Kelebihan VITAMIN C PLUS .
๐ŸŒธ Perlindungan daripada sinar UV
๐ŸŒธ Mengurangkan kesan sunburn
๐ŸŒธ Membantu prevent masalah jerawat degil
๐ŸŒธ Tona kulit menjadi lebih sekata
๐ŸŒธ Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
๐ŸŒธ Mencerahkan kulit secara semulajadi ( Bukan muka sahaja tauu ๐Ÿ™ˆ )
๐ŸŒธMembantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
๐ŸŒธ Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
๐ŸŒธ Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
๐ŸŒธ Kulit lebih glowing dan radiant
.
.
VITAMIN E ( GRAPE SEED )
๐ŸŒธ Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
๐ŸŒธ Mengurangkan parut dan masalah jerawat
๐ŸŒธ Manggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
๐ŸŒธ Mengatasi masalah whitehead dan blackhead
๐ŸŒธ Membantu mengurangkan eyebag
๐ŸŒธ Mengawal masalah kulit berminyak
๐ŸŒธ Mengatasi masalah jeragat
๐ŸŒธ Boleh buat sebagai masker
๐ŸŒธ melambatkan proses penuaan
.
Dapatkan harga PROMO JAUH LEBIH MURAH serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,

.
.
promo bulan ni je tau 
Mas
Wassap : 016 681 0844
SID SHAKLEE

KETAHUI ESP UNTUK SIAPA ?

Salam semua ๐Ÿ’•


Macam dah lama tak share pasai shaklee kan ?

sorry ya... BZ ngan headband... hehehhehee


ok, promo ESP nak habis da.. ada lagi 9hari... so, kepada yang nak try nak restok kena la dan wajib ambik sekarang sebelum promo tamat !

lepas 9hari sorri na.. takde harga kasih sayang da.. ehhehehee


.
ESP NI UNTUK SIAPA.... macam penting je kan ?



.

Ni antara sbb2 mas suka wajibkan customer mas consume ESP!

tak kire awak student, preggy, atau tak.. malah lelaki juga sangat elok kalo amik esp ni..
.
nak tau kenapa ???

.

.

1. ESP beri tenaga yang berpanjangan


2. ESP meningkatkan keupayaan memori


3. ESP mengenyangkan dan boleh ganti sebagai alas perut bg mereka yang suka skip breakfast atau tak sempat nak breakfast berat2. Kalau consume waktu pagi, dalam pukul 11 pagi tu takdelah rasa macam nyawa2 ikan mcm nak pitam. ESP membantu sgt2 sbagai breakfast yg berkhasiat.


4. Mengawal berat badan


5. Membina otot yang sihat


6. Elakkan penyakit gastrik.yang ni lah paling selalu ada masalah utk mereka yang selalu takde masa nak makan.... Ramai di antara mereka yang terlalu sibuk dan tak dpt nak jaga makan dgn betul dan teratur sampai mengalami penyakit gastrik. ESP bersifat ALKALI mampu bertindak neutralkan acid.

 

7. Elakkan daripada mengalami masalah kecantikan. Selalunya student kalau dah busy sgt2 dgn study, mesti dah tak kisah sangat dah dgn kesihatan kulit. Dgn ESP, masalah kulit mcm jerawat, parut, kulit kering, kusam dpt diatasi. Siap bonus lagi rambut dan kuku akan jd cantik tau. Get ready lah sbb kawan2 akan tanya nnti "makan apa sampai kulit nampak cantik berbanding dulu?" ☺️

.

Untuk dapatkan harga promosi bagi ESP bulan nih, boleh contact mas cepat2 ok?


.

Mas,

Wassap : 016 681 0844

SID SHAKLEE





Monday, 5 September 2016

KOLEKSI HEADBAND UTK BBY GIRL

Assalamualaikum.. Salam sejahtera
.
.
Khas untuk baby girl sahaja
.
Dah ade headband Utk digayakan bersama baju raya Utk raya haji ni ?
Baby... Baju cantik, tak lengkap kalo takde headband
Kan kankannnn ?
.
Jadi, mas nak up sket 10 design utk raya haji ni
Mai cuci mata ye...
































Harga bagi setiap design berbeza
Tapi kalo ambik 4pcs (set) / random design kami bagi special price
Siap free pos lagi..
Its mean by set ya
.
.
Semua adalah pre order (2-3hari)
Mengikut kuantiti tempahan / giliran order
Jangan rush ya... Nak cepat order cepat ๐Ÿ‘
Kalo nak ready stock.. Better Tanya dulu ya supaya tak kecewa
.
Jangan lambat2 tau
Nanti lambat dapat ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
Whatssap terus untuk tempahan
.
016 681 0844

Tuesday, 30 August 2016

squats bentuk kan badan senang ke susah ?

Assalamualaikum.. happy morning :)
.
.
hari hari dok scroll fb ramai yang geloh nak kurus, badan dah kembang, im on diet
tapi semua tu kat mulut jer
bertindak nye idak...
.
alasan
nak pi gym takde mase , malu dan sebagainya
errmmmm
.
so..
belilah product tok loose weight
yeahhh menjadi
TAPI nape sekeping ja badan aku ni... takde shape.. tak montok !
atau nape effectnya kejap ja ?
.
.
ye la hang makan pon tak hinggat
asal sedap bantai ja
errmmm... tanya la diri sendiri
.
.
.
nak kurus memang susah
susah bagi yang selalu kata susah dan never try
jogging ? lagi la.. \malu kan ?
gi zumba jom... tak de kawan..?
.
.
so buat je la kat umah
paling senang squats.. bina badan suapay taff
ye ker ??
hahha
.
.
ala kite try simple2 ja
kan baru belaja
hihiii
coach kite cikgu utube
.



senang je kan ? angkat tangan bangun pastu separa duduk..
memula aku ingat pon senang
tak kan takle buat ?
try r buat tok 1st day punye ikut chart tu
day 1 = 20x kan ?
aku tak sampai 20x dah pancit
gile peha kejang !
.
dah lame x exercise ni
adoiii
beauty is pain
haa ini la die
tapi sihat and make we more energy
dari ko makan tah ape2.. pastu kurus
setahun dua dapat sakit itu ini tanpa sedar
takut !
.
.
ok la just sharing
sebenarnya squats bukan senang as apa yang mata kasar nampak
ko dah cube sendiri baru tau
senang ke susah

.
.
tak kisah kejap ke lama 
yang penting consistent
tu ja
rehat sehari dua tu ok la
jangan sebulan dua plak
.
.
.
ok berhappy lah kite squats na
hihiiii 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...