Thursday, 30 March 2017

COD B CONFIDENT BY #BCTEAMMAS

Assalamualakum.. memandangkan ramai yang nak try bconfident then nak COD je.. senang dapat terus nak pakai.. tak sabau nak cik B up up uppp ! 


ok ni senarai agent yang berdaftar unde #bcteammas ya.. dorang ni trusted macam mas jugak lah.. hehehe so dont worry

.


Contact je mana2 agent mas Yang berdekatan ngan akak adik sekalian 👍
.


#bcteammas Anta sampai dpn umah / opis 💪💪
.
1) 016-6810844 - klang
2) 01140772795 (ain) - perak,temoh
3) 01129252835 - Kuantan
4) 011-11698622(Ijah) - Petaling Jaya
5) 012-2215971 (kak siti) petaling jaya
6) 0198165573 ( nurin ) banting/klang. 
7) 0132009692 ( AraaAziz ) Keramat/Setiawangsa.
8) 0167182848 (Hainy) Kota Kinabalu, Sabah
9)0126475992(ija)Arau,Kangar, Kuala Perlis.
10) 0163711539 (YANA) KUALA TERENGGANU.
.

Mas nak open lagi dropship dekat 10 org pertama yg whatsapp SEKARANG nak jadi dropship. Ada hadiah ISTIMEWA, IKHLAS dari Mas untuk siapa yg jadi dropship Mas 😙

 wassap mas ya
016-6810844


Monday, 20 March 2017

NAK BAGI FREE 1 BOTOL B CONFIDENT


BELI 2 DAPAT FREE 1... PASTU BELI LAGI 1 DAPAT FREE LAGI SATU.. TOTAL 5 BOTOL SEMUANYA..!!!!



.
tapi ni tawaran terhad jer.. sape nak lekas2 wassap :)
uishhhh mana tak 'bengkak' hehe
.
.
barang baik mesti di kongsi
016-6810844


Sunday, 19 March 2017

BREAST & PINGGUL LEPERRR . MALU




Malu breast & pinggul leper rata macam padang bola? 
Lepas ni boleh senyuuum lebar dah😆


Kakak2 nak aset kembali menawan? Tapi tanak pakai injct? Jom sapu serum bconfident sehari 2x je. kesan seawal seminggu! Sebotol untuk 1 bulan yee. Kalau nak kesan cepat kna konsisten sapu.

~ mane kendur boleh tegang,mane kecik boleh ++ size.. yang leper tk naik2 pn akan naik melentik tak perlu push up dah. produk tempatan dapat lulusan KKM & sangat best!
Tak de kesan sampingan & takde bahan kimia. ibu hamil dan menyusu pon boleh guna.
BELI 3BOTOL PERCUMA SERUM MUKA RAHSIA HAWA BERNILAI RM120 (STOK LIMIT)
Wasap 016-6810844 untuk harga diskaun 😍



Saturday, 18 March 2017

PAKAI BRA PUSH UP PN MASIH NAMPAK KENDUR

CANTIK TAPI PAYUDARA KENDUR, 

MACAM MANA NI.... ?

DH PAKAI BRA PUSH UP PN MASIH NAMPAK KENDUR 😞😞





Dh macam2 sy cuba tp tak berjaya, pernah terfikir nk buat pembedahan 
tp kawan sy nasihatkan jgn buat sebab takut effect masa hadapan. 
Kawan sy carikkan produk utk besarkan breast, nampak pulak bconfident masuk tv3. 
Cuba2 dalam masa 1 bulan payudara sy up balik. 
Skrg tak pakai bra dlm rumah pn dh nampak cantik. Happy sgt 😍😍


Nk payudara cantik tak perlu pn buat pembedahan, pakai bconfident sahaja dh ckup.
WHATSAPP BC KE 016-6810844
WHATSAPP BC KE 016-6810844
WHATSAPP BC KE 016-6810844







Friday, 17 March 2017

CARIK DUIT LEBIH UTK BELI KEPERLUAN HIDUP

2017 ni semua barang naik harga. Perbelanjaan setiap bulan juga makin meningkat.

Minyak naik seposen dua pon ramai dah tak puas hati kan.. mula la nak salahkan semua pihak.. ya allah permudahkan lah urusan kami nak teruskan hidup ini....
.

takyah jejauh, hasben mas sendiri pon komplen.. skang hari2 kena isi minyak moto... rider dari klang ke kl... biase 2x sehari baru isi.. now setiap hari....

.
pastu Nak beli barang dapur pun terpaksa bercatu, terpaksa berkira-kira. betul tak ?

kalo ikutkan napsu semua bende nak beli tapiiii krikk krikk je la..

.
.
Kawan-kawan yang surirumah, yang dasedang bekerja tetap pon boleh...


kalau rasa berminat nak berniaga, berniat nak bantu suami untuk meningkatkan ekonomi keluarga. nak senangkan diri sendiri, mak ayah,,, Jom la join team mas. 
.
takyah ade modal... takde risiko, takyah nak penat2 pi berator ke hadap jammed nak pi pos.. semua tu mas buat...

jadi apa yang kami perlu buat ???
akak2 adik2 just promote dan deal dgn cust sahaja... insyallah niat yang baik allah selalu tolong dan paling best.. komisyen masyukkk.. banyak tau.. Rm15-Rm25 / cust...

eh nak tau lebih lanjut,.. wassup mas ye... team mas kecik je.. jadi senang nak monitor akak2 adik2 sekalian yang berminat... janji rajin usaha tak putus ase dan push ur hard
InshaAllah mascuba bantu akak2 adik2  untuk cari duit tambahan. Bolehlah buat topup duit beli lauk, beli sayur kan. Kalau betul-betul fokus, silap-silap boleh beli lebih lagi dari tu tau
.
wassup je mas... kate nak join dropship  ke 016-6810844ya


😘


FEEDBACK B CONFIDENT : ‘TUKAR CUP 36B TAK SAMPAI SEMINGGU!’


Sapu B CONFIDENT tu terus rasa bre|ast berdenyut2. Tak sampai seminggu pakai, dah kena tukar B.R.A dah. Baru je borong B.R.A minggu lepas. Minggu ni kena beli yang baru lah. Yang lama dah send|at dah. Tak selesa bila pakai. Dulu pakai c|u|p A je, sekarang mungkin dah naik 36B dah. Syukur Alhamdulillah, kesan yang sgt memuaskan. - Ain, Puchong

.




Ya Allah sis! Adik beradik perempuan saya semua pakat beli B.R.A baru nak raya ni. Depa semua pakai B CONFIDENT mcm saya jugak. Family kitorang memang jenis NENEN KEC|IK, tak sangka pulak boleh bes|ar mcm belon ni. Memang tak muat dah B.R.Ayg sekarang ni. Kami 4 beradik perempuan ni semua dapat perubahan yg positif seawal seminggu. Melompat lah kitorang bila dapat yg kitirg idam2kan. – Pn Ida, Shah Alam

.
Meh try B CONFIDENT sekarang. Confirm tak menyesal. Terima kasih sayang sudi kongsi testimony dengan kami.
=======================


.

.
Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN HARI INI!!! ESOK harga kembali NORMAL!!
.
Kesan dalam SEMINGGU penggunaan je tau.
Awak jangan su.sah hati ye, akak akan bantu awak semua tau.
.
Dapatkan B CONFIDENT pada harga DISKAUN hari ini!

WHATSAPP KE 016-6810844
WHATSAPP KE 016-6810844
WHATSAPP KE 016-6810844
.
p/s : spe yg nk LOCK HARGA PASAR MALAM cepat2 whtsapp Mas na.. sbb offer ni tak lama..dan lepas promo habis tiada lagi harga promo ni tau


B CONFIDENT



B CONFIDENT 

10X Lebih Pantas Membesar dan Menganjalkan Payudara Berbanding Yang Lain!

Formula Baharu Dengan Teknologi NANO!

Kesan Seawal 7 Hari Je Uollss, Tahu-tahu Dah Kembang ;)


Kenapa Uollss Perlu Memilih B CONFIDENT?

✓10X lebih berkesan.
✓Menyerap dengan lebih sekata.
✓Serapan lebih pantas dengan teknologi NANO.
✓Melembab dan menegangkan MISS B lebih cepat.
✓Selamat digunakan dan melindungi kulit MISS B.
✓Bau yang harum.



2 Ramuan Utama B CONFIDENT Yang Akan Dapat Merialisasikan Impian Uolls ;)



SEA WEED
✓Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
✓Mencegah kanser.
✓Anti bakteria.
✓Mengurangkan selulit.
✓Memejalkan payudara dan punggung.


PUERARIA MIRIFICIA
✓Memperbesar payudara.
✓Mengencangkan payudara.
✓Mengangkat payudara.
✓Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
✓Menghilangkan kerut pada puting.
✓Membuat payudara lebih kenyal dan montok.
✓Menaikkan punggung yang jatuh.


FEEDBACK





Macam Mana Uolss? Berminat? Takkan Asik Nak Kene Tegur Je. Miss B Kendurlah, Miss B Keciklah :(
Jom Dapatkan Segera! Biar Kita Tutup Mulut Diorang ;)
.
JOM WASSP MAS YA


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...