Friday, 11 August 2017

POOJA SAREE DOLL


Assalamualaikum loversss.. tak lama lagi raya haji dah. chuolss dah ade ke belum baju letups ni

raya puasa lepas tak dan nak melaram ngan baju saree letups ni. raya haji kali ni make sure dan mestidapatkan 2-3pasang terus tau !!
.
ok jom tengok color apa yang ade 


grey

maroon & black


navy blue

purple


royal blue & soft pink



soft brown & navy blue


soft yellow



ok boleh check sizing ya



nak lebih info. mai la risik ngan mas. stok setiap masa jalan dan berkurang. make sure check dulu masih available ke idak ye..

apa lagi save cepat no mas ni

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844



Thursday, 3 August 2017

PERFUME BY DIANZ



DAH TAU KE BELUM APA BONDE NYA NII


ni mas story sikit deh... baru semalam di lancarkan. so tau je lah yang berebut nak dapatkan perfure yang satu satunya keluaran dianz ni berapa ramai. paling mengejutkan. ini adalah keluaran pertama dan terakhir !!!!
jadi, jadiii korang peminat barangan keluaran dianz. wajib ada sebagai koleksi peribadi tau.. 
bau buah chuolss , memag rasa nak makan makan aje lah. dah semboq semboq kat badan. korang jangan kata hasben korang dah makan korang lak. hehehehhehe
ni serius tau !
TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA 
paling exclusive untuk dianz lover


4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘

1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara 
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !

2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit

3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘

4. MURAH DAN MAMPU MILIK 
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi . 
rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .


korang, jangan lepaskan peluang tau.. ni pon da beratoq panjang dah ni. alhamdulillah. . jom tambah koleksi. belilah satu dulu. rasa macam tak cukup 1 . ambik terus 10 botol tau. tahan lama. bukan apa.. susah tau nak dapatkan perfume wangi buah ni.. 

nak dapatkan camne. jangan susah susah. wassap aje deh
semboq sikit sure cik abang jeling manja 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

Tuesday, 1 August 2017

BAHAN UTAMA BCONFIDENT PEMONTOK ASET


Assalamualaikum happy day chuollssss.. selamat sejahtera. semalam mas kena serang bertubi-tubi. lepas sorang, sorang lagi, sorang lagi dan lagi.. eh korang ni macam berjanji pulak dah. ehehhehehee

mana tak nye, semalam non stop order bconfident tak henti. alhamdulillah... makin ramai akan kesedaran untuk menjaga aset lebih-lebih lagi yang bergelar isteri / wife

paling best tu en hasben yang surveykan untuk wife die
i is pulak yang segan. aleh2 mintak wife die sendiri yang deal ngan mas then hasben bayooo aje
heheheh

better cam tu ye.. cik abang baya kan aje.. hak nak tanya itu ini biarlah isteri yang tanya. jadi kami antara orang pompuan takdelah segan sangat. hehehehe
.
.
paling ramai nau yang tanya
apa bahan b confident ni ??? hakak pong. sebelum wassap tak baca dulu ka ?
kadang2 custemer ni da tau tapi nak uji seller tu . betul seller ke atau scamer. betul die jual bconfident ni ka. try tanye soklan simple. bahan apa. kalau sampai sehari dua tak reply lagi tu.. pls carik seller lain.. ehhehehe




ok, ni ye bahan utama yang terdapat pada bconfident. bahan semula jadi khas untuk memantapkan payudara awak . bagi suami always geramzz geramzz gittew !

B Confident menggunakan 100% bahan-bahan semulajadi, seperti Pueraria Mirifica dan Rumpai Laut (seaweed).

Menurut pakar dermatologi, Pueraria Mirifica mampu :

Membesarkan payudara.
Mengencangkan payudara.
Mengangkat payudara.
Mencerahkan dan meratakan warna kulit payudara.
Menghilangkan kerut pada puting.
Membuat payudara lebih kenyal dan kemas.
Menaikkan punggung yang jatuh.
Pueraria Mirifica


Dr Pakar mengatakan Rumpai Laut mampu :

Melicin, menghalus dan menegangkan kulit.
Mencegah kanser.
Anti bakteria.
Mengurangkan selulit.
Memejalkan payudara dan punggung.

sapa boleh pakai bconfident ni ? 

semua wanita termasuk yang belum kawen yang dah kawen lagi wajib pakai. mom to be, mengandung, berpantang , bf baby... semua digalakkan. 


B Confident dirumus khas dengan Teknologi Nano dan mampu memberikan kesan yang lebih efektif, cepat dan menyerap lebih sekata berbanding yang lain. Ianya Produk PERTAMA di Malaysia yang menggunakan kaedah Nano Technology dengan kesan penyerapan yang maksima dan terbukti kesan yang 10 kali lebih cepat!

Dengan formula ini, ia dapat membantu anda yang mempunyai masalah payudara dan punggung londeh, kecil dan puting tenggelam dengan mengangkat, menganjalkan dan membentuk payudara dan punggung secara semulajadi dan cantik. Ia juga bertindak sebagai anti-kendur dan mencerahkan puting payudara.

Kelebihan-Kelebihan 'B Confident' :

- Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
- Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan - anak dan lanjut usia
- Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
- Mencerahkan dan meratakan kulit payudara dan menghilangkan kedutan
- Menyeimbangkan saiz payudara
- Membesarkan payudara yang kecil (faktor keturunan)
- Melembutkan kulit payudara dan punggung
- Mengeluarkan puting yang tenggelam
- Menghilangkan kerut pada puting
- Mencerahkan puting yang gelap (puting pink)
- Menaikkan punggung yang jatuh


dah tahu ??? excited nak cuba.. apa lagi terus ja wassap hakak 
pinang bconfident untuk aset yang menawan !


016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...