Wednesday, 22 April 2015

INFORMASI VIVIX

Salam semuaaa..!!! Semakin lama dok study pasal vivix ni sungguh la buat hati teruja...! Yang paling best nya vivix ni bukan je glemer dan femes kat malaysia malah menjadi hot item kat indonesia.. waduh-waduh buk..! patut la ganteng2 semua nya..!!!

Sebotol vivix ni mampu mengubah hidup anda.. Bagaimana..???

Lately, ramai yang mencari mas sebab nak kan penyelesaian untuk masalah kulit muka.. Memandangkan Saya sendiri punya masalah yang sama dan berhasil dengan vivix, jadinya tiada masalah untuk saya suggestkan vivix.. dan ternyata berkesan..!

Ternyata merubah hidup individu tersebut.. dari yang punya masalah kulit muka.. Kini cantik dan bebas berseri.. Ini kan yang semua wanita inginkan..


Kenapa agaknya vivix ni berkesan untuk kecantikan dan kejelitaan..???

Berdasarkan hasil berbagai proses uji klinis dan penelitian laboratorium terbukti bahwa kandungan utama Vivix mampu memberikan khasiat untuk meningkatkan pertahanan sel, energi sel, performa sel, serta perbaikan sel. Ia terbukti efektivitas 1o kali lipat lebih kuat daripada mengkonsumsi resveratrol saja untuk memperlambat proses penuaan sel.

VIVIX merupakan tonik anti-penuaan untuk berbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang mengidap penyakit diabetes, arthritis, gout, dan yang lainnya. Mengandungi resveratrol yang dipercayai mampu memperbaiki DNA seterusnya mencegah penuaan secara cepat.


Vivix Ingredients, Bahan Pembuatan VIVIX:


  1. Anggur Muscadine (merupakan anggur terbaik yang memiliki zat fitokimia, MSKE Muscadine Grape Skin Extract)
  2. Polygonum Cuspidatum (akar yang mengisolasi resveratrol)
  3. Wortel Ungu (lebih banyak antioksidan dan vitamin A daripada wortel biasa)
  4. Elderberry Eropa (merupakan tanaman keluarga berry, bentuknya seperti kelereng warna ungu gelap, memiliki zat pembasmi kanker)



Khasiat dan Manfaat Vivix Shakle:


  • Memperlambat dan menghambat penuaan diri, kerana dalam vivix terdapat antioksidan tinggi berkekuatan 10x dari resveratrol.
  • Menjaga kesihatan kulit, ANTI AGING meningkatkan elastisitas kulit.
  • Mencegah kanker dan tumor, poliganum cuspidatum nutrisi terbaik untuk mencegah pertumbuhan kanker dan penyebaran sel tumor.
  • Mengurangi risiko komplikasi diabetes melitus (kencing manis / penyakit gula), resveratrol vivix bermanfaat seperti hormon insulin yang mampu menurunkan kadar glukosa darah.
  • Mengurangi risiko serangan jantung, kandungan resveratrol dapat mengurangi pengecilan pembuluh darah penyebab utama tekanan darah tinggi.
  • Mencegah serangan penyakit Alzheimer, vivix membantu memperbaiki kerosakan sel otak.
  • Mengurangi radang sendi dan kematian sel sendi.
  • Dapat meningkatkan daya tahan dan kesihatan tubuh secara alamiah dan menyeluruh.
  • Menjaga dan merawat kesehatan mata, Vivix mengandung tinggi beta carotene yang terdapat dalam wortel ungu.

anda LAYAK UNTUK mendapatkan pakej spesial iaitu:
  • 2 Botol VIVIX (free keahlian)
    Membership anggota SHAKLEE MALAYSIA
  • Cash Back ( terus di bank in ke acc anda)

Jangan pernah ragu ATAU was-was untuk membeli ditempat kami, VIVIX yang kami jual 100% asli dari SHAKLEE. Silakan cek membership saya No.id 869907  atau hubungi terus mana-mana branch untuk pembelian...

Jika masih bertanya atau ragu akan kualiti produk Shaklee, silakan browsing di google atau youtube. Shaklee adalah produk yang telah bertahan selama 50 tahun di US Amerika dan 25 tahun di Malaysia. VIVIX SHAKLEE juga direkomendasikan baik oleh peneliti ataupun para ahli.


Duta VIVIX Indonesia :)


TESTIMONI KECANTIKAN DENGAN VIVIX







Teruja dan mahu cantik juga..??? MESTI dapatkan vivix segera :D




Untuk mendapatkan mana-mana set promosi APRIL 2015 ni.. Boleh hubungi mas ye..





Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di
 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...