Tuesday, 24 February 2015

PENYELESAIAN BAGI MASALAH KULIT MUKA


Assalamualaikum semua... Semua sihat kan..??? 

If diberi pilihan untuk cantik secara sihat, semulajadi, selamat dan tidak menyakitkan
ATAUPUN 
menyakitkan, cepat berkesan TAPI kesannya sementara... Mana yang akan Uolss pilih..???


 
Jika Uolss Pilih untuk cantik secara semulajadi, tidak menyakitkan dan selamat serta sihat... Saya ada jawapan untuk itu... Saya ada Vitamin yang boleh membantu untuk kelihatan cantik dari luar dan dalam serta mendapat manfaat lain..




Vitamin C dan Vitamin E sememangnya sangat sinonim dengan kecantikan kulit. Gabungan fungsi kedua vitamin ini sangat-sangat membantu dalam mendapatkan kulit yang lebih sihat dan cantik.


  • Vitamin C membantu menghasilkan kolagen untuk tubuh dan juga bertindak sebagai antioksidan. 
  • Vitamin C melindungi kulit dari radikal bebas dan radiasi ultraungu akibat terdedah kepada sinaran cahaya matahari, dengan itu boleh membantu mengurangkan kesan ‘sunburn’.



  • Vitamin E  pula bertindak sebagai agen awet muda, memperbaiki kelancaran peredaran darah, mengurangkan parut serta menjadikan kulit lebih sihat dan cantik.


Kata orang, “tak tumbuh, tak melata, tak sungguh, orang tak kata”.







Siapa yang tak teruja kan bila mana kulit kita cantik yang diidamkan jadi realiti. Mereka dah rasa kesan dan perubahannya, anda bila lagi?
Takkan nak tengok orang lain jer yang cantik... Jeles sangat tau..!

Kan mas dah kate, Saya ada vitamin yang boleh membantu untuk cantik dengan cara yang selamat sihat berkesan dan yang semestinya tidak menyakitkan...


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...