Monday, 9 February 2015

Makan VITAMIN C kulit JADI cantik

Assalamualaikum.... BEAUTY is pain.... Betul ker..??? NAK CANTIK SEGERA..????
Tanpa sakit, cucuk, bengkak bagai....



Akak faham semua orang nak cantik cepat, nak kulit cerah, sihat berseri. Nak telan 1000mg Vitamin C terus betul?

Jom kita ingat balik sifat Vitamin C....

Vitamin C  larut air. Bila kita makan Vitamin C, badan kita akan serap apa yang sempat dan diperlukan pada masa itu. Yang lain-lain ke mana? 
Keluar/flush out ke dalam air kecing. Katakan kita beli Vitamin C 1000mg RM1. 10 sen diserap dalam badan, lagi 90 sen keluar ke dalam air kencing. Wow! Mahal air kencing tu. Boleh guna balik? Tak kan?


Kenapa Shaklee sediakan Vitamin C 500mg?
Keistimewaan Vitamin C yang tidak boleh ditandingi dengan Vitamin C lain adalah dengan adanya kebolehan SISTEM SUSTAINED RELEASED. 

Apa faedah sistem ini?
Dengan sistem ini, hanya 100mg Vitamin C akan dilepaskan dari tablet setiap sejam. Lapisan demi lapisan Vitamin C diurai dan dilepaskan. Badan akan serap 100mg setiap jam. Jadi satu tablet akan meyediakan 100mg selama 5 jam.
Katakan kita nak lebih Vitamin C. Nak kulit cantik kan..atau masa kita dalam keadaan kurang sihat. Kita boleh amik 2 tablet Vitamin 2 setiap 5 jam. 200mg vitamin c akan dilepaskan dalam badan kita selama 5 jam.
Haaa..Cerdik ke bijak? 

Maka air kencing kita tidak la diperkaya dengan Vitamin C.
Oleh itu, saya menyeru. Buat lah pilihan yang bijaksana lagi cerdik pandai. Pastikan nilai untuk setiang wang anda.

Berapa harga sebiji Vitamin C Shaklee? 
Tak sampai RM1 pun.
Sebotol 180 tablet.

*Special lagi, ia bukan bersumber dari oren. Tapi dari extrak jagung. Oleh itu ia sesuai untuk semua dan tak perlu risau diserang gastrik.

*Lagi special.. makan vitamin c ni serupa makan kolagen.. tapi kuantiti sikit ler... hihiiii


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...