Wednesday, 4 February 2015

Vitamin untuk si manja

Assalamualaikum... bulan ni genap ayish 8bulan.. aiii tak sabar nak die turn to 1 year, nak bagi makan vitamin.. kikikiiiii

Membesarlah sebagai juara hai anak mama sayang..!





Mak mana lah yang tak mo anaknye hidup sihat, cergas aktif senyum gelak tawa selalu.. ya allah tu lah penawar kala duka, pengubat kala sakit, hilang segala penat lelah bila nampak si anak senyum gelak ketawe ngan kite kan...

Tak sanggup tengok si manja demam apatah lagi sakit yang boleh meragut nyawa... Ya allah kau berikan lah sakit tu kepada ku jangan kau saki anak ku buah hatiku,. Pasti nye moms pon macam tu jugakkan..

Biar penT macam mana pon, mama sanggup jaga awak.. hai anak...!
Memang normal ke perasaan mak kalo batu anak 1 ni..? Cam ni ke..?? Hehehehee ke mas yang ter over... kikikiiii

Tak pe lah berapa orang pon anak kite, semua nya nyawa kita kan... jadi, berikan lah yang terbaik, makanan yang sihat, dari sumber yang bersih untuk mereka yang tersayang..

My Fil kata, duit boleh di cari, tapi nyawa tiada ganti nya... Ya allah mintak di jauhkan dari musibah yang tak mampu kami tanggung...

Moms, get ready berikan vitamin untuk si manja... di sebabkan sekarang ni makaanan tak sihat lagi sedap dari yang sihat dan surely anak2 akan pilih yang sedap.. dorang bukan kire sihat ke tak sihat.. janji sedap.. dan peranan kite as parents berikan yang sihat...

Vitalea for kids ni, rasa grape.. sedappp...!
Ada lengkap dengan 18 vitamins dan mineral untuk si manja membesar..
Anak tak makan sayor.. don wori, vitalea ni ada...!

Jadi lah ibubapa yang prihatin dan baik hati kepada anak2nya

Vitalea for kids --》 buy 3 free 1

Harga kasih sayanggggg♡♡♡♡♡

Mas
016-6810844
Fb : za fair (mas masya)

1 comment:

  1. Sapa tak sayang anak kan.. mestilah nak yg terbaik!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...