Wednesday, 11 February 2015

Wordless wednesday : sarapan wajib

Assalamualaikum.. morningggg...!!

Happy wednesdayyy...! Biase on wednesday terasa lambat mase berlalu.. apa bikin pepagi...??

Biasanya, pepagi mas akan stalker fb orang.. hahahahhaaaaa.. eh bukan lahhh.. tengok perkembangan jer.. tapi la ni tak dan dahhh...!
Pepagi after subuh dah mengaji, pehtu pas antar hb kat depan pintu.. tidokan harith, setle tidokan harith dok menapak depan lappy, sambung dhuha.. buat kerja rumah.. eh bz la my day...!
So jangan ingat house wife dok rilek2 je kay...sampai nak makan pon kadang tak sempat..! Nak pi toilet pon tertahan2.. tu belum kes 2-3jam layan cust.. heheheeheee

Tapi i loike it..


Di sebalik kebizian tu, memang tak dan la mas nak prepare breakpest yang mengiurkan... cukup secawan...!




Cukup ESP ni jer.. sedapp..!





Mas amik pagi dan malam.. biase kalo malam buat 2cawan.. heheheheheee...

Perut kenyang, kulit pon tambah ok.. sangat di galakkan diambil oleh mereka yang sedang diet, nak kulit cantik... its for u...

Oh..! Yang pemalas like me pon di galakkan amik.. bukan malas tapi bz

Ok bye...! Hahahahhaaaa


MAS | 016-6810844
fb : za fair (mas masya)

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...