Tuesday, 28 October 2014

KENANGAN MANIS SEJAK CEBURKAN DIRI BER BISNES SHAKLEE

Assalamualaikum semua... tersenyum sendiri dok baca komen rakan seperjuangan sejak terjebak dengan shaklee ni.. sejak berbisnes online product shaklee ni... Syukur Alhamdulillah di temukan dengan mereka yang hebat-hebat ini.. sekaligus dapat tukar cara hidup / rutin seharian dengan penuh aktiviti.. rasa tak cukup  masa pon ade.. hehehehehee

Majoriti.. kenangan manis kami adalah dapat beri kesihatan pada diri sendiri dan orang tersayang.. of cox la bagi diri sendiri rase dulu kan.. baru lah  orang lain percaya.. bukan dok pong pang pong pang tapi tak dek ape.. huhuuuuu... dah nampak kebaikan dan kelebihan barulah sedare mare dok bertanya itu ini... feeling happy..!

Pastu of cox BONUS dari bisnes online (shaklee) tu membantu dalam masalah kewangan...  Biase lah kalo tengah bulan.. poket keringggg.. huhuuuu.. Duit punye pasal suami isteri pon boleh begadoh sakan.. tarik muka sampai 15meter ko..!!! mampu ke? sanggup ker..??? Lemah lutut tau kalo gitu.. Tak molahhhhh... mintak di jauhkan.. ehheheee...

nasib laa shaklee bagi bonus di tengah bulan.. Legaaaa..!! baru boleh tarik nafass panjangggg....
Lepas duit makan / minyak kerete di tengah bulan.. nak balik kg pon senang hati... Nak tunggu Gaji di akhir bulan, Boleh kekeringannn la jawabnye... Ikat perot...! Syukurrr Rezeki yang cukup ni :)

Selain diri sendiri, orang tersayang --> keluarga, mak ayah, suami, isteri, anak dapat kebaikan bersama... siapa yang tak nak orang tersayang bahgia, sihat dan senyum selalu kan...???

Mampu ke belikan Mak ayah kerete Honda city baru.. Cash lagi tu..??? Bukan murah kan... Tapi akak ni mampu, dengan bisnes shaklee ni la... alhamdulillah..

Mampu ke bawak mak ayah g bercuti kat obersea??? dengan shaklee kalo cukup point semua nya free..!! kite bawak badan bawak baju ngan duit soping aje lahhh.. ehehhehehe

Ni haaaa.. nak share luahan antara KENANGAN MANIS sejak berbisnes shaklee... Siapa sangka.. Majoriti nye adalah suri rumah.. Duit dari mana belikan mak ayah macam2 ni.. Duit dari mana dapat tolong ringan kan beban suami ni.. Alhamdulillah rezeki itu dari Allah, dan Shaklee banyak membantu..

Anda juga boleh seperti kami jika NAK.. dan punya HATI YANG KUAT...! 
saya bukan nk orang yang kuat tapi HATI YANG KUAT...!

YANG TAK BERALASAN.. TAK MENGELOH..  pasti berjayaaaaa..!!!












Ingin rasa seperti kami rase.. sihat, bertenaga, bahgia bila dpt bhgiakan org lain lebih-lebih lagi insan tersayang.. rasa besarrrr nikmatnye.. awak pon boleh.. dengan care yg betul... atau join kami berbisness shaklee dan berusaha untuk berjaya..!!

bukan tunggu untuk berjaya.. tapi awak sendiri yang tetapkan dan dorong diri awak untuk berjaya... 
Saya percaya ramai yang makan vitamin shaklee ni.. Tak mahukah buat sesuatu hasil dari itu.. maksudnye lebih dari makan... JUAL LA...dan rasa KELEBIHAN YANG SHAKLEE bagi.. 
contoh seperti BONUS TIAP BULAN...

Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...