Friday, 3 October 2014

SET KULIT MUKA

Assalamualaikum.. Happy october.. Sape apply job vacancy kat LPSH hari ni 3/10/2014 tarikh tutup okey..! Good luck sape yang ade apply tu :)

Lagi bape hari nak raya hari.. selalu nye selagi pepagi gi sembayang raya, pastu gi korban.. korang gi mana?? ade ziarah menziarahi ka macam raya pose atau dok umah ngadap tivi / bantal je...???

Tak kisah lah raya apa pon.. semua nak cantik kan, kalo kulit cantik rasa confident dalam diri tu menebal je rasa.. semangat gitu..!

Pengalaman sendiri : Mas pon ade masalah kulit berjerawat terok, al kisah sebab guna cream nak cepat cantik.. dan habis tu teros naik bintik-bintik ( jerawat) none stop ok..! Pic tak simpan sebab malu weiii nak tunjuk,,! Tapi mas amik solution cepat dengan amik VIVIX setiap hari pagi & malam.. alhamdulillah sekarang 1 bijik jerawat pon tak de.. sykur... nak kisah lagi panjang klik jer link ni...

Tak mampu nak beli vivix??? ada lagi pilihan untuk anda yang nak kulit cantik.. nengok aje adik manis ni.. haaaaa.. jeles tak? jeles tak????

Ni mas nak sharekan testi Hot pengguna shaklee.. perhatikan sebelum dan selepas okey...

Kalo tengok pic sebelum rasa seram..tapi tengok pic selepas rasa jeles trus ^^

hanya konsisten
~~~~~~~~~~~
ESP
VITA C
GLA
NUTRIWHITE CLEANSER 

Belum cuba belum tau.. dah cuba, berkesan.. sure dok usap-usap aje pipi tu.. belek-belek kat cermin..!

Belum terlambat lagi korang nak cantik.. dan nak dapatkan kulit cantik.. start now atau nengok aje lah testi ni... OH YE..! jangan plak muka kat FB saje cantik tapi muke real berjerawat..!

renung-renungkan T______________T 




Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...