Thursday, 9 October 2014

ALFALFA & HERBLAX SHAKLEE ATASI MASALAH BAU BADAN

Assalamualaikum... Morningggg...!!!! have a great day korangggg... Haaaa.. Ni antara  masalah dunia nih...kan kannn... -->  MASALAH BAU BADAN? EEEUUUUUWWWW,..!!! Diri sendiri pun tak selesa, mcm ne nak berdepan dengan orang time peluh-peluh tu.. Haaaa.. senang jer..




Hari2 telan ‪#‎alfalfa‬
Seminggu 3 kali telan ‪#‎herblax‬

Settle masalah bau badan yg busyuk tengit tu..ehehe

Sesuai untuk LELAKI DAN WANITA...

** ALFALFA & HERBLAX ni jugak membantu melawas dan boleh buat badan kurus...!
 Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..
  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..
Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB
 Za Fair (Mas Masya)
untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan



 Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN  

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...