Friday, 26 December 2014

Sumber LECITHIN

Salam semuaaa...!!!

Malam tadi mas dapat soklan dari kawan.. Kalo mas ni tak berilmu dah tentu dah melatah, maki hamun kat yang dah tanya tu... Soklan yang boleh menjatuhkan bisnes... kikiii.. Boleh tarik muka 100m.. ITU jika mas tak berilmu... 

Disebabkan dah biasa dengan soklan yang agak sensetif ni... alhamdulillah now semakin mahir dalam mengawal emosi dan jawapan.. Hah gittew..! mahir.. hehehehe

Soklan nya berbunyi cam ni...

" Mas, betul ker Licithin ni dari Babi? dokter aku yang gtau.. aku makan sekali teros stop" lebih kurang gittew la...

Normal bagi kami jika dokter tu nak kondem supplement.. Sebab biasa nya ada segelintir dokter yang anti supplement... SEGELINTIR okay.. 

Apa yang tak sedap nak jawab nya adalah.. Hissshhh kenapa die ni tanya kita.. Gi la tanya ngan orang yang die beli tu... TAK KAN orang yang jual tu TAHU JUAL jer then go...??? eh dah macam touch & go pulak si die ni... hehehehee

Mas akan jawab dengan senang hati kepada my cust only.. sebab i care about them..! i study untuk diri sendiri dan mereka.. supaya kami mengambil supplement dengan betul dan TAHU apa kami ambil... Bunyi macam marah jer ni..??? Tak marah mungkin terkilan... sebab setitik, satu belangga terjejas...

Para sid yang menjual shaklee.. study dan jaga cust awak carefully.. ilmu tu penting.. jangan main jual jer... kecian pembeli tu... 

Ok let see apa sebenarnya LECITHIN ni...



APA ITU LECITHIN 

Kolina merupakan satu komponen asetilkolina neurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf.  Soya lecithin merupakan sumber utama kolina.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi  daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 520mg lecithin.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

PLZ baca carefully perbezaan antara lecithin shaklee dengan lecithin lain...

PERBEZAAN LECITHIN shaklee dengan lecithin lain di pasaran..

Lecithin shaklee di ekstrak dari kacang soya organik.. BUKAN - GMO, setiap capsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan acetyl-kolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu...

If korang tak tahu apa itu Bukan - GMO.. klik cini..

For me, lebih baik beli pada yang tahu dan boleh jawab semua soklan yang di ajukan.. even orang tu beribu batu jauhnya dan terpakse bayar lebih untuk kos postage... ia berbaloi dari beli dengan orang yang tak boleh nak tolong... dan lastly ini lah jadi nya...

Beli dengan orang lain, lepas tu tanya dengan orang lain... malu tau...! 


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...