Saturday, 13 December 2014

COLAGEN POWDER SHAKLEE : BUY 3 FREE 1, PROMO LAST MINIT SEHINGGA 31 DECEMBER 2015

Assalamualaikum semua...!!!

Hari ni tanpa di duga ramai rupanya yang tunggu promo colagen lagi... padahal bulan sept ritu baru jer promo... misti ade yang tak sempat grab atau dah habis stok kan.. heheheee....
syukur..! promo last minit shaklee bagi ni... COLAGEN buy 3 free 1.. Rugi besar sape tak grab....

Lepas saya buat promo ke secret group.. a few regular cust teros grab 1 set terus... almaklum lah.. selepas di bagi tau next year (2015) nanti berkemungkinan besar stok colagen shaklee tak de jualan.. Mungkin setahun jugak tak de stok kolagen ni...Tu yang tak nak lepaskan peluang... 

Korang:
Satu kotak Shaklee Collagen Powder ada 15 sachet. Anda ambil sehari se sachet. Di dalamnya ada :



1. 4000mg proprieteri kolagen sisik ikan merah
molekulnya seringan 1000 dalton untuk penyerapan unggul. Ikan merah dari laut paling dalam bebas dari pencemaran. Marine collagen adalah antara sumber kolagen terhebat






2. Biji benih Camellia Japonica
Tumbuhan ini biasa ditanam di Jepun. Shaklee Collagen memang diproses di sana. Ia sangat terkenal dan terbukti dapat mengurangkan kedutan di kulit di samping menambah produksi collagen dan mendorong penghasilan asid hyaluronic. Asid Hyaluronic ni selalunya berada di antara ruangan di antara kulit, sendi yang menakung lembapan. Ia beri kesan lembapan, kegebuan dan ketegangan kepada kulit, manakala beri efek lubrikasi dan "shock absorber" kepada sendi tulang dan mata.

3. Ekstrak Pfaffia atau kadangkala mereka panggil SUMA atau Brazilian Ginseng
Saya quote sesuatu yg saya jumpai  di internet pasal pfaffia:
Ia digunakan sebagai "adaptogen" untuk membantu tubuh adaptasi dengan stress dengan cara memperbaiki sistem imun. Pfaffia juga secara tradisi digunakan untuk merawat kanser, tumor, diabetes dan memulihkan prestasi seks lelaki. Ia juga sebagai tonik yang memulihkan fungsi tubuh dan dianggap aphrodisiac untuk menambah nafsu seksual. OPSSS

uhuk uhuk




4. Ekstrak kekerang
More collagen from kekerang

5. Lactobasillus Acidophilus
Bakteria baik atau Probiotik yang membersihkan usus.  Usus akan lebih mudah menyerap kolagen yang sudah sedia halus dan ringan, maka lebih pantas lah kesan kolagen terhadap tubuh dan kulit.



6. Vitamin C
Vitamin yang sangat penting dalam menghasilkan kolagen juga, ada di dalam ramuan Shaklee Collagen Powder


7. Vitamin B
Sangat baik untuk pertumbuhan kulit, kuku dan rambut. Juga untuk membantu memori yang baik, mengurangkan PMS, dan membantu otak yang cerdas macam orang muda.

So tinggal 20 hari je nak dapatkan Shaklee Collagen Promosi untuk december... Sila PANTAS!

SEBAB : Berkemungkinan BESAR tahun 2015, penjualan colagen shaklee terhenti seketika... Mungkin setahun tak de stok kolagen shaklee ni.. kepada siapa yang tegar ambik kolagen ni setiap hari.. plis plisss prepare stok untuk setahun.. Harini hingga 31 dec --> promo buy 3 free 1.. grab it..! jangan terlambat...



Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...




Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907


SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..
  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..
Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB
 Za Fair (Mas Masya) 
untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan



 Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN  

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...