Sunday, 7 December 2014

AZAM NAK CANTIK JADI KENYATAAN...!!!!

Assalamualaikummm... Alhamdulillah seminggu sudah berlalu bulan december ni.. 
TAPI azam tahun 2014 dah tercapai ker belum... Yang nak cantik belum tercapai lagiii.. Ni lah masanya... sebab item set kecantikan kulit sedang berlangsung PROMO HEBAT...!!!!
SEKARANG TAU.. 
Ada masa lagi untuk jadikan impian dan aim awak tu become reality...! don`t give up ever...!!

Ni haaaa.. PROMO HEBAT TU.. VITA C & VITA E...

Beli 6 Percuma 1
Beli 2 Off 5%

Untung kan.... Biasa 1 item je setiap bulan Tapi lately 2 item.. Nak-nak lagi set yang best camni... MURAH HABISSS...!!!


 Ok.. Kita start dengan VITA C dulu ye... KENAPA KITA perlukan VITA C..??? Kalu mas, VITA C antara supplemet wajib ada kat rumah dan wajib amik setiap hari.... OF COX NAK CANTIK..! heheheee.. Tu tak boleh nak tipu lah...


Siapa yang TAK MAMPU nak beli colagen.. BELILAH VITA C... Sebab antara fungsi dan kelebihan VITA C adalah MENGHASILKAN COLAGEN.. Siapa makan VITA C setiap hari confirm cun..!!....kulit cantik gebuss jer...


VITA C bertindak secara sustained release iaiti PELEPASAN SECARA BERPERINGKAT SELAMA 5 JAM... maksudnya setiap 5jam 1biji.. pas 5 jam makan lagi 1 biji..

Sebelum ni, mas amik 2 bijik perday... TAPI sejak PROMO ni..Pengambilan nya di pertingkatkan lagi.. 6 bijik perday... banyakkkk..??? Yup rase macam banyak dan dah tentu hasilnya lebih baik dari ambil 2 bijik perday....

"Badan anda berupaya melakukan banyak perkara tetapi ianya tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C. Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. "


Kenapa..??? BULAN ni kan promo vita c... so rugilah kalo tak grab..!! ehheheee.. beli 6 free 1, murah tu yang tingkatkan pengambilannya.. ehhehehee...

Dah 7 hari amik 6bijik perday.. kesannya dah terasa bezanya.. kulit moist, licin... mata segar, fresh.. badan kurang letih.. alhamdulillah.. dan kerja-kerja membuang senangggg jer... heheheeee


Sustained Release Vita-C mengandungi: 
--------------------------------------------------------

-Kandungan Vitamin C yang tinggi. 
-Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam. 
-Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah


NI SEBAB KENAPA HARUS MAKAN VITAMIN C, SHAKLEE

------------------------------------------
TESTIMONI PENGEMAR VITAMIN C SHAKLEE... KULIT CANTIK..!!!
------------------------------------------







APA PERASAAN awak..??? Get ready become beauty sekarang atau nanti-nanti lahh... Harap maaf ye.. Ini bukan testi main-main atau peniapian... INI BUKAN SATU PENIPUAN sebab kami bertelegram.. berborak kongsi pengalaman masing-masing.. dan ini lah hasilnya.... memasing tunjukkan hasil mereka mengambil VITA C.. teruja tau...!! 

Biasa nya, lepas cust beli.. soklan paling femes, bila boleh nampakkan kesannya..? betul tak.. semua nak cepat berkesan.. Sebenarnya ia bergantung pada kulit seseorang MALAH kesannya lebih nampak dengan cepat JIKA AWAK CONSUME ITEM YANG LAGI POWER... hhheheheee...

Apa item yang lagi power tu.. dan semestinya VIVIX dan colagen shaklee...

Apa-apa pon yang penting ikut pada budget awak...

--------------------------

Nak cantik TANPA masalah kulit muka... cari lah saya.. insyallah saya akan berikan pilihan yang terbaik mengikut keperluan dan budget anda...Alhamdulillah saya BEBAS DARI JERAWAT... nak tahu rahsia raya.. jom kita borak-borak... :P

Kini masalah jerawat bukan masalah besar bagi saya seperti sebelum ni.. Alhamdulillah bersyukur sangat.. Awak pon BOLEH jadi seperti saya....!!!!

Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844


Hq shaklee 
- sunway
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...