Monday, 22 December 2014

VIVIX MEMBANTU NAMPAK MUDA DARI USIA

Salam semuaaa...!!!

Monday bluess...??? haaa... ni mas nak sharekan testimoni kak mai.. dia ni penguna vivix.. nengok je lah rupanya... macam 20an gitew kan... hehehehee






TAPI  tau ker umur sebenar kak mai ni..???  Dekat 50tahun tau... Macam tak cya je kan.. tapi tu lah realitinya... sekarang tak yah nak cos yang mahal pi kat salon kecantikan mana-mana nak cucuk botox ke apa ke.. menakutkan dan berbahaya.. minum jer vivix ni everydays..! sure hasilnya marbelesss...!

Ok, dah tak monday blues dah kan... mata dah segarkan.. nak awet muda, nak nampak muda.. nak kelihatan muda dan cargas.. minum lah vivix..! u will know the different..  :)




Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...





Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya
di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan



No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...