Wednesday, 3 December 2014

MAKAN VITAMIN C MATA JADI SEGAR LEPAS 5 MINIT


Alhamdulillah Ayish tidoooo...! time ni la mama nya nak tido jugak... I wishhh..!!! Tapi tak semudah itu... heheee... kuatkan diri untuk aim yang besar... Biasa nya bila si baby tido mak jugak akan tido.. kadang-kadang mas pon gitu jugak.. penat sangat kan.. time tu la nak rehat... Tapi di sebabkan jiwa tengah membara.. cas-cas positif yang banyakkkk.. kuatkan diri nak update blog...!

Memula ngantok..! Dalam hati ada tercalit nak join Ayish tido.. Tapi fikif-fkir, karang blog ak ni tak ber update kalo die dah bangun.. ehhehee... mas pon telan la 3bijik vitamin c.. 5minit pastu JADI SEGAR..FRESH...tak ngantok dah...!!! wahhhh.. best besttt.... boleh apply time stay up malam-malam ni... terbaik lahhh vit c ni... student misti makan vit c ni...


Tu antara kebaikan Vit C yang mas dapat hari ni... Sebab apa ia bertindak balas bergitu...


Ni lah sebab nya.. sapa makan sunkist die tros tak ngantok..kenapa??? sebab masam dan menyegarkan kan..??? lagi lah Vit C dah di rumus dengan nutrien dan vitamin yang lain.. lagi lah power...!!


Ni antara kebaikan dan kelebihan VIT C yang semua orang tau...

sehari makan 6bijik.. tak banyak sangat ker?? kalo untuk kesihatan memadai hanya 2biji sehari jer.. TAPI jika nak cantik ambil 6bijik sehari ye dear... di ingatkan JANGAN MAKAN VIT C BERSAMA SEAFOOD...!!! Ni AMARAN KERAS ye... 

PROMO VIT C SEPANJANG DEC 2014.. SANGGUP KER NAK LEPASKAN..???

VIT C--> BUY 6 FREE1
VIT C --> BUY 2 OFF 5%

Semoga dapat membantu penyusuan mommies semua..
Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB 
 Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...