Friday, 8 April 2016

APA BEST SANGAT KAT OSTERMATRIX NI ?

Hai haiiii

Mas nak share sikit pasal ostermatrix ni
Ade ke yang nak tau ??



Orite ni ha ostermatrix
Sapa sapa bf mom, memang memang mas akan suggest oster ni
Bukan pa
Kami ni dok menyusu baby
Kadang tak sedar tido pon mengiring sampai ke pagi
Tu belum kire penghujung berpantang dah buat keja itu ini
Letih penat tapi dah tanggungjawab
Kena buat la

Sebab tu sakit segala sendi ni
Lenguh semua
Sapa nak urut ?
Sebab tu oster ni membantu sangat.. Lega bak hang !


Mas suak oster ni sejak preggy
Mase tu memang tak minum susu
Tau je la orang preggy ni
Wajib minum susu
Tapi tak boleh telan la
Pelissss ! No !

Pastu kebetulan asyik lenguh lenguh j
Tengah tengah malam kejutkan en asben soh picitkan
Pastu baru boleh tidoq
Lelame kesian kat dia
Amik la oster ni try sebotol
Pastu eh baru bape hari
Rase legaaaa sangat !

Sejak tu sukaaa sangat kat oster
La ni makan oster taw
Hari hari la
Takde sakit pinggang lagi
Hihiii

Nak membuang pon lawas ja

Lagi apa yang bestnya oster ni ?
Boleh bagi kat mak
Mak kan selalu ngadu sakit lutut
Bagi kat mak.. Mak pon sukaaa

Hangpa jangan ingat orang pompuan dok umah takde rase sengal sengal badan
Keja tak renti sama jugak ngan korang yang bekerjaya
So, semua la perlukan oster ni..

Nak cuba ? Boleh pakat share ngan suami isteri taw

016 681 0844

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...