Monday, 21 April 2014

SEBAB KENAPA SEMUA MAHUKAN / NAK KAN ESP SHAKLEE

Assalamualaikummmm dan salam sejahtera semuaaa..!!!

Last month sale ESP.. sampai tak terlayan di buatnye.. hingga hari ni masih juga terasa penangannye.. Ade yang kate rugi tak rembat 1 set ( 7tong) teros.... Mas tak leh nak kate ape laaa... Rugi memang lah rugi tapi keputusan di tangan awak.. hihiiii....

Ready!! sampai terbelahak info ESP saya nak bagi...



ESP ni boleh diambil oleh semua golongan.. lelaki perempuan.. tua muda.. senang cita semua boleh laa...
Kanak-kanak atas 1tahun dah boleh consume ESP dan mana2 supplement shaklee dah.. 
Tapi the best way bagi lah Mealshake berbanding ESP ni...hehehehhe

RAMAI SANGAT yang mencari, membeli.. malah tergila-gilakan ESP ni... wajib di ambil setiap hari sebab :

✔ Nak KURUS cari ESP..,
✔ Nak GANTI BREAKFAST cari ESP
✔ Nak TAMBAH SUSU cari ESP..,
✔ Nak GEBU cari ESP..,
✔ Nak ANJAL cari ESP..,
✔ Nak KULIT CUN muda remaja cari ESP..,
✔ Nak SIHAT Cari ESP..
✔ Nak KENYANG cari ESP..
✔ Nak BERTENAGA Cari ESP..
✔ Nak KASI MAK AYAH Cari ESP..
✔ ehh macam lagi laa boleh dapat dengan ESP ni.

Camner...??? ade berani nak try ESP yang super dooper HOT ni..????
Malah ianya sangat lah baik untuk kesihatan kite...

Harga retail RM150..


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...