Friday, 18 April 2014

SUP CENDAWAN



SUP CENDAWAN SIMPLE PUNYE
================================




Bahan

300 gm cendaran tiram [koyakkan]
100 gm lobak merah [potong kecil]
100 gm udang [buangkan kulit]
2 cawan air
1 pokok daun sup
1 pokok daun bawang ] potong pendek
2 sudu minyak
garam secukupnya


Bahan Hiris

3 ulas bawang merah
1 ulas bawang putih


Cara

1. Basuh sayuran dan toskan
2. Panaskan minyak dan tumiskan bahan hiris dan udang sehingga wangi.
3. Masukkan air dan garam. Masak sehingga mendidih.
4. Masukkan cendawan dan lobak merah. Biarkan sehingga mendidih lagi.
5. Tutup api dan masukkan daun bawang dan daun sup. Hidangkan.

------------------------------------------------------------------------------

JOM TRY resepi baru.... baru k??? tak jugak... hehehhe.. cume da bosan asik yang same jer... ni ha ikhsan dari en gugel... sebelum ni ade dah wat sup cendawan tapi kali ni dah ubah resepi ngan ubah selere... hehehhe...

sejak preggy ni, sup ayam.. sup daging tak leh nak telan... tapi sup sayo boleh... alhamdulillahhh...

jom ma try same..!


Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

SEDANG & INGIN MENCARI SIDE INCOME..??? HANYA DARI RUMAH..

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN    

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...