Friday, 25 April 2014

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE : MASALAH PARUT JERAWAT HILANG

Assalamulaikum dan salam sejahtera semua...!!!!


Sesiape pon Mahukan kulit cantik tanpa jerawat.. kan..??? Kulit bersih tanpa parut jerawat. Dulu Mas pun pakai macam-macam jenama. Ada yang ok dan ada yang tidak. Mahal murah semua dah cuba. Ada yang ok, jerawat surut tapi kulit menggelupas teruk. Perit la sangat.Lagi-lagi time panas.sangat la tak selesa.

---------------------------------



Shaklee ni vitamin semulajadi tapi tiada kesan sampingan. Yang ada healing crisis dimana tubuh badan kita tengah dalam proses pemulihan. InsyaALLAH selepas itu badan akan semakin segar, kulit bersih mulus

Vitamin C
Membantu pembentukan kolagen iaitu sejenis protein yang menyusun tubuh manusia. Kolagen adalah struktur yang terlibat dalam pembinaan tulang, gigi, sendi, otot dan kulit.

Vitamin E
Tahukah anda yang vitamin E dapat melambatkan proses penuaan. Pengambilan vitamin E yang konsisten sangatmembantu dalam mendapatkan tekstur kulit yang cantik. Ianya juga membantu menghilangkan parut dan jeragat.Membantu wajah nampak lebih berseri dan tidak kusam.

B Complex
Membantu meningkatkan sistem pertahanan badan, membantu mengurangkan stress dan bertindak sebagai penenang.

ESP SHAKLEE
- 9 Asid amino penting dalam ESP shaklee akan menjadikan kulit kelihatan lebih berseri dan anjal Anda kan kelihatan lebih muda dari usia sebenar.
- ESP shaklee mengalakkan pertumbuhan semula sel-sel kulit dan mengurangkan kedutan
- Warna kulit lebih sekata
- Memabantu menghilangkan parut jerawat dimuka
- ESP shaklee rendah lemak, tanpa kolestrol
- Baik untuk kesihatan hormon  kerana kacang soya kaya dengan isoflavones
- ESP shaklee membantu pembentukan sel2 baru dan percepatkan pemulihan luka selepsa pembedahan
- ESP shaklee elok untuk kecantikan kulit, kuku dan rambut

-----------------------------------------------------------------------


Testimoni customer : Nazeerah Nazar




Kulit semakin cerah n bekas jerawat semakin pudar dlm masa 1bln setengah dngan mengamal set d memang berpuas aty ♥ shaklee



---------------------------------------------------

Kawan- kawan sekalian yg berhajat nak beli direct supplement shaklee ni  di hq or branches
boleh guna id saya...

Shaklee id; 869907
Name ; Masharyana Mashuri
Hp ; 016-6810844

Hq shaklee - empire subang
Penang branch - pusat bandar seberang jaya
Ipoh branch - bandar ipoh raya
Jb branch- taman molek
Kl branch- Sri rampai
Kota bharu branch-section 25, jln sultan yahya petra
Kota kinabalu branch- neutron point

pergi ke branches or HQ , buy product & inform my id :869907

  Hubungi Saya segera,

Sekian terima kasih... Boleh pm sy untuk maklumat lanjut..

Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FB Za Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpage Za Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...