Wednesday, 13 May 2015

DUIT GAJI : cukup ker??

DUIT GAJI

Lepas tolak anak (yang ade anak), rumah, krete, loan(ptptn,kptm,persenal loan), bil segala bil, saving (untuk tengah bulan).. tu pon kadang takdak saving.. ikat perut lagi.. T____T
Kadang nak bagi kat mak pon rasa berat je.. Takyah bagi kat mak, kite sendiri nak beli keperluan sendiri.. Tertangguh2.. last2 tak beli T___T
DUIT GAJI jumpa kejap ja.. pagi jumpa.. petang dah terpisah.. yang tinggal bape puluh je, tu pon tah cukup ke idak nak tunggu gaji bulan depan..

Tapi BISNES ? Usaha kita tahap mana.. kita yang tentukan.. Kita nak bape gaji kita.. Kita yang tentukan..

Usaha. Tekad. yakin.. semangat terletak kat tangan kita sendiri.. diri sendiri NAK atau TAK

Cepat2 sign up as members shaklee..
Beli la mana2 product pilihan takde syarat dan register.. terus dapat FREE iron vitalea. Jimat RM90lebih.. Iron Vitalea tu Boleh jual semula.. Untunt dah.. Blek modal kos register tu..

yang penting FOKUS, Korang fokus korang dapat.. The power of fokus.. Sebab pe.. Shaklee banyak product, dari nak kurus, nak cantik kesihatan luar dalam.. untuk suami isteri anak atok nenek semua ade.. complete..!Tinggal kita je nak ke tak nak...

Saya tak pernah menjanjikan dowline saya akan berjaya, Alhamdulillah ade yang berjaya :)
Tu semua hasil dari usaha masing2, Tapi saya janji akan ajar marketing.. ilmu yang ade ni sedia untuk di kongsikan HANYA UNTUK  DOWNLINE SAYA SAHAJA...




Nak tau, mai la sign up dengan saya :)

** Anda akan di ajar cara2 marketing didalam FB yang kebanyakkan pengguna dan penjual FB tidak tahu caranya**

******************************

1am baru sifu mai reply PM, Bertambah semangat laa..hihiiii... Dah malam.. Alhamdulillah malam ni harith tak meragam sangat macam malam semalam, so mas pon amik peluang study marketing sikit tok diri sendiri dan downline di bawah naungan mas.. Insyallah  :)

Dalam tengah study ni... Teringat downline, bulan lepas naik rank.. dapat lah bonus 4angka.. beribu-ribu.. Happy tak yah kate, sungguh mas sendiri tumpang happy, dapat tolong someone like her.. memang die kerja keras untuk dapatkannya.. Dan skang bulan ni terus berhenti kerja dan fulltime as shaklee distributor.. moga rezekinya melimpah ruah... Mana tak berenti.. Katanya bonus nya lagi banyakk dari gaji tetap bertahun2 tu..

Sekarang mas dalam usaha blaja ilmu marketing baru.. Memang pening pala Bak hang.. Tapi demi anak2 downline sekalian.. ku tahankan jugak.. bersabar ye korang, tunggu amma hang ni terer, bagi menjadi.. sat gi amma turunkan ilmu kat korang semua :)

Amma takkan kejar korang sekalian ye.. Sapa yang nak belajar, nak untung sila kejar amma..hehehe
(best plak bagi gelaran kat diri sendiri..ehhehe)

SYARAT : 

HANYA DOWNLINE SAYA SAHAJA.. YANG BELUM BERDAFTAR  SILA BERDAFTAR UNDER SAYA


******************************



Boleh klik ORDER untuk cara-cara membeli..



boleh email / hubungi di

 Serta Mas akan guide semua customer2 yang purchase dengan Mas SAHAJA :) 
Dan jangan risau, Mas akan guide dan ajar jugak cara-cara makan yang betul set vitamin ni.


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...