Saturday, 8 February 2014

SUSU IBU BERGANDA DENGAN SET BUDGET PENYUSUAN SHAKLEE


Penghasilan Susu Ibu Berganda Dengan Set Budget B 
===================================================

Walaupun hanya mengamalkan set b atau set yg paling asas untuk penyusuan tapi hasil nya tetap mengujakan.. masih lagi dpt kumpul stok smpai penuh peti ais, pam cuma 10 minit tapi dah penuh botol, susu makin pekat dan anak cepat kenyang, anak sihat dan gebu dan yang paling best bila badan ibu sentiasa bertenaga dan bonusnya berat badan pun cepat turun..

Apa yg ada dalam set B dan bagaimana ia membantu penyusuan susu ibu?


1. Vitalea
* membantu tumbesaran ank yg menyusu susu ibunya
* penting dalam pembentukan sel darah merah
* ibu tidak mudah pitam

2. B-COMPLEX

* penting dalam membantu memetabolisme kan karbohidrat, lemak dan protien
* bertindak seperti ubat penenang (anti stress)
* membantu meninggikan sistem pertahanan badan
* menukarkan gula kepada tenaga
* membantu ibu-ibu berfikiran positif (mood ok jer) jd secara automatik penghasilan susu lebih lancar
* wajah ibu berseri dan tidak kusam

3. Vita C Plus

* penting untuk menjaga salur darah
* anti oksidan (wah..ibu sentiasa muda la)
* membantu meningkatkan antibodi ibu dan ank yang sedang menyusu
* sekiranya ibu atau anak demam cuma perlu ambil vita c 2 biji sehari
* mudah sembuh bagi ibu2 yang mengalami puting melecet, luka dan berdarah
* kulit makin bersih, cerah dan cantik

4. Alfalfa

* supplemant yg penting untuk penghasikan susu kerana mempunyai 1001 khasiat
* membantu memekatkan susu dan susu ibu lebih lemak berkrim
* membantu perkumuhan kerana ia juga bertindak sebagai detox
* membuang angin dlm badan dan bayi juga susah mengalami kembung
* mengurangkan masalah eczema yg dialami oleh bayi
* menyelesaikan masalah keputihan
* bertindak seperti kacip fatimah..yg ni mesti semua suka..

Siapa yg perlukan set ini?

* ibu yg tiada mengalami masalah dalam penyusuan
* ibu yg ingin meningkatkan nutrisi dalam susu badan
* ibu yg ingin sentiasa cergas dan cerdas
* ibu yg ingin memastikan bayi mendapat nutrisi lengkap sepanjang penyusuan

Banyakkan manfaat yang ibu dan bayi akan dapat walaupun hanya mengamalkan set asas ni..tak rugi nak mencuba.. Jom PM laju2.. Konsultasi dan cara pengambilan yang betul akan diberikan beserta dengan produk. Diskaun istimewa menanti anda

PM Za Fair's Supplement ATAU 


Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN 

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...