Wednesday, 19 February 2014

PRODUCT SHAKLEE TURUN HARGA...!!!!

Assalamualaikummm.. Aci tak.. dah tengah bulan feb baru nak hapdet pasal gud news nih...?? sorii kengkawan... Bukan sengaja.. sebab kekanggan tu yang tak dapek den nak hapdet cepat sikit.. sori ye akak-akak sekaliannn...

Ok, di saat semua barang lain naik harga, Kebetulan SHAKLEE plak menurunkan harganya.. Eh da kaye ker shaklee ni.. heheheheee... TEngok..! Memandangkan product shaklee dah hot, ke sana sini orang dok kate pasal ok nye shaklee ni.. tak de pon naik rege... alhamdulillah... 

Bagi pengguna tegar product shaklee di sabah dan sarawak..adalah orang yang paling gembira dengan berita ni... Bermula 1 Februari 2014, Pihak shaklee dah mengambil keputusan untuk menyamakan harga bagi product semenanjung dengan sabah sarawak..

So, tak delah runggutan double standard ke ape ye.. Sebab harga semua dah setara.. kan??? 
Selepas ini anda hanya merujuk pada harga RP/WM sahaja. Contoh nya harga ESPRM150 sahaja, kalau sebelum ini harga bagi sabah sarawak adalah RM155 kan...

Tapi untuk POSTAGE tetap sama ye.. Semenanjung RM10 dan RM20 bagi sabah/sarawak...


Jadi, take note ye everybody...  :))


Tapi jika awak nak LEBIH untung.. Meh sign up Shaklee dengan saya, Banyak lagi kelebihan yang dapat anda rasakan...


Sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, sila hubungi saya  SMS/WhatsApp| add saya di FBZa Fair (Mas Masya) untuk konsultasi percuma & LIKE fanpageZa Fair's Supplement untuk tips kesihatan/kecantikan

Masharyana | edmas077@yahoo.com | 016-6810844 | shaklee id 869907 | KLANG / SEKINCHAN



Salam Ceria,
Mas

No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...