Wednesday, 5 February 2014

JERAWAT : MASALAH BESAR WANITA... ATASINYA DENGAN VIVIX

Assalamaulaikum semua... sempena raya cina ni.. asyik meng update blog aje ye.. hehehhee... soriii., saya cuti seminggu sempena bos saya beraya.. so, sy pon membusy kan diri ngadap lappy yang cumel kat rumah ni.. hehehhe

Last month mas ade sharekan testimoni diri sendiri menggunakan vivix untuk baiki kulit muka yang berjerawat.... husshhhh..!!! Ramai rupa nya yang bertanya kan pasal VIVIX ni...  ramai yang nak cantik rupanya.. ramai  jugak yang ade masalah jerawat ni rupenye... 
TAPI bile tau harge nye j.. tengelam teros.. huhuhuuu... Dah terdetik, Nak simpan jerawat k???
Haa.. ni la.. nak cantik tapi takut nak berbelanje.. hehehheee.. tak yakin la tuh.. ok tak p..
Mas sendiri pon memula rase camtu juge...Rase ragu-ragu.. 'eh, betol k berkesan..?'  
TAPI bila ade sorang cust ni die mention jerawat die makin kurang & repeat order tok botol vivix ke-2..
 mas yakin n teros order 2 botol jugak..!

Alhamdulillah it works..!!! happy giler... Lelagi bila buah hati yang puji.. ecehhhh...! 
yes happy plus bersyukur.. di berikan rezeki tok cube vivix yang mahal tu.. hahahhaa.a.. yup mahal sikit TAPI SANGAT BERBALOI.. sebab sekarang sya dah tak de jerawat... pluss.. rezeki bertambah, 
di sebabkan vivix juga hormon makin pulih dan now im preggy 6month.. syukurrr...!

Harga sebenar VIVIX RM475.. TAPI saya akan bagi SPECIAL DISCOUNT + FREE POSTAGE... meh la PM segera.. hehehhehe.. yang pasti harga jauh beza dari harga asal ye..

Dengan VIVIX bukan j perbaiki kulit muka.. Malah lebih dari itu... sya juga belikan tok mak yang d kencing manis tinggi jugak.. maklumlah time tu  raye.. makan tak hinggat.. even dah control makan pon tapi macam xd makne.. still tinggi jugak bacaannye.. so, itu lah antara inisiatif tok mak.. vivix for her..!

Bagi anda yang ada masalah kulit muka.. jerawat terok.. nak simpan sampai bila..??? 
Beli product yang murah dan kurang berkualiti.. kesan nye sementare dan lepas berenti gune jerawat lame naik semula dan makin bertambah.. itu k yang anda mahu... Saya paham perasan bila kulit kite terok berjerawat.. rasa nak duduk dan terperap kat rumah j.. xnak g mana2.. sanggup tak kuar rumah  
TAPI persoalannye.. sampai bila????
masa kulit muka sy terok.. nak g kedai sebelah rumah pon malu.. nak balik kg MISTI tebalkan muka... MISTI ADE YANG TEGO.. tego jerawat lah.. ape lagi... Diri sendiri la pujuk diri sendiri.. tapi tu la.. sampai bila nak cam ni.. nak org tego j.. sumpah malu..! 
Hari-hari dok belek muke kat cermin.. hari-hari dok picit jerawat.. tapi tak kurang pon... Sampaikan Bos belikan ubat jerawat.. Tapi tak kesan langsung..! Dah pegi wat facial.. tiap bulan.. Pon same j.. dah la time tu nak raya.. rase dah buntu.. tak tau nak buat ape.. sedih (nagis kat ati j la)

sebab tu la sy laborkan sikit rezeki yang d tok beli vivix.. dan sy puas hati dengan hasil nye.. 
harga bukan ukurun.. murah ke mahal bukan maksud ia berkesan tapi yang penting ia selamat dan berkualiti.. vivix ni bukan ubat jerawat tapi supplement yang memperbaiki dari dalam.. 
sy sangat-sangat galakkan anda cuba vivix ni jika ada masalah kulit muka dan inginkan kulit muka yang cantik...

************************************
KELEBIHAN VIVIX



4 MEKANISMA PENUAAN PADA TAHAP  SELULAR
//\\ Kerosakkan DNA
//\\ Ppengawalan genetik
//\\ Pengeluaran Tenaga yang Kian menurun sel-sel
//\\ Penimbunan Protin AGE

Di dalam satu penemuan UTAMA, kajian klinikal  terkini menunjukkan ramuan aktif VIVIX berupaya mengaktifkan pengawalan utama genetik yang MELAMBATKAN PENUAAN pada tahan selular...

MELAWAN PENUAAN pada tahap selular dan LEBIH DARI ITU

//\\ Melindungi dan memperbaiki selular DNA
//\\ Memberi impak positif kepada pengawalan genetik
//\\ mengalakkan biognesis (pembentukkan baru) mitochondria
//\\ MELAMBATKAN pembentukkan protin AGE (Advance Glycation End product)

# juga menolong membantu / memelihara :

- kesihatan jantung
- kesihatan otak
- kesihatan imun
- kesihatan sendi
- perlindungan antioksidan
- peningkatan tenaga pada tahap selular
- kesihatan dan kesejahteraan


TESTIMONI

Pengguna vivix.. akibat dari penyakit pembunuh iaitu kanser.. Kini pulih dengan amalkan VIVIX setiap hari


Tak rugi berbelanja besar hanya untuk dapatkan vivix yang hot ni.. Tapi anda sangat bertuah dan ia nya sangat berbaloi..kesannya setanding dengan harganya..


♥♥♥ DAPATKAN 2botol VIVIX DAN ANDA LAYAK DAPAT :
#FREE MEMBERSHIP
#FREE POSTAGE
#BONUS


No comments:

Post a comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...